2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
پنج شنبه آزمایش دارم.ولی خونریزیم بیشتر از لک هست.زیاد و روشن

استراحتت رو زیاد کن.

من قبلش یه بار بود .خون کثیف قهوه ای.ولی بعد از مثبت شدن ،دو سه بار زیاد و لک تقریبا همبشگی.

من تازه آمپولمو دو روز یه بار کردم.مجبور بشم هر روز میکنم.

آسپرین که نمیخوری؟ 

نگران نباش،فقط خم و راست نشو و استراحت کن

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفقا فردا صبح میخوام برم آز های اولیه بارداری رو بدم.قند و تیروئید و .... .باید ناشتا باشم. ولی نمی ...

قرصتو به موقع بخور عزیزم منم تیروئید دارم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام لاله جون خوبی عزیزم؟ من روز3پریودم رفتم دکتر بهم روزی 3تا استرادیول و1ویتامین ای و 1 ا اس ا و ...

عزیزم خوب استروژن تشدیدش میکنه ولی خوب منم استرادیول داشتم ولی شکر خدا باعث عود مجدد آندومتریوزم بعد لاپرا نشد.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من پریود بعد پانکچرم آره تقریبا زیاد بود.. باز عادی شد .. حتی کم شد چون ال دی میخوردم.باز بعد انتقال ...

شما دومين پريود بعد از پانكچرت به موقع بود؟؟؟

من يك هفته بعد از پانكچر پريود شدم يعني ٣١ شهريور

طبق پريودهاي قبليم بايد ٢٨ روز بعد مجدد پريود ميشدم كه وقتش ديروز بود ولي هنوز نشدم

نميدونم چرا

نگران شدم،همش منتظرم تا روز انتقالم زودتر بياد كه داره بخاطر تاخير پريودم عقب ميفته،نميدونم چه گناهي كردم كه همش بايد منتظر باشم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
محیا من ی 5روزبعد پریودشدم. پریودم هم خیلی معمولی بود اصلا شدید نبود...

وووي خوش خبر باشيييي،،، اي خدا چه قدر خووووب،، چندم سيكلت پانكچر شدي؟؟ دور از جونتون من داشتم تا نيم ساعت قبل ميمردم

...

سلام خوبین بچه ها؟؟؟؟ 

من یه سری سوالات ذهنم رو درگیر کرده. ۲۷ سالمه ذخیرم ۱۳ است و رنج آزمایشگاه ۲۱ و نیم هستش. هیچ کدوم از علایم تنبلی تخمدان ندارم. به هیچ وجه. ولی چرا میگن کسی که ذخیره بالا داره pco هست؟؟؟؟ اخه من سیکلم هم ۲۷ روزست و روز ۱۲ پری فولیکول ۲۲ داشتم. ولی چرا ذخیرم بالاست یعنی به خاطر سنم هست؟

بچه ندارم. شوهرم هم مشکل تعداد و تحرک پایین داره. بچه ها ربطی بین حجم  woullm و تعداد اسپرم هست؟؟ یعنی اگه حجم یک ونیم میلیمتر باشه و تعداد ۲۰باضرب این دو کل اسپرم میشه ۳۰ با نمونه ی دیگه که تعداد ۱۱ هست و حجم ۳ میلیمتر و کل اسپرم میشه ۳۳    میتونیم بگیم تعداد یکیه اگه شده ۱۱ میلیون درواقع همون ۲۰ میلیونه؟؟؟؟؟؟؟؟

پاک خل شدم به جزیی ترین مسایل هم فکر میکنم

آنا جون شما چند ساله که این تایپیک رو مدیریت میکنید واقعا دست مریزاد سایت رو سربچه هات باشه خدا خیرتون بده. اینم بگم که من بعضی از پست هاروخوندم و متوجه شدم که با وجود چه مشکلاتی تونستی موفق بشی و صاحب دو قندعسل بشی. وجود شما و موفقیتتون به ما روحیه میده و واسه ما الگو هستین❤.راستش من میخوام واسه میکرو اهواز اقدام کنم .عزیزم میخوام نظرتون رو راجع به مراکز ناباروری اونجا بدونم به هر حال چند ساله که با بچه ها آشنایی دارین میخوام بدونم تو این تایپیک مثبتی بوده؟؟؟؟؟.مشکل رفتوآمد دارم و تنهام چون کسی از مشکلم خبر نداره

بقیه دوستان هم اگه نظری دارن سراپاگوشم

خوشا بسعادت عزیزم یاد ما منتظرا هم باش انشالله حاجتت رو بگیری بیای 🤲🤲🤲🌹

عزيزمي.دعاي همه بچه هاي تاپيك و كلا ني ني سايت هستم اگه خدا قبول كنه🤗🤗🤗

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم چندم انتقالی الان؟ مثبت شدی؟ حالا به من فقط گفتن یه شیاف اضافه کن. امپولمم از سه روز یکبار ک ...

منم با اینکه روزی دوتا امپول و یک شیاف میزارم بازم لک قهوه ای دارم البته من استراحت ندارم و سرکار میرم فقط خدا بهم رحم کنه . من خیلی احساس فشار رو و  ا  ژ ن دارم انگار یچیزی داره میاد بیرون

سلام دوستان اونایی که انتقال انجام دادین نگران نباشید درد پریود کاملا طبیعیه و به خاطر داروهای تحریک تخمدان اصلا خدایب نکرده به منفی شدن ربطی نداره من تا ماه دوم درد پریود داشتم ولی کم کم ناپدید شد 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
ذخیرم ۰/۴ شده  با سینال اف اولین بار وارد سیکل شدم دو تا پن ۹۰۰  دوز ۲۲۵ زدم اما خوب نبود ...

انشاالله این سری همه چیز عالی پیش میره.عزیزم برای ماها که ذخیرمون پایینه گنال اف بهتر از سینال اف هست.