2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
دوستان بچه ها  من جنینم بلاست نبود بلاست یعنی 5 روزه اینا؟  بچه هامن دو روز بعد پانکچر ان ...

عزیزم چند جا جنین داری؟

میگن نصف جنین ها بلاست میشن ،یعنی همه نمیتونن به اون مرحله برسن و ۵۰ درصد میرسن.

بخاطر همین ممکنه نصفشون رو از دست بدین.پس اونایی که تعداد جنین هاشون بالاست براشون اینکارو میکنن.

ولی شانس مثبت شدن ۱۰ درصده.نه پنجاه درصد😊

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چند جا جنین داری؟ میگن نصف جنین ها بلاست میشن ،یعنی همه نمیتونن به اون مرحله برسن و ۵۰ درصد م ...

من کلا سه تا جنین داشتم که فقط دو تاشو گذاشتن.. یکیشم گفتن خوب نیست.. فریزم ندارم.. 

خب یعنی دو روز بعد پانکچر انتقالم بود یعنی نتوستن بلاست شن؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
من کلا سه تا جنین داشتم که فقط دو تاشو گذاشتن.. یکیشم گفتن خوب نیست.. فریزم ندارم..  خب یعنی د ...

خيلى وقتها ريسك نمى كنن تا جنين ها به مرحله بلاست برسن

نه اينكه نتونن به مرحله بلاست برسن بيشتر به اين خاطر ترجيح مى دن كه زودتر انتقال بدن هم اينكه تعداد جنينها زياد نباشه و هم اينكه محيط رحم براى رشد جنينهاى حتى ١ روزه خيلى مناسبتر از محيط آزمايشگاست

فكرتو در گير اين چيزها نكن عزيزم جنينى كه بخواد بمونه در هر حالت مى مونه

من کلا سه تا جنین داشتم که فقط دو تاشو گذاشتن.. یکیشم گفتن خوب نیست.. فریزم ندارم..  خب یعنی د ...

خوب عزیزم ریسک بوده دیگه.

شما ان شاالله با همین دو تا باردار میشین.

ولی احتمال داشته اگر میخواستن بذارن بلاست بشه ،هیچکدوم به اون مرحله نمیرسید.

شما خودتون ریسک این قضیه رو میپذیرفتین؟

من خودم از ۴ تا ۳ تاش بلاست شد.

یه دوستی اینجا بودن لز ۵ تا ۲ تاش بلاست شده بود.

ممکن بود از ماها یکیش یا هیچیش برسه به اون مرحله.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

دوست عزیز نشین از این فکرا بکن شما که دیگه خدا رو شکر انتقال دادی فقط باید فکر مثبت بکنی اصلا به نظر من تا روز آزمایشت دیگه نیا اینجا خودتو با یه کاری سرگرم کن

منم امام خمینی میرم پانکچر شدم هنوز انتقال ندارم

انشالله که نتیجه میگیری گلم حتما بعد انتقالت نشاسته و سویاشیر بخور خیلی خوبه خیلیا جواب گرفتن ...کدوم دکتر پانکچرت کرد ؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

نه بچه ها جنین بلاست اصلا به تعداد جنین نیست بلکه یکبار توی پانکچر اول جنین ٣روزه انتقال میدن اگر خدایی نکرده جواب نداد و نگرفت دفعه ی بعد جنین پنج روزه انتقال میدن یا همون بلاست ...من خودم ٢تا جنین انتقال دادم جفتشم  ٣روزه بودن الان ده تای دیگه دارم اونام ٣ روزه ان 

دوستان بچه ها  من جنینم بلاست نبود بلاست یعنی 5 روزه اینا؟  بچه هامن دو روز بعد پانکچر ان ...

وقتی با توجه به سیستم بدنت میدونن که جنین سه روزه هم میتونه بهت جواب بده بلاست نمیکنن اصلا ربطی به شانس بلاست و غیر بلاست نداره چونکه جنین بلاست فقط به مرحله ی تقسیم سلولی رسیده فقط ..اصلا نگران نباش خدا بزرگه میدونی خود استرس سمه برات چونکه هورمون های مربوط به بارداری رو تحت تاثیر قرار میده ..توکلت به خدا باشه عزیزم 

وقتی با توجه به سیستم بدنت میدونن که جنین سه روزه هم میتونه بهت جواب بده بلاست نمیکنن اصلا ربطی به ش ...

اخه سه روزه هم نبود. میدونی؟ 22 پانکچر بود 24 انتقال. اینکه کلا میشه 2 روز.!؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
متاسفانه اینجا که من زندگی میکنم دکترای عالی نداره.همین منو یه شک میندازه و اعتمادمو از بین‌میبره.من ...

ببین دوست من...

متفورمین دارویی هست که خیلی ها میخورن پس فکر نکن اونچیزی که تو اینترنت خوندی درستِ و ازش بترسی

برای من هم تجویز شد و خوردم 

اول از همه باید بگم چون قند مصنوعی و کربوهیدرات برای رشد تخمک خوب نیست این قرص تجویز میشه

اما بهتر از اون پودر اینفولیک هست که عملکردش خیلی بهتره

پس اگر پودر اینفولیک در دسترس ت نیست همین متفورمین رو بخور با غذا حتما بخور چون یکم معده رو اذیت میکنه

درباره لاغری هم بله میکنه اما باید سه ، چهار ماهی بخوری ۲کیلو من رو لاغر کرد البته من ورزش هم میکنم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

عزیزم الان بهتره مثبت فکر کنی بستگی یه سیستم بدنت داره !

خدا بخواد همه چی امکان داره 👌

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خیلی عجیبه واقعا قبل تخمک کشی برای کیفیت تخمک هیچ ویتامین یا مکمل نداد؟ 

ن والا نداده بود دیگه شاید سنم پایین بود بخاطر اون اخه گفتم دیگه من هیچ مشکلی نداشتم تخمدانامم نرمال بود ینی پلی کیستیک اینا نبودم

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍