2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
سلام  چرا کسی نمیدونه سونوی ماک برا چیه😭

سونوی ماک؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله پنتوپرازول ميخورم  ديروز هم صبح خوردم هم شب  ادامه ميدم ببينم چطور ميشه   ممنو ...

عزیزم من کلا بیهوشی بودن سزارینام.....

سرکلاژ معمولا برا زیر ۳۰ هست ولی خوب به شرایط رحم و دهانه رحمم بستگی داره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم منظورم کل دوره هست از روز اول که شروع به دارو میکنن تا حاملگی

خوب عزیزم دقیق نمیشه گفت چون به نوع سیکلتو کوتاه و بلند بودنش و با ال دی و بدون ال دی بودنش و..... بستگی داره.....

به پاسخ بدنت به داروها هم بستگی داره.....

باید واردش بشی تا دقیق عیار دستت بیاد.....

من هیچی نمیدونم از این چیزا فقط دکتر بهم گفته برو ای وی اف  ببخشید هزینه چقدر شد؟

هزینه بستگی به مرکز و میزان داروها متفاوته.....

حدودای ۷-۸ فکر کنم لااقل باید در نظر بگیری.....

آسپرین بخاطر چی میدن گلم؟

برا کنترل غلظت خونه.....

سلام دوستان خوبم  انا جوووون مبارک باشه عزیزم گل پسرت به ناز پدر ومادر بزرگ بشه  

فدات عزیزم.....

ایشالله قسمت تک تک منتظرا.....

سوال منم جواب میدید؟ بعداز آمپول گونال اف هیچ علائمی از تخمک گذاری متوجه میشیم خودمون؟ من دوروزه میزنم هیچی حس نمیکنم تغییری چیری

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
دوستان یه سوال به نظرتون باتعداد45هزارومرفولوژی 6درصدوکلاس آ 5درصدوکلاس بی 8درصد خیلی بده نمیشه طبیع ...

عزیزم خوب من با شرایط بدتر طبیعی باردار شدم.....

اما خوب برا ماها زمان مهمه.....

من برا اولی رو میکرو زوم کردم اما دومی چون دیگه خیالت راحته میتونی زمان بدی برا طبیعی.....

مرسی عزیزم  اگه خدایی نکرده بار اول کسی باردار نشه برای بار دوم فقط پول انتقال میگیرن؟

اگه جنین فریز داشته باشی بله فقط هزینه انتقاله.....

بستگی داره جنین داشته باشی یا نه......

عزیز دلم برا ماها که دیگه لک طبیعیه..... من که خونریزیم داشتم..... احتمالا هماتوم داری فقط استراحت ...

سلام من دکتر گفت هماتوم دارم روزی دوتا شیاف فرتیژست ۴۰۰ میزارم بعضی وقتا خون سیاه میاد بیرون و لکه بینی بعضی وقتا قطع میشه بعضی وقتا دارم خطر ناک نیست الان هفته ۱۲ هستم

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
نمیدونم هنوز دکترم گفت دو پری بیا دوباره  میترسم دیگه بدون هیچ بررسی برم واسه انتقال   عل ...

عزیزم خوب بررسی آزهای ایمنی و انعقادی میتونه تو تشخیص علت منفی شدن کمک کنه.....

اگه جنین فریز داشته باشی بله فقط هزینه انتقاله..... بستگی داره جنین داشته باشی یا نه......

آنا جون سلام

قدم نو رسیده مبارک انشالله دومادیش 

آنا جون شما تو بارداری دوم تا کی شیاف داشتید؟

من الان روزی یه شیاف استفاده میکنم و هر ۱۲ روزی یه بار پرولوتون ۵۰۰ میزنم خانم دکتر گفت شیاف رو قطع کن به خانم دکتر هم گفتم انگار وابستگی دارویی پیدا کردم گفتش نم نم قطع کن حالا میخواستم ببینم شما چه هفته ای و چه جوری شیاف رو قطع کردید؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
دوستان چه مواردی رو برای علت ناموفق میکرو پیگیری کرد اگه کسی اطلاعی داره لطف میکنه بهم بگه من هنوز ع ...

عجب دکتریه؟

والا مراکز که بری برا تکمیل پرونده عکس رنگی الزامیه.....

لااقل ابن سینا اینطوری بود.....