2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
چرا میشه اگه به امید خدا تعدادجنینات زیاد باشه ودکترت درخواست بده pgdانجام میدن تعیین جنسیت میشه ولی ...

هزینه مهم نیست فدات شم،آره بچه اولمه،15تا تخمک داشتم،،میترسم اگه دوقلو شد هردوش دختر بشه، تو مردم منطقه مارو نمیشناسی دیوونت میکنن اگه پسردار نشی،اصلا دوس ندارم تو همچین وضعی بیفتم همین الانشم استرس گرفتم،پس شنبه که رفتم و تعداد جنینا زیاد بود بگم میخوام تعیین جنسیت کنم؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
چرا میشه. چون بعد تشکیل جنین میذارنشون تو دستگاه ک سالم بودن و جنسیتشون مشخص میشه البته اگه مرکزتون ...

مرسی عزیزم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه مهم نیست فدات شم،آره بچه اولمه،15تا تخمک داشتم،،میترسم اگه دوقلو شد هردوش دختر بشه، تو مردم من ...

همه ایران اینطوره گلم منم کردهستم همه عاشق پسرن من اوایل نمیدونستم مشکل داریم انواع واقسام رژیم های پسری رو گرفتم ولی الان پشیمونم میگم فقط مامان شم خلاص دیگه برام مهم نیست اگه مرکز واست انجام ندادبگو pgd میخوام تا از سلامتشون مطمئن شم تو این روش جنسیتم معلوم میشه

محیا جان هایپر شدی عزیزرم؟ فک کنم خودت بودی که خیلی در موردش میترسیدی و سوال میپرسیدی اخرش گریبان گی ...

سلام لاله جون، بله با ٢٣تخمك هايپر شدم،، ولي دكتر ال دي نداده،، اين يعني سايزشون زيادم بزرگ نشده كه ال دي لازم باشه درسته؟؟؟ 

لاله جون بهم گفتن تخمكا كيفيت نداشته همه ي جنين ها گريد سي شدن، ١٢ جنين همه سي،،،، ميتونه به خاطر زياد شدن تخمكا باشه كه كيفيتشون كم شده؟؟؟؟؟

من الان اگر داروي كمتري دريافت كنم تخمك كمتر ولي با كيفيت تر به دست مياد؟؟؟

...
مال منو فقط نوشته 17*32 گفتش پشت جفته منم روزی دو تا امپول دو تا شیاف البته شیاف و یه دو هفته ای است ...

عزیزم دو تا آمپول کردی هر روز زود خوب شد خونریزیت؟ 

من از امروز صبح دو تا آمپول زدم.شبم قراره یه شیاف بذارم.اما هنوز لک دارم.کم هم نیست.البته زیاد و تازه هم نیست.

و اینکه زیر دلم هی منقبض و سفت میشه.

شمام اینجوری بودین؟

کی قطع شد؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها سلام 

من قند ناشتام ٩٥ هست اما بعد از صبحونه ٩٣ هست به نظرتون دكتر نبايد براى ناشتا بهم قرص بده؟؟؟اين اندازه براى انتقال جنين مى تونه تاثير داشته باشه؟؟؟از طرفى مامانم هم متفورمين مى خوره اما قندش خيلى بالا نيست در حد مثلا ٢٠ تا

به دكترم گفتم مى گن نيازى به قرص نيست اما بعد از باردارشدن بايد ديابت باردارى رو پيگير بود دكتراى شما با توجه به اين ميزان قند تجويزشون چيه؟؟

ای جانم...اصلا اینطوری نباش عزیزم...باید یه مامان قوی و شاد باشی...سعی نکن یک درصدم حس نامیدی بیاد س ...

فدات مهربونممم حرفاتون امیدبخش هست برام😍 تمام سعی مو میکنم استرس رو دور کنم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه گلم این چه حرفیه مشخص نیست دوبار بفرستم؟؟؟چطور بفرستم که واضح باشه

تشکر عزیزم الان خیلی خوبه من با اجازت شات میگیرم !

عه عه ناامیدی تعطیلااااا دیگه نبینم... برای خودت نسخه جلو جلو نپیچ از خدا بخاه حتنا میده😍😍🤗🤗ما ...

برای نخسه دادن نفر اولمم 😂😂 

واقعا هم همینطوره باید از خدا خواست هرچی بخواد همون میشه هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست 😍😘💋🌹انشالله جواب هممون رو میده 😘

بچه ها من روز چهارم انتقالمه پروژسترون میزنم و استرادیول میخورم دوماه پیشم تخمک گیری داستم امروز سینه دردم بیشتر شده و طرف چپم از روز انتقال درد میکنه ؟دل خوش کنم به این علائم؟

نمیدانم چرا با آنکه میدانم از آن من نخواهی شد ؛ ولی با تاروپود جان برایت خانه میسازم...

سلام دوستای گلم

اگه مامان داریم تبریک میگم

اگه مامان جدید میخواید بشید بیاید از حاجت رواییم بگم

قربون امام حسینم برم

بالاخره چیزی که چند ساله دنبالشم و دکترا توجهی نمیکردن با شروع این ختم زیارت عاشورا تمام آزمایشای لازمو برام نوشتن و الانم علتشو فهمیدن😍

قللش انگار مغزشون کار نمیکرد.انگار فکرشون قد نمیداد.هرچی میگفتم انگار کر و کورن.چند ساله هر روز دکترم.نمیتونید تصور کنید چقدر تلاش کردم.دوندگی کردم.

بالاخره یه اتفاقات خاصی افتاد و اتفاقی رفتم پیش یه دکتر و یه آزمایش برام نوشت.ظاهرا توی عملگرد پلاکت هام مشکل هست هیچ اطلاعاتی توی اینترنت نبود که بفهمم بیام براتون توضیح بدم.شوهرم به دکتر نشون داده بود دکتر گفت دارو بگیره خوب میشه.علت سقطش هم همینه.

ولی همش حرف از ای وی اف و آز ژنتیک و رحم اجاره ای و ... میزدن.

واسه مامان شدنم گره پشت گره بود.

پیچ پشت پیچ توی کار

اصلا یه مشکلاتی یه بیماری هایی یه مسایلی پیش میومد شاخ در میاوردم.بیماری بعد بیماری

مشکل بعد مشکل

حتی پول نداشتم برم آزمایشامو بدم دیگه

خسته شدم

قرار بود اگه با زیارت عاشورا جواب نگرفتم برم به حرف شوهرم گوش بدم و چله بری کنم که دوست نداشتم به خرافات رو بیارم

این حسین کیست که عالم همه دیوانه ی اوست....

این حسین کیست؟؟این حسین کیست....

شمارو بخدا از اماما بخواید.اما از امام حسین بیشتر.

امام حسین کشتی نجاته و همه ما گناهکارا و رو سیاها رو نجات میده...

هله نومید نباشی که تو را یار براند

گرت امروز براند نه که فردات بخواند

در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا

ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها

ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند

دل من گرد جهان گشت و نیابید مثالش

به که ماند به که ماند به که ماند به که ماند

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بچه ها سلام  من قند ناشتام ٩٥ هست اما بعد از صبحونه ٩٣ هست به نظرتون دكتر نبايد براى ناشتا&nbs ...

منم قندم تو همون شرايطه و همين سوال رو دارم

هاناجان براي قبل از پانكچر بهتون متفورمينه رو داده بودن؟

...
منم قندم تو همون شرايطه و همين سوال رو دارم هاناجان براي قبل از پانكچر بهتون متفورمينه رو داده بودن ...

نه عزيزم ندادن از طرفى ذخيره تخمدانم هم ٢/٩ هست و پريودهام هم كاملا منظمه و وزنم هم كاملا مناسبه 

دكترى كه آلمان رفتم هم ازش پرسيدم گفت قبل پانكچر اصلا نيازى نيست اما بعد از باردارى بايد ديابت باردارى رو پيگير بود

اما اينجا اينقدر خوندم دكترها متفورمين مى دن به خيلى ها واقعا برام سوال پيش اومده كه چرا مى دن؟؟براى كيفيت تخمك مى دن يا اينكه در انتقال جنين تاثير مثبتى داره؟؟؟به شما داده بودن قبل پانكچر؟

اينكه به ذخيره بالاها مى دن رو مى دونم اما چرا اگه به كسى مثل من بهش بدن و مى خوام بدونم؟