2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالا که هر چه زودتر خدا عوضشو بهت بده و دامنت سبز شه

ممنون عزيزم فعلا كه در حسرتم شايد قسمت منم اينه ايشالل بسلامتي دورانتو سپري كني سر زايمانت براي همه ما دعا كن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکِ 🌷❤🌷❤🌷❤🌷 فکر کنم دوقلو باشه  هر چندتا هست انشالله سالم بمونن و تپل موپول بیان بقلت ...

مرسی عزیزم,ان شااللله

روز15انتقال بود

2تا انتقال داده بودن

نمیدونم چن روزه بوده نوشته بود یکیش بلاست یکیشم مورلا ی هم چی چیزی

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
انشالله عزیزم قربونت که بهم روحیه میدی از خدا میخوام نصیب هممون این شادی ها بشه اینقدر غمگینم امروز ...

ای جانم...اصلا اینطوری نباش عزیزم...باید یه مامان قوی و شاد باشی...سعی نکن یک درصدم حس نامیدی بیاد سراغت

خانما ببخشیدا ی سوال دیگه فردا کلینیک تعطیله نمیتونم زنگ بزنم بپرسم الان48ساعت دیگه باید تکرارکنم ازمایشو؟؟؟چند روز دیگه باید برم برا سونو؟؟و اینکه از روی چی باید حساب کنم ک الان چند هفته هستم؟ ممنون میشم راهنماییی کنید

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
تشکر عزیزم بهت زحمت میدم ولی من واضح نمیبینم یا چشای من ضعیفه    

نه گلم این چه حرفیه مشخص نیست دوبار بفرستم؟؟؟چطور بفرستم که واضح باشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام خانما گرفتم جواب آزمایشمو بتام 3000ه ب نظرتون دوقلوعه؟؟؟

تبریک میگم عزیزم خداروشکر 

انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و جوجه هات بسلامت بیان بغلت

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
نه عزیزم من درد ندارم شما هماتومتون چند درصد بود من پنجاه درصد بود امپول و شیاف استفاده میکنی؟ امپول ...

من همواژی نوشته بود بچه ها میگن همون هماتومه .یک قل ۲۹mmبود قل دیگه۲۱mmدکتر گفت تا ۱۰روز دوتا امپول و۳تا شیاف بعد قطع کنم روزی دوتا شیاف فقط بزارم ولی من سرخود دوتا امپول هم میزنم.انوکسا واسپرین رو هم قطع کرد

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
نه گلم این چه حرفیه مشخص نیست دوبار بفرستم؟؟؟چطور بفرستم که واضح باشه

خیلی زحمت کشیدی عزیزم و وقت گذاشتی ولی منم خوب ندیدم...میشه قسمت به قسمت بذاری که واضحتر باشه...مثلا یه صفحه رو توی دو یا سه عکس بذاری...واقعا لطف میکنی.

سلام به همه یه سلام مخصوصم به انا جون نمیدونم منو یادتون هست یا نه یه دفعه دلم هواتونو کرد ...انا جو ...

سلام بهار خانوم من شما رو یادمه با اینکه اون موقع عضو نبودم...طبیعی باردار شده بودین درسته؟

کاربر جدید نیستم از سال93خواننده خاموش بودم
خیلی زحمت کشیدی عزیزم و وقت گذاشتی ولی منم خوب ندیدم...میشه قسمت به قسمت بذاری که واضحتر باشه...مثلا ...

باشه گلم

سلام خانوما میخوام یه سوال بپرسم روم نمیشه بخدا ولی خیلی نگرانم میشه اگه کسی اطلاع داره جوابمو بده م ...

عزیزم کلا هماتوم داری که رابطه ممنوع هست.به نظرم ارضا شدن هرجوری فشار به رحم میاره.من وشوهرم که خیلی زجر میکشیم😎😎😎😎شوهرمم ترسو دست بهم نمیزنه😉

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید