2777
2789

رفتم حموم یادم رفته بود حوله ببرم صدا کردم حوله من وبدید وقتی حوله روگرفتم خودم وخشک کردم یادم افتاد که کسی خونه نیست

😁😁😁الکی گفتم این متن وقبلا دیدم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه زایمان کرده بودم نصف شب بچم گریه کرد پاشدم شیرش بدم یه دفعه دیدم یه زن فتوکپی خودم با همون لباسا تو تنم با موهای شلخته  وایساده بود رو به روم با اخم شدید نگام میکرد اینقد ترسیدم از حال رفتم خواهرم از گریه بچه بیدارشده بود و دید بیحال شدم بقیه رو خبر کرده بود از طبقه پایین اومدن 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

تازه زایمان کرده بودم نصف شب بچم گریه کرد پاشدم شیرش بدم یه دفعه دیدم یه زن فتوکپی خودم با همون لباس ...

بگو ک دروغ

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکی تعریف می‌کرد پسر ۳ ساله ام صدام زد و پرسید مامان اون خانم کیه رو تخت خوابیده موهاش خیلی بلنده ، میگفت به پسرم گفت خانم کجا بود بالشت و پتو رو شکل خانم میبینی 

دوباره برگشت گفت پس اون آقا کیه که کنارش خوابیده و چشماش قرمزه

میگه دو پا داشتم و دو پا قرض گرفتم از اتاق خواب فرار کردم  

نبخدا راست میگم همه گفتن خیالاتی شدی اما کاملا واضح دیدمش

یا امام زاده بیژن 

شکوفه هام ریخت