سلام عزیزای دلم خوبین؟من چندروزی گوشیم خراب شده بود مجبوربودم دور باشم ازتون
دیشب درست شد و ۳۰-۴۰ صفحه عقببودم که خوندم همه رو.از مامان آینده ی عزیز ممنونم که اسم منو هم به لیست سارا جون اضافه کردن.از انای مهربونم هم ممنونم که با وجود مشغله ای که داره هنوز حواسش به تک تکمون هست.بچه هامن دکتر خودم هیچی برام ننوشته بود و تصمیمگرفتم همینجا برم پیش دکتر زنان.من شنبه ازمایش ویتامین دی دادم و رنجش از ۱۰ تا ۳۰ بود.که برای من عددش ۲۵/۵ بود!
ولی بازم برای اطمینان رفتم پیش دکتر زنان.همه چیو بهش توضیح دادم.گفتم من حدودا ۴۰ روز دیگه باید آمپولای میکرو رو تزریق کنم و بعدش برم برای میکرو.میخوام اگر نیاز هست و تاثیری داره توی این مدت زمانی که باقی مونده کمک کنی تخمکام کیفیتشون بهتر شه.بهم گفت فولیک اسید رو باید از سه ماه قبل بارداری بخوری.ولی خب اشکالی نداره.از الان شروع کن.داروهامو این پایین مینویسم
فولیک اسید ۱ روزی یکی
ویتامین دی هفته ای یکی
ویتامین ای روزی یکی
کپسول امگا۳ روزی یکی
متفورمین گفت هفته ی اول روزی نصف بخور
هفته ی دوم یکی
هفته ی سوم دوتا
تا روزی سه تا برو!
الان که اومدم خونه پیاما رو مرور میکردم یادم افتاد بچه ها میگفتن متفورمین برای کساییه که قند دارن!
پس چرا دکتر برای من نوشته؟گفتم خانم دکتر اووابوست و اینا رو بگیرم بخورم؟گفت نه برای تو همینا کافیه.ولی بهم گفت روز سیزدهم پریود همین ماه برم پیشش سونو اوضاع تخمکامو ببینه کلا.و گفت یه تست پاپ اسمیر بده.لازمه بچه ها؟من اخرین بار بیشتر از شش ماه قبل این تستو دادم فکرکنم.
همینارو گفت فقط.گفت این ویتامینا اتفاقا همون یه ماه استفاده شن بهترن،چون برای کبد و اینا زیاد خوردنشون ضرر هم داره.گفت میتونی شروع کنی.دیشب فولیک و ویتامین دی رو خوردم
راستی همینجا خوندم نوشته بودن ویتامین دی بالا هم ضرر داره.حالا نگرانم نکنه بره بالا تا موقع پانکچرم.گفت ویتامین دی به ۲۹-۳۰ که برسه خوبه.برام ۴ تا دونه قرص ویتامین دی نوشته برای ۴ هفته.بهشم گفتم پرولاکتینم قبلا بالا بود و کم کاری تیرویید داشتم و قرص میخورم برا تیروییدم هنوز.ولی پرولاکتینم به طرز عجیبی اومده پایین.از ۶۵ اینا رسیده به ۰/۵ .گفت بخاطر قرصه.گفت پس مشکلی نداری.قرص تیروئیدتم فعلا بخور
هرکی خوند بهم کمک کنه.میدونم طولانی شد ولی میخواستم تو یه پیام بذارمش!
در مورد متفورمین کمکم کنین.ربطی به قند اینا داره؟کسی خورده که براش خوب بوده باشه؟اها راستی گفت شاید عوارض داشته باشه و با روزی سه تا سرگیجه و حالت تهوع داشته باشی.گفت اگه نتونستی تحمل کنی عوارضو روزی دوتا بخور.در مورد ویتامین دی هم کمکم کنین.مرسی بچه ها