2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
نگران نباش طبیعیه من هم امشب که فردا میشه ۱۵ انتقالم زیر دلم بقدری تیر میکشه مثل زمان پریودی ولی امی ...

سلام همسر مهربون.. خوبی عزیزم؟ آزمایش دادی ؟چی شد نتیجه به سلامتی؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

دوستان عزيزم سلام من امروز پانكچر كردم تازه رسيدم خونه ٥ تا بيشتر تخمك نداشتم شنبه  انتقال دارم دعا كنيد برام كه جنين داشته باشم نگرانم  انشاالله همه موفق باشن تو اين راه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم پروژسترون هيچ ضرري نداره اگه گفتن استفاده كن منم امروز پانكچر شدم و بايد روزي سه تا شباف پروژس ...

ممنون عزيزم🌸🌸همينو مى خواستم بدونم كه پروژسترون زيادى براى انتقال جنين مشكلى پيش نمى ياره؟؟

سلام دوستان خوبین؟میشه واسه منم دعاکنیدک آزمایشم + بشه امروز ازمایش دادم عصر میگیرم جوابشو 😞😞😞😞

شمام میکرو داشتین ؟ انشاءالله مثبت شه عزیزم... اون لحظه خوشحالیت منم دعا کن

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

خانم پیچک کارتون دارم میشه بیاین ایدیتونو کامل نمیدونم سرچ کنم.اگه کسی کاربریشونو کامل میدونه لطفا بهم بگه.ممنون

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام همسر مهربون.. خوبی عزیزم؟ آزمایش دادی ؟چی شد نتیجه به سلامتی؟ 

سلام عشقم هنوز جوابشو نگرفتم حتما خبرتون میکنم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

سلام دوستان

من امروز رفتم باشگاه ..فقط 20 مین تونستم ورزش کنم.  .حالمممممممممممم بدددددددد شد..فشارم افتاد پایین..حالت تهوع و حالت پری ..دیگه هیچی نگم مرگو جلوی چشام دیدم...تو خیابون کسب هم نیود به دادم برسه...نمیتونستم راه برررررمم  رو زمین نشستم..انقد حالم بدشد

دستها و پاهام سوزن سوزن شد

ماههای پیش که می رفتم اصلا اینطوری نمیشدم

حدود سه هفته اس ویتامین b و آسپیرین میخورم ..نمیدونم شاید بخاطر قرصا بود

😢😢😢😡😡😡😡

سلام دوستان من امروز رفتم باشگاه ..فقط 20 مین تونستم ورزش کنم.  .حالمممممممممممم بدددددد ...

عزیرم حتما یه سری برو پیش دکترت علائمتو بگو.احتمال زیاد فشارت افتاده.صبح رفتی باشگاه؟صبحانه خورده بودی؟

من دی ماه تخمک کشی داشتم اصلا نمیدونستم تخمک کشی چی هست هیچی از این جریانات نمیدونستم ولی چون دو سه ...

گلم ویتامین فقط اسید فولیک و ویتامین دی خوردی قبل تخمک کشی همین؟ هیچ ویتامین دیگه ای نخوردی؟ 

محیا یه چیزی از تجربه خودم بهت بگم من سری اول پانکچر بیش از حد استرس داشتم خیلی در حد مرگ، بعد ازم ه ...

من هم خیلی استرس دارم تاحالا داروهارو شروع نکردم بفکر هستم چی میشه میترسم مثل دفعه بعد همه چی خراب بشه شبا خوابم نمیبره 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من باز هم منفی شدم.اینبار حتی گریه هم نمیتونم بکنم.

عزیزم نمیدونم  واقعا چی بگم 😔از خدا میخوام دلت رو بزودی شاد کنه🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸