2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست
اول اينكه خيلي ممنونم از پاسخت و مهمتر اينكه فقط خدا شاهده كه گاهي بعضي لحظاتي پيش مياد كه چه حالي د ...

فدای دل مهربونت ..بخدا منم این روزای پر از استرس شما رو گذروندم و میگذرونم...ولی من میشنوی زیاد تو جزییات نرو که گرید ..چند سلولی...هست...توکلت بخدا باشه..ارامش شرط اوله تو این کار...

اره باور کن من میگفتم مال من گرید آ هست حتمان میگیره ..مال اینا ضعیفه ...ولی مال اونا گرفت مال من نه ...الان اونا اخرای بارداریشونه ...من هنوز تو این راهم ...

تو رو خدا مثل من استرس نده به خودت ...فقط ارامش .و توکل ..ارامش ..سعی کن زیاد به جزییات دقت نکنی حواستو پرت چیز دیگه ای کن سخته ..ولی سعی خودتو بکن ...تکرار کردم ارامش ..چون تجربه خودمو میگم که پر از استرس بودم الان پشیمونم ...

بحق این دل مهربونت که بار اول جواب میگیری و خبرش رو لینجا میذاری ...

التماس دعا گلم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باز هم منفی شدم.اینبار حتی گریه هم نمیتونم بکنم.

عزیزم غصه نخور درکت میکنم خدا با ماست 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام به همه دوستان ... خانمها من از وقتی این تاپیک رو دنبال میکنم چندتا سوال واسم پیش اومده ممنونم ا ...

گلم رابطه قبل از انتقاد مثل اینه که هورمونهات رفرش بشه اینو دکنر زرنانی بهم گفت، بعد نه حتما پلی کیستها هایپر میشن کیست نمیزنن برای هر فردی فرق داره

منم دو سال پیش یکی دفع شد ...خیلی بزرگ بود در حد  کف دست دردش خیلی شدید بود  من قبلش رفته ...

خدا رو شکر ک دفع شده انشالله برا منم اگه کیست بوده دیگه کامل دفع شده باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان من روز هشتم انتقالم.. امشب یهو کنار نافم میسوزه مثل سوزن... علامت بدی هستش؟  تا امروز ن ...

سلام گلم منم چند باری اینطور شدم نگران نباش بهش توجه نکن که بخوای استرس بگیری

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
نه عزیزم دوتاش نکن...مواد معدنی زیادی نه تنها خوب نیست بلکه میتونه مضر باشه برات...همون یکی بخور و م ...

وای من هزار جور قرص میخورم همه رو قطع کنم؟ویتامین ای و دی و فولیک و کیوتن و جینسینگ و اووبوست

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نگران نباش طبیعیه من هم امشب که فردا میشه ۱۵ انتقالم زیر دلم بقدری تیر میکشه مثل زمان پریودی ولی امی ...

انشاالله با خبر خوب میای واست ایت الکرسی میخونم گلم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
نه عزیز بافت رحمه که در اثر تخریب دفع میشه...من همه پریودی هام اینطوریه و میدونم دیگه...نگران نباش.. ...

من پری خیلی شدتش کمه فقط روز اول زیاد بود شدتش.ممکنه برا ال دی باشه؟بافت رحم تخریب شه خب ضخامت کم نمیشه؟

عزیزم اون کیست بوده که با خوردن ال دی دفع شده،خیلی خوبه دفع شده 

آخه دکتر تو سونو ک تقریبا یک هفته قبل از اتمام ال دی ها بود نگفت ک کیست دارم اگه میبود نمیدید؟ضتامت آندومترم گفت 6 هست اونموقع یعنی دو هفته پیش

یه نفر میگفت هویج خوبه یه نفر میگفت بده . کسی اطلاعی در این مورد نداره

به من تو مرکز گفتن هویج و اب هویج نخورم من اصلا نخوردم تمام کارهایی که اونا گفتن رو انجام دادم و خداروشکر مثبت شد واسم

گلم رابطه قبل از انتقاد مثل اینه که هورمونهات رفرش بشه اینو دکنر زرنانی بهم گفت، بعد نه حتما پلی کیس ...

ممنون گلم از پاسخگوییت

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊