2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047723 بازدید | 684621 پست
بچه ها من دیروز یک هفته بعد از مصرف ال دی هام ک 26 دونه ال دی بود پری شدم. دیروز ی درد وحشتناکی داشت ...

نه عزیز بافت رحمه که در اثر تخریب دفع میشه...من همه پریودی هام اینطوریه و میدونم دیگه...نگران نباش...رحمت داره تمیز میشه ...چیزای گرم و مقوی بخور

ستاره جون من طبيعي هم كه باردار بودم تا ماه دو درد داشتم  ببين برو تاپيك بانو١٢ ببين اونجا همه ...

قربونت برم.مرسی از دلگرمیتون

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جون من طبيعي هم كه باردار بودم تا ماه دو درد داشتم  ببين برو تاپيك بانو١٢ ببين اونجا همه ...

تایپک رو پیدانکردم.میشه ادرسشوبدی

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
ایشالله که خوش خبری عزیز مهربون.

انشاالله عزیزم فقط خدا باید بخواد اینا همه تلاش ماست فقط

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
بچه ها بنظرتون اووبوست روزی یکی بخوریم یا دو تا؟من تقریبا 40 روی هست ک روزی 2تا میخورم الان ک تو سیک ...

نه عزیزم دوتاش نکن...مواد معدنی زیادی نه تنها خوب نیست بلکه میتونه مضر باشه برات...همون یکی بخور و مطمئن باش که تداخل دارویی با داروهای سیکلت نمیذاره...من توی سیکل دکتر گفت هرچی مکمل میخوری جز اسیدفولیک قطع کن...اسیدفولیکم چون من کم خونم اجازه داد

عزیزم از کجا بفهمم طبعم چیه . میشه راهنماییم کنی 

سايت طبايع دات اي آر هم ميتوني بري تستش رو جواب بدي يه چيزايي دستت ميده، البته نرم افزاره نميدونم تا چه حد دقيق باشه ولي در مورد خودم احساس كردم تاحدودي درست بود

...
وای رویاییی خیلی بانمکی😂😂😂

😂😂😂 والا ديشب من يه سر رفتم اون دنيا برگشتم، من فك نميكردم عوارض هايپري همچين باشه، تا سه نصفه شب به جا رختخواب ، روم ب ديوار روي توالت فرنگي تشريف داشتم

...
😂😂😂 والا ديشب من يه سر رفتم اون دنيا برگشتم، من فك نميكردم عوارض هايپري همچين باشه، تا سه نصفه شب ...

وای محیاییی😂😂 از دست تو

اره عوارضش خیلی بده...مواظب باش غذاهای نفاخ نخوری..ژله بخورطعم دهنتو عوض میکنه خوبم هست

من نمیدونم آیا داروها هم مشکل ایمنی میارن یا نه؟ اما خودم قبل از شروع داروها، آزمایش دادم و‌مش ...

من چند روز پيش با دكترى كه آلمانى هست وقت داشتم همه آزمايشهامو ديد خيلى نظرش برام قانع كننده بود دوست داشتم بگم شماها هم بدونين

گفتش مشكلات انعقادى رو بايد هميشه پيگير بود چون اين مشكلات باعث سقط جنين و حتى مشكلات براى مادر مى شه كه با قرص و آمپولها مهار مى شه

اما در مورد ايمنى مى گفت اصلا اين مشكلات ربطى به منفى شدن نداره چون سيستم ايمنى بدن هميشه در حال تغييره

وقتى استرس دارى و نگران و مضطرب هستى ١٠٠٪؜ ايمنى بدن تو آزمايش مشكل خواهد داشت و همين طور برعكس

در مورد ايمنى فقط تاكيد داشت كه بايد ريلكس بود مخصوصا ماهايى كه ميكرو انجام مى ديم

حتى مى گفت مطمينا الان ازت دوباره آزمايش بگيريم ايمنى بدنت فرق داره ممكنه بهتر شده باشه و يا بدتر

ايمنى بدن خيلى به حال و روز آدم و استرس ربط داره

دخترا اندومتر روزانه چقدر به ضخامتش اضافه میشه؟

من دیروز ۹ بودم قراره هفته آینده انتقال بدم زیاد بالا نمیره؟ غیر استاندارد نمیشه؟

هفته دیگه میشه روز ۲۰ سیکلم که قراره انتقال بدم. خیلی دیر نیست؟🤔