2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
مامان اينده خداروشكر كه همه چي تو رنجه، جاي شكر بسيار داره، اون پرولاكتين هم به خاطر قرص كابرگولين ك ...

مرسی عزیزم... 

دقیقا همسرمم میگه چیکار داری ،میخای یچیزی در بیاری از تو این آزمایش 😁😁😅

ایشالا انتقالمونم تو رنج باشه☺😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مهیا جون نگفتی چند تا تخمک ازت گرفتن؟راستی شما الان بجز نی نیای یخی بچه هم داری؟

نيواجون هايپر شدم متاسفانه حدوداي بيس بود و متاسفانه نينياي من همه هنوز تو فريزن يه كدومشونم هنوز نيومده پيشم منو از تنهايي دربياره گفتن دو سه روز بعد تماس بگير بگيم چن تا شده كه هنوز تايمش نرسيده زنگ بزنم خيلي دلشوره دارم كه نتيجه چيه

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم...  دقیقا همسرمم میگه چیکار داری ،میخای یچیزی در بیاری از تو این آزمایش 😁😁😅 ایش ...

مامان اينده شما دستت هس كه حدودا چن روز بايد تا انتقال صبر كنيم؟

...
ستاره جون من طبيعي هم كه باردار بودم تا ماه دو درد داشتم  ببين برو تاپيك بانو١٢ ببين اونجا همه ...

محیا جون مگه تو قبلا باردارشدی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دکتر ک هیچی حرف نمیزنه ب ماما گفتم مکمل مصرف کنم گفت آره همین.داروخونه گفت فوقش روزی یدونه اووبوست م ...

من راستش روزي يكي به مدت ده روز خورده بودم كه تازه اون لخته رو كه شما ميگي متوجه شدم، همون روزي يكي دوتا بيشتر نخور، 

...
مامان اينده شما دستت هس كه حدودا چن روز بايد تا انتقال صبر كنيم؟

ببین من ۲۲ اردیبهشت پانکچر شدم.

۱۴ تیر انتقال دادم.

یعنی ۵۴ روز بعد پانکچر.

ولی خب اینکه چند سیکل انتقال بدن به شرایطتت و دکتر بستگی داره.

من ۱۹ سیکل انتقال دادم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
محیا جون مگه تو قبلا باردارشدی؟

بله عزيزم طبيعي ولي ب دلايل بي احتياطي يا هرچيزي كه نميدونم نموند و اتمام دو ماه سقط شد بعدها گفتن شايد همون اس پ... ضعيف بوده نميدونم كه چي ب چي بود

...
ایشالله قسمت خودت و بقیه منتظرا خاله جون.....

انا جون ،من صفحات قدیمی تاپیک رو ک خوندم دیدم درباره  حساسیت صحبت شده بود و فک.کنم لاله جون گفته بود ممکنه مشکل ایمنی باشه.حالامنم هرسال ازتابستون حدود دوماه یا بیشتر دچار حساسیت فصلی میشم عطسه وسرفه وخارش گوش و اعضای صورتم..... الانم از تابستون درگیرشم و هنوز. متاسفانه سرفه هام ادامه داره و با دارو هم.خوب نشدم.ایا ممکنه من مشکل ایمنی داشته باشم؟؟!وضمنا انزیمهای کبدم یکم بالابود ک دکتر گوارشم برام ی سری ازمایشات نوشته...ایا این موضوع هم.میتونه ب ایمنی مربوط باشه؟اینماه احتمال داره انتقالم باشه و من نمیدونم.چکار کنم ...لاله جون.ممنون میشم.شماهم راهنمایی کنین..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله عزيزم طبيعي ولي ب دلايل بي احتياطي يا هرچيزي كه نميدونم نموند و اتمام دو ماه سقط شد بع ...

عزیزم انشالله ک امسال مامان میشی...

دوستان یه گروه تو تل بزنیم میاین؟؟ برای صحبت های فرعی و حال و احوال... اگه مایل باشین🍀🍃

تاپیکم باشه برای سوالاتمون که آنا جون و لاله عزیز پاسخ میدن.

عزیزم از کجا بفهمم طبعم چیه . میشه راهنماییم کنی 

عزیزم خوب یه راهش اینه در مورد ویژگیهای طبع های مختلف سرچ کنی.....

ببینی کدوم بهت نزدیکه.....

صفحه ده تاپیکمون فکر کنم یه چیزایی هست......

یه راهشم اینه بری دکتر طب سنتی واست تشخیص بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی محیا جان.انشاالله همه تخمکاتون جنین های تپلی میشن و میچسبن به دلت..سفیده تخم مرغو زوری هم ...

ما هایپریا درد داشتیم سارا جان...وگرنه اصلا فرایندددردناکی نیست...ساده اس خیلی هم