سلام خوبین بچه ها؟؟؟؟
من یه سری سوالات ذهنم رو درگیر کرده. ۲۷ سالمه ذخیرم ۱۳ است و رنج آزمایشگاه ۲۱ و نیم هستش. هیچ کدوم از علایم تنبلی تخمدان ندارم. به هیچ وجه. ولی چرا میگن کسی که ذخیره بالا داره pco هست؟؟؟؟ اخه من سیکلم هم ۲۷ روزست و روز ۱۲ پری فولیکول ۲۲ داشتم. ولی چرا ذخیرم بالاست یعنی به خاطر سنم هست؟
بچه ندارم. شوهرم هم مشکل تعداد و تحرک پایین داره. بچه ها ربطی بین حجم woullm و تعداد اسپرم هست؟؟ یعنی اگه حجم یک ونیم میلیمتر باشه و تعداد ۲۰باضرب این دو کل اسپرم میشه ۳۰ با نمونه ی دیگه که تعداد ۱۱ هست و حجم ۳ میلیمتر و کل اسپرم میشه ۳۳ میتونیم بگیم تعداد یکیه اگه شده ۱۱ میلیون درواقع همون ۲۰ میلیونه؟؟؟؟؟؟؟؟
پاک خل شدم به جزیی ترین مسایل هم فکر میکنم
آنا جون شما چند ساله که این تایپیک رو مدیریت میکنید واقعا دست مریزاد سایت رو سربچه هات باشه خدا خیرتون بده. اینم بگم که من بعضی از پست هاروخوندم و متوجه شدم که با وجود چه مشکلاتی تونستی موفق بشی و صاحب دو قندعسل بشی. وجود شما و موفقیتتون به ما روحیه میده و واسه ما الگو هستین❤.راستش من میخوام واسه میکرو اهواز اقدام کنم .عزیزم میخوام نظرتون رو راجع به مراکز ناباروری اونجا بدونم به هر حال چند ساله که با بچه ها آشنایی دارین میخوام بدونم تو این تایپیک مثبتی بوده؟؟؟؟؟.مشکل رفتوآمد دارم و تنهام چون کسی از مشکلم خبر نداره
بقیه دوستان هم اگه نظری دارن سراپاگوشم