2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از اتمام قرص بین 3 تا 14 روز بعدش 

سلام لاله جون خوبی عزیزم؟

من روز3پریودم رفتم دکتر بهم روزی 3تا استرادیول و1ویتامین ای و 1 ا اس ا و یه قرص دیگه که فکر کنم قرص اهن باشه داده.که تا روز11بخورم بعد برم سونو برا انتقال.

داخل بروشور استرادیول خوندم که اندکمتر رو بالا میبره.منم تو سونهای قبل از پانکچر مشکوک به کیست اندومتر بودم.حالا نگرانم که نکنه روزی 3تا اندومتریوزمو بالا ببره.

نظرتون چیه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
بچه ها من آزمايشو گرفتم استراديول افتضاااااح بالاست😱پروژسترون نرمال، الان اين يعني چي؟؟؟؟ خيلي خطر ...

منم استرادیولم بالا بود نگران نباش فقط انتقالت چند وقت میفته عقب 

لاله جون به من گف تنها راه پایین اومدن استرادیول پریود شدن هستش

خداجونم شکرت       
سلام عزيزم بار اوله بيمارستان لاله دارم ميرم البته دكترم اونجاست نه بابا ازمايش نداده بهم كه فقط ميد ...

اسم دکترتون چیه؟

خدایا شکرت که بهترین ها رو به قلب کوچک من بخشیدی تا آرامش بگیرم و از رحمت بیکرانت سیراب شوم.دوستت دارم ای خالق معجزه ی زندگانیم ....
منم استرادیولم بالا بود نگران نباش فقط انتقالت چند وقت میفته عقب  لاله جون به من گف تنها راه پ ...

شما علتشو ميدونين چرا اينهمه ميره بالا؟ به خاطر هايپر شدنه؟ اصولا بايد نرمال باشه؟

...
ممنون آنای مهربون اومدم پیش دوستان حال دلم خوب بشه و از اطلاعات شما و دوستای گلم بهره مند بشم اول آذ ...

عزیزم ایشالا ماهم یروز خیلی نزدیک مامان میشیم.

گلم قطب جنینی چیه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دیگه آزمایش ندادم  قبل پانکچر آزمایش دادم اگه استرادیول بالاتر از رنج آزمایشگاه باشه انتقال نم ...

بيا آخرش اونطوري شد😟 نيني توپول يعني مال همه بالا نميره؟

...
شما علتشو ميدونين چرا اينهمه ميره بالا؟ به خاطر هايپر شدنه؟ اصولا بايد نرمال باشه؟

به من تو سونو میگفتن ۱۰ تا تخمک دارم یعنی هایپر نشدم ولی این آزمایشو که دادم گفتن هایپر نیستی ولی تو آزمایش علائم هایپری داری و رژیمو رعایت کنم و انتقالم میفته برای سه دوره بعد 

درنهایت روز پانکچر فهمیدن ۱۸ تا تخمک دارم و هایپرم 

خداجونم شکرت       
بيا آخرش اونطوري شد😟 نيني توپول يعني مال همه بالا نميره؟

نه عزیزم 

مثلا برای لاله جون مقدار استرادیولش نسبت به رنج نرمال آزمایشگاه یه کم بالا بود ولی براش انتقال دادن 

فک کنم اونایی که ریسک هایپری ندارن استرادیولشون نرماله

خداجونم شکرت       
آنا جان دکتر ط ر از ی،،،خودشن موقع انتقال،جنین ها ر انتقال بدن یادکترجنین شناس خودش وارد اتاق عمل م ...

عزیزم من فقط جواب سوال اولت رو میدونستم.

روز انتقال من خود خانم دکتر انتقال دادن.اما جنین شناسم بودن و خانوم دکتر از ایشون تاییده گرفت که خوبه اینجا بزارم و انجام داد‌م.منظورم مشورت میکنن🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه عزیزم  مثلا برای لاله جون مقدار استرادیولش نسبت به رنج نرمال آزمایشگاه یه کم بالا بود ولی ب ...

مرسي از توضيح خوبت،، نيني توپول الان من توي چه قسمتي بايد نگاه كنم تا رنج آزمايشگاهي رو پيدا كنم؟؟

فاز فوليكولار؟؟

...
عزیزم خانوم دکتر آمادت میکنه و جنین شناس انتقال میده..... آقاست..... نگران اونش نباش چون اولا جوری ...

من ندیدم.. ولی فک کنم خود دکتر انتقال داد اما جنین شناسم همونجا بود و تایید کرد.