2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047583 بازدید | 684615 پست
اره واقعا.هيچ علايمي ندارم.دقيقا ترشح عين ترشح تخمكگذاري هم دارم.ميخواستم زعفررون يا جعفري دم كنم بخ ...

خوشا بسعادت عزیزم یاد ما منتظرا هم باش انشالله حاجتت رو بگیری بیای 🤲🤲🤲🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوااام جییییییییییغ بزنم ..... خدایا شکرت.... مبارک باشه عزیزم. اووووووووو🤗👏👏👏👏👏👏

منممم همینطور اینقدر خوشحال شدم این تاپیک میام روحیم عوض میشه بحق ابروی مادرم زهرا دامن هممون سبزبشه🤲🤲🤲🤲🌹🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

مبااارکه عزیییز دلم انشاالله صحیح و سالم بغلش یا بغلشون بگیری گلم..

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
ای واااای مبارکهههههه😭😭😭اشک شوق میریزم اصلا هرکی جواب میگیره من به رحمت بیکران خدا امییییدوارتر ...

مشکل خودم اندومتریوز بود که یکی از تخمدانام رو کامل گرفته بود همسرمم اسپرمش تحرکش ضعیف بود

انتقال اولم بود،دو جنین فریز واسم انتقال دادن یه جنینام بلاستوسیست بود یکیشون بلاست،

بعد از پانکچرم ۳ تا امپول دیفرلین زدم که رحمم اماده بشه وقتی رحمم اماده شد گفتن به خاطر اندومتریوزم انتقال منتفیه

تیرماه کیستم رو لاپراسکوپی و هیستروسکوپی کردن،بعد عمل یک ماه استراحت کردم بعد یک ماه اچ دی خوردم ماه بعد از روز ۳ سیکل

استرادیول،امگا۳،آ اس آ،فولیک اسید،پردنیزولون خوردم از روز ۱۳ سیکل روزی ۲ تا امپول پروژسترون میزدم

هر روز ویتامین ای میخوردم هفته ای یک ویتامین دی

از یک ماه قبل انتقال هر شب دلم با روغن سیاه دونه ماساژ میدادم و میبستم و کیسه اب گرم میزاشتم،دوماه کامل هر روز یه قاشق عسل طبیعی میخوردم،یک ماه اخر رو هر روز شیره انگور طبیعی خوردم،خرما و گردو زیاد خوردم

چیزای سرد اصلا نخوردم یک ماه چایی نخوردم

شب انتقال نزدیکی داشتم ،یه قرص ویتامین دی خوردم 

بعد انتقال استراحتم کاملا نسبی بود روز اول دوم فقط واسه نماز و غذا بلند شدم ولی اروم اروم بعد هر غذا راه میرفتم روزای بعد کارای ساده و سبک هم انجام میدادم 

مرکز یه بروشور بهم داد که تمام کارهای توش رو انجام دادم 

مثلا هر روز اناناس طبیعی میخوردم،روزی یه لیمو ترش با یکم نمک دریا با اب قاطی میکردم میخوردم،روزی یه قرص مولتی ویتامین،چهار مغز زیاد خوردم،هر روز سوپ قلم میخوردم واسه غذام همه چیز میخوردم فقط ادویه جات گرم و چیزای قاعده اور نخوردم،

هر روز سوره یس و الرحمن رو صوتی میزاشتم دلم که خونده بشه و همینطور سوره قلم رو که واسه جلوگیری از سقط سفارش شده

ایت الکرسی هر روز دست میزاشتم روی دلم و میخوندم

هفته اول از خونه بیرون نرفتم هفته دوم بعضی اوقات میومدم بیرون ولی همه حرکاتم اهسته بود خم و راستم نمیشدم 

هیچ گونه علائمی هم نداشتم فقط روزی که موعد پریودم بود دل و کمرم درد گرفته بود فرداش بهتر شد

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻از همه چیز مهمتر داشتن روحیه بود اصلا فکرای منفی نکنین همون روزای انتقال هم شما باردارین اگه خدایی نکرده منفی شد شما جنینتون سقط شده پس خوبه همون دوران انتقال هم حس مادر بودن داشته باشین روحیه شاد داشته باشین🌻🌻🌻🌻🌻🌻

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

مرسى ازت عزيزم🙏🏼🌸اشكم در اومد وقتى ديدم اسممو  جز ليستت 

ايشالا خدا به زودى زود دل خودت و همسرتو و همه چشم انتظارهارو شاد كنه🙏🏼🙏🏼🌸

يه خواسته ديگه هم ازت دارم كه خيلى برام مهمه مى شه لطفا به همسرت بگى براى شفاى پدر منم دعا كنه🙏🏼خيلى به دعاش محتاجم

ممنونم ازت🙏🏼🌸💕

دوستا عزیزان سوالی داشتم 

من 24 مهر انتقال داشتم الان روز هفتم انتقالم. 

رو چونم جوش دوباره کلی زده... 

میترسم نکنه علامت پریود شدن باشه؟ یعنی ivf ام منفی شد؟ اخه جوش قبل پریود میزدم. نکنه اینم از اونه؟ 

یه نفر دیگم باز گفته بود ivf کرده جوشم زده بود کلی که منفی شد.. مال متفی شدنه یعنی؟ 😔

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه..