2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047633 بازدید | 684621 پست
برای من هم همینطور شد  کمپرس خنک بزار درست میشه البته من شکمی زدم. هی بهش دست نزن لباست هم ر ...

یعنی از ستروتایده؟؟ یا به خاطر تزریق بد؟؟

شما ستروتایدتون اینجوری شد؟

اره مرسی لباسمو از روش ورداشتم خوب تر شد کمی

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه نوشته بود بازو، ستروتایدو دور نافم میزنن؟؟

اره عزيزم دكتر من گفت دور ناف بهتره بافت چربيه بهتر جذب ميشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
شما هم یه هفته بعد از پانکچر پریود شدین؟

محیا من ی 5روزبعد پریودشدم. پریودم هم خیلی معمولی بود اصلا شدید نبود...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یعنی از ستروتایده؟؟ یا به خاطر تزریق بد؟؟ شما ستروتایدتون اینجوری شد؟ اره مرسی لباسمو از روش ورداش ...

نه از ستروتایدِ 

من ۲ تا داشتم هر دو رو خودم تزریق کردم و هر دو  هم حساسیت داد زنگ زدم پرسیدم گفت کیسه اب خنک بزار ، تا یک ساعت دیگه خودش خوب میشه اگر نشد و داشت بزرگتر میشد بیا ببینیم چیه...

اما خوب شد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مشکل خودم اندومتریوز بود که یکی از تخمدانام رو کامل گرفته بود همسرمم اسپرمش تحرکش ضعیف بود   ...

مبارک باشه انشاله بارداری راحتی داشته باشید و نی نی تپل و خوشکلتونو به سلامتی بغل بگیرین

آناناس.لیمو و اینا مرکز گفتن بعد از انتقال بخورین؟

والا من وقتی برا رفلاکسم تحت درمان بودن روزی دو تا داشتم.....

ممنونم عزيزم 

حالا سعي ميكنم روزي يكي بخورم اذيت شدم دو تا ميخورم 

آنا جان كلم بروكلي روزانه چقدر ميتونم مصرف كنم 

تو نت زده بود تداخل دارويي داره با رقيق كننده ها چون ويتامين k زياد داره 

دقيق نفهميدم منظور چي بود

نیوا جان،هدیه میگه دکتر کشاورزی واسش توی مطب خراش انحام داده ۶۰ تومن هم هزینش شده به نظرم بهش بگو شا ...

گلم میشه بگی این خراش واسه چیه؟؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
همینطوره عزیزم.انتقال دوم فرق داره انگار. من انتقال اول اصلا استرس نداشتم. اما الان سردومی یکم نگرا ...

گلم شما سری اول که انتقال دادی چ مدت بعد از پانکچرتون بود؟؟ بار اول جنین ها فریز نشدن؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مرسی اسم منم نوشتین... 😘عزیز دلم..  منم دعا میکنن ؟

سلام عزیزم.امروز تو حرم امام هادی و امام حسن عسکری اسم همه شما رو خوندن و واسه حاجت رواییتون دعا کردن 😍😍 گفتم بهش این لیست تو نجف و کربلا همراهت باشه و حتما حتما چند بار تکرار کن اسم دوستانمو...

انشاالله همگی تا سال دیگه این موقع صاحب بچه های سالم و صالح شده باشیم بحق امام علی و اهل بیتش (ع)

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

حتما بچه ها..من اینجا اسم هر کس رو که دیدم نوشتم حتی باردارامونو که عزیزدردونه ها شونو صحیح و سالم بغل بگیرن انشاالله ❤❤

منم با شما هم دردم.از ته دلم ؛با تک تک سلولام درکتون میکنم💔💔

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚