2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
عزیزم چندم انتقالی الان؟ مثبت شدی؟ حالا به من فقط گفتن یه شیاف اضافه کن. امپولمم از سه روز یکبار ک ...

لك قهوه اي نشونه خوبيه نگران نباش يعني تموم شده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيزانم من چهارشنبه بايد برم براي پانكچر برام دعا كنيد تخمكام كم بود دعا كنيد همونا هم لااقل با كيفي ...

گلفام جان به امید خدا هیچی نیست پانکچر اصلا استرس نداشته باش... تخمک کمتر کیفیت بهتر❤🌸 پس خوشحال باش که انتقالتم فرش میشه و نی نی کوچولو زودی میاد تو دلت و خبر شاد میدی ایشالله و دل ماروهم گرمتررررر میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلفام جان به امید خدا هیچی نیست پانکچر اصلا استرس نداشته باش... تخمک کمتر کیفیت بهتر❤🌸 پس خوشحال با ...

قربونت برم عزيزم ايشالا كه خير باشه هم براي من هم براي همه شما 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منم كابرگولين دارم، هر سه روز يك دونه، شما چن روز يه بار ميخورين؟ بچه ها من الان ستروتايد تزريق ...

منم چندتا آمپول اول اینجوری شدم. به اندازه توپ پینگ پنگ ورم کرد.و به شدت میخارید بعد بدنم عادت کرد بهش

ساناز  آژند انتظار راضی که تازه مامان شده(ببخشید آ اول رو ننوشتم🙈) زی زی ۲۷ پری ناامیدم ...

مرسی اسم منم نوشتین... 😘عزیز دلم.. 

منم دعا میکنن ؟

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
منم چندتا آمپول اول اینجوری شدم. به اندازه توپ پینگ پنگ ورم کرد.و به شدت میخارید بعد بدنم عادت کرد ب ...

فک کنم بد زد،، ممکنه به خاطر ضعف تزریق باشه؟؟ آخه ۴تا زدم تا حالا ینجوری نشده بود

...
منم خودم مشکل دارم چون lh. fsh پایینه خودم میخام آذر باشه این ماه و ماه بعد انشاله یخورده گرمیجات ب ...

انشالله انتقال عالی و‌بتای تپلی داشته باشی، بعد از پانکچر ال اچ و اف اس اچ پایین شد یا قبلش هم پایین بود براتون؟

...
ذخیرت چنده عزیزم؟چندتا تخمک داشتی؟من با ذخیره ۰/۷ با روزی ۲۲۵ تا گنال و دو تا منوگون یدونه تخمک بالغ ...

ذخیرم ۰/۴ شده

با سینال اف اولین بار وارد سیکل شدم دو تا پن ۹۰۰  دوز ۲۲۵ زدم اما خوب نبود برام...

و ۶تا منوپیور و بعدش هم ستروتاید و hmg

تخمک هام ...یه دونه ۲۰ داشتم و یه دونه ۱۵ و یه سری خورده ریزه

متاسفانه قبل پانکچر تخمک خوبه آزاد شد و تو عملم دکتر چاره ایی نداشت ۱۵ رو گرفت اما جنین رشد نکرد و دیگه به انتقال نرسیدم

یه دوره استراحت دارویی داشتم

دوره بعد کیست داشتم

یه دوره نتونستم وارد سیکل بشم(مسائل شخصی)

حالا الان منتظرم پر... بیاد وارد سیکل بشم

از فرصت استفاده کردم رفتم آزمایش های ایمنی و انعقادی رو دادم امروز جوابش اومد مشکل نداشتم

و کاریوتایپ هم دادم اما جوابش هنوز حاضر نشده.

توکل به خدا ببینیم این سری چی میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
منم كابرگولين دارم، هر سه روز يك دونه، شما چن روز يه بار ميخورين؟ بچه ها من الان ستروتايد تزريق ...

برای من هم همینطور شد 

کمپرس خنک بزار درست میشه

البته من شکمی زدم.

هی بهش دست نزن لباست هم روش نیافته تحریک بشه

حدود یک ساعت طول میکشه بره.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزيزانم من چهارشنبه بايد برم براي پانكچر برام دعا كنيد تخمكام كم بود دعا كنيد همونا هم لااقل با كيفي ...

وقتی کمه خب کیفیتشون خوبه اصلا فکرشو نکن دختر خوب،،، تازه خوبیش اینه که نینی رو درجا میزارن تو دلت و بیخودی دو سه ماه علاف نمیشی 

میدونی که تو این وانفسای سوراخ سوراخی امپولا و درد دوری نینی دیگه اون تایم تاخیر به خاطر هایپری خییلی سخت میگذره

...
وقتی کمه خب کیفیتشون خوبه اصلا فکرشو نکن دختر خوب،،، تازه خوبیش اینه که نینی رو درجا میزارن تو دلت و ...

ممنون از اميدي كه بهم دادي خداكنه همين باشه 😘

عزیزم چندم انتقالی الان؟ مثبت شدی؟ حالا به من فقط گفتن یه شیاف اضافه کن. امپولمم از سه روز یکبار ک ...

پنج شنبه آزمایش دارم.ولی خونریزیم بیشتر از لک هست.زیاد و روشن

انشالله انتقال عالی و‌بتای تپلی داشته باشی، بعد از پانکچر ال اچ و اف اس اچ پایین شد یا قبلش هم پایین ...

مرسی انشاله واسه شما هم همه چی عالی پیش بره

نه از اول همینجور بود چون اصلا پریود نمیشدم با دارو پریود میشم واسه همون پایینه

مهربونا هر کی انتقالش آذر ماهه لایک کنه ببینیم چندتا مامانیم ایشالا😍😍😍😍😍

من امروز رویان بودم .دکتر بقیه آزمایشای خودمو شوهرم ودید گفت مشکلی نداری .روز دوم یا سوم بیا برا سونو که وارد سیکل بشی😍.تا آخر هفته پریود میشم 

ان شالله که مشکلی پیش نیاد🙏