2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047391 بازدید | 684597 پست
من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

عزیزم 

بخشی مرجان

آرزوامید

زهی..

پاییز

اتریسا

روشانیلو

ندا

زین

دریادل

لیلا

خاکستری

ارمغان

اینارو من یادم بود که تو لیستت نیست.

اسم دختر خاله منم اضافه کن اگه زحمتی نیس.

مهر

🍀🍃💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

ای واااای مبارکهههههه😭😭😭اشک شوق میریزم

اصلا هرکی جواب میگیره من به رحمت بیکران خدا امییییدوارتر میشم😭 خدایا شکرت

عزیزم برامون تعریف کن انتقال چندمت بود و فرش بودی یا فریز و داروهات و شرایط همسرت و اینا دیگه،،، برای سلامتی خودت و اینکه بارداری راحتی داشته باشی دعاگو هستم🌹

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=72196221]فدات عزیزم..... آتریسا جون دعاگوی تک تک دوستان بودم اما دقیقا اون لحظه ای که دیگه رو تخت بودم و داش ...[/QUOTE

مامان مهربون دو گل زیبا😇👼  به جرئت میتونم بگم یکی از بهترین ودلچسب ترین دعاهای عمرم بود این دعای شما در حقم...هروقت یادم میاد لبخند میزنم و دلم قرص میشه که مامان گلمون تو بهترین لحظه به یاد من و دوستان خوبم بوده...خیلی واسم ارزشمنده و هرگز این لطف تون رو فراموش نمیکنم...بهترین روزها و لحظه ها نصیبتان...😚😚😚😚😚😚🌼🌹🌸

عکس پروفایل حسابی دلبری میکنه هااااا ...اون دست کوچولوه که نگم من...خداااایااا ببوسید دستای نازنین جوجه بزرگه و جوجه کوچیکه رو😍😚😍😚😍😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

رویا۲۴

رویا۱۶

مامان پرپر

مامان ستاره

برنجک

پیچک

مامان دخملک

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مهربونا هر کی انتقالش آذر ماهه لایک کنه ببینیم چندتا مامانیم ایشالا😍😍😍😍😍

منم که نمیدونم انتقالم کی باشه فقط از خدا میخوام خیلی زوووود باشه😭تلف شدم رفت

مامان اینده شرایط همسرتون چی بود؟ دی اف ای و اینا

...
همینطوره عزیزم.انتقال دوم فرق داره انگار. من انتقال اول اصلا استرس نداشتم. اما الان سردومی یکم نگرا ...

اره به خدا پاهام یاری نمیکنه واسه دکتر رفتن وانتقال وقتی هم فک میکنم فقط همین دوتا جنینم مونده اگه خدای نکرده نگیره باید از اول شروع کنم خیلی بدتر میشم اما به قول شما فقط همین ذکرودعاهاس که سرپانگه م میداره

منم که نمیدونم انتقالم کی باشه فقط از خدا میخوام خیلی زوووود باشه😭تلف شدم رفت مامان اینده شرایط هم ...

همسر من بدون مشکله خداروشکر...

همه چی اوکیه.

آز اسپرم ابن سینا دادیم که دکتر دید و گفت هیچی لازم نداره.

من مشکل خودمم همین رحم تک شاخمه.

و اینکه آپاندیسم ترکیده همون یدونه لوله هم ملتهب شده نمیزاره تخمک رد شه.

دکترم گفت طبیعی میشی اما زمانبره.

که ما آی وی اف رو انتخاب کردیم.🍀

عزیزم  بخشی مرجان آرزوامید زهی.. پاییز اتریسا روشانیلو ندا زین دریادل اینارو من یادم ...

سلاااام عزیزم...من خیلی خیلی ممنونم ازتون اسم من رو اضافه کردید مامان آینده ی نه چندان دورمون...امیدوارم به زودی شما هم خوش خبر باشید ممنون دختر مهربون و خوش قلب💗

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..