2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047391 بازدید | 684597 پست
منم دقیقا نمیدونم آیا برای انتقال مشکل درست میکنه یا نه! من نگران ضخامت اندومترم میگم شاید روند ضخیم ...

ممنون عزیزم ، منم استرادیول دارم باید دو هفته بخورم بعد برم سونو

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام به روی ماهت🍃🍀 عزیزم من خودم یه هفته بعد پانکچر پریودشدم.باز ماه بعد متفاوت بود تاخیر داشتم. ...

اره واقعا.هيچ علايمي ندارم.دقيقا ترشح عين ترشح تخمكگذاري هم دارم.ميخواستم زعفررون يا جعفري دم كنم بخورم كه قاعده آوره.ولي از طرفي هم ميگم شايد خيريتي باشه چون پنجشنبه دارم ميرم مشهد😍😍😍جاي همه دوستان سبز.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماهت🍃🍀 عزیزم من خودم یه هفته بعد پانکچر پریودشدم.باز ماه بعد متفاوت بود تاخیر داشتم. ...

مرسي عشقم از راهنماييت

دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

میخوااام جییییییییییغ بزنم ..... خدایا شکرت.... مبارک باشه عزیزم. اووووووووو🤗👏👏👏👏👏👏

اره واقعا.هيچ علايمي ندارم.دقيقا ترشح عين ترشح تخمكگذاري هم دارم.ميخواستم زعفررون يا جعفري دم كنم بخ ...

منم مث توام..

عزیزم اصلا اصلا از این دمنوش ها نخور. دکتر من فقط میگه روال طبیعی خودش.

اگه لازم بدونه آمپول میده‌. تازه اونم نه قبل انتقال.

من بعد منفی شدنم پریودم کم بود امپول داد تا دوباره پریود شم دیواره رحمم ریزش کنه کامل.

هروقت اومد خوش اومد😁😆

عزیزم التماس دعا 💚

ایشالا بطلبه منم ماه دیگه میرم‌🌹🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم مث توام.. عزیزم اصلا اصلا از این دمنوش ها نخور. دکتر من فقط میگه روال طبیعی خودش. اگه لازم بدو ...

مرسي عزيزم.محتاجيمممم به دعا.ممنون از كمكت.اره فكر كنم كاريش نداشته باشم بزارم خودش بياد لااقل بتونم برم زيارت😁به اميد خدا.ايشالله دامن هممون سبز بشه😘

دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

مــــــــبـــــــارکه عزیزممممممم انشالله بارداری خوبی داشته باشی 🤲🤲🤲🤲🤲🍀🌹برای ماهم دعاکن 🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

قربونت مهربونننن خیلی لطف داری💕😍انشالله دست خالیمون نمیذاره 🌹🤲🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره واقعا.هيچ علايمي ندارم.دقيقا ترشح عين ترشح تخمكگذاري هم دارم.ميخواستم زعفررون يا جعفري دم كنم بخ ...

من از دکتر پرسیدم گفت چون هورمون با دوز بالا بهت وارد شده ممکنه تایم پریودت تغییر کنه و طبیعیه جای نگرانی نیست

...
منم مث توام.. عزیزم اصلا اصلا از این دمنوش ها نخور. دکتر من فقط میگه روال طبیعی خودش. اگه لازم بدو ...

مامان اینده این پریودی بعد از پانکچر شدتش زیاده؟؟ چون استرادیول رفته بالا دیواره ضخیم شده شدت پریود بیشتر میشه یعنی؟؟ من آز دادم استرادیول بالا بود یک روز قبل پانکچر

...