2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
امضاتم واسه منه!!خخخخخ از دست پسرم ،اصرار که با دوچرخه برم مهد. منم خب باید دنبالش راه میفتادم.بابا ...

مرجان جان اگه جسارت نباشه میشه بپرسم شغل همسرتون چیه؟ که تونستن باهاتون تا تهران بیان

راستی خونریزتون قطع شد؟ چیکار کردین. من دیروز صبح و الان خون دیدم.کمم نبود. امروز هم استراحت بودم ...

شیافتو زیاد کن.خدای نکرده هماتوم نباشه .استراحت کن.من قطع شد دکتر گفت تا۱۰روز ۳تا شیاف ودوتا امپول پروژسترون بعد برگرد به روال قبل الان ۱۰روز شد امامیترسم شیافو وامپولو کم کنم☹🙁

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دکتر منو اصلا سونو‌نمیکنه تا روز هشتم پریودی.ولی حس میکنم شماها این‌وسطا میرین سونو میشین و د ...

منم تا حالا هیچوقت روزای اول سونو نشدم. دکتر من همیشه روز ۱۳ سونو میکنه. دارو رو از ماه قبل تجویز میکنه میگه وقتی پریود شدی از فلان موقع شروع کن روز ۱۳ بیا سونو

از کجا خریدید؟ من مدتیه پیدا نکردم متاسفانه 

عزيزم كجايي اكه تهراني برو شهرك غرب خيابان فلاك شمالي داروخانه بهشت فكر كنم اسمش همين بود داشت اكثر داروهاي كميابو داره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم میخواستم برم گفتم زوده.ساک حاملگی رو نشون داد؟ قلبو چی؟

اره عجله نکن.واسه قلبش هفته بعدش رفتم.شما یکدفعه برو انشالله قلبشم تشکیل شده باشه.خوب مرکز ناباروی چون واسه خارج رحمی میترسن زود میفرستن.درصورتی که خدای نکرده خارج رحم هم باشه انقد کوچیکه که دیده نمیشه باید همون هفته ۶یا ۵بری.دلت قرص همه چی تکمیله.فقط خونریزی داری استراحت کن عزیزم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
از رور دوم یت سوم شروع میشه ولی تعداد و ساعت هاش با توجه به سونو فولیکول فرق داره

ممنونم دوست عزیز 

ممکنه شب هم تزریق داشته باشم؟،ببخشیدا سوالام ممکنه مسخره باشه🙈 .ولی تا اخر هفته اگه خدا بخاد ومشکلی پیش نیاد فک کنم سیکلم شروع میشه 

از شانسم پنج شنبه مهمونی دعوتم .حالا همش استرس دارم نکنه ساعت تزریق امپول شب بیفته ،منم دوس ندارم کسی بفهمه که تحت درمانیم وداریم چیکار میکنیم

چی‌بگم والا.من امروز رفتم خودم ازمایش‌ویتامین دی دادم.دو روز دیگه هم‌میرم پیش دکتر‌زنان میگم برام فو ...

اوا بوست خیلی خوب بود واسه من. ولی کاش زودتر شروع میکردی . دست کم یکی دو ماه قبل پانکچر. 

دکتر منم هیچی نمیگه. من هر چی مکمل استفاده کردم بر اساس تحقیقات میدانی خودم بود😁

ممنونم دوست عزیز  ممکنه شب هم تزریق داشته باشم؟،ببخشیدا سوالام ممکنه مسخره باشه🙈 .ولی تا اخر ...

اره ممکنه شب باشه، ولی معمولا عصرها هست، و گلم یاد بگیر خودت امپولهاتو بزنی منم اول میترسیدم ولی الان تو شکم و عضلانی تو بازو رو خودم میزنم که استرسم رفتنم به بیرون کمتر باشه

اره ممکنه شب باشه، ولی معمولا عصرها هست، و گلم یاد بگیر خودت امپولهاتو بزنی منم اول میترسیدم ولی الا ...

وای خیلی ترسوام بعید میدونم بتونم😢 .همون امپول شکمیو میگن راحته شاید بتونم 

ببینم‌ زمان امپولا چی میشه .اگه شب افتاد دروغ مصلحت آمیز جور کنم  نرم مهمونی دیگه 

ممنون که پاسخگو بودی عزیزم❤

سلام اناجون.عزیزم برا شما و لاله جون سوالمو گذاشتم هرکدوم جواب بدبن مثل همیشه ممنونتونم.

من روز3پریودم رفتم دکتر بهم روزی 3تا استرادیول و1ویتامین ای و 1 ا اس ا و یه قرص دیگه که فکر کنم قرص اهن باشه داده.که تا روز11بخورم بعد برم سونو برا انتقال.

داخل بروشور استرادیول خوندم که اندکمتر رو بالا میبره.منم تو سونهای قبل از پانکچر مشکوک به کیست اندومتر بودم.حالا نگرانم که نکنه روزی 3تا اندومتریوزمو بالا ببره.

نظرتون چیه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم خانوم دکتر آمادت میکنه و جنین شناس انتقال میده..... آقاست..... نگران اونش نباش چون اولا جوری ...

انا جون خیلی بهت تبریک میگم عزیزم.من وضعیت نتم خرابه فعلا دیر ب دیر میام.ببخش دیر شد.

انشاالله که بهترین تقدیر نصیب گل پسرت بشه و بچه هات زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن.عزیزم.

بازم تبریک انا ی مهربوووون💗😍

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
نه هنوز انتقال ندادم.بايد پريود بشم تا برم.چون هايپر شدم.هنوز پريود نشدم.عقب انداختم.فكر كردم شايد ف ...

انشالا که مثبت میشی عزیزم خدا درد رو داده درمون هم داده راه علمیش رو برو حتما نتیجه میگیری

امضاتم واسه منه!!خخخخخ از دست پسرم ،اصرار که با دوچرخه برم مهد. منم خب باید دنبالش راه میفتادم.بابا ...

نه عزیزم امضام واسه نی نی سایته 

وای اگه من جات بودم فکر کنم تموم ۸ ماه بعدی رو از خونه بیرون نمیزدم 

نه بخاطر حساس بودنم !!!! بخاطر اینکه یادم میومد چه رنجی باید  کشید تا مثبت بشه ..... 

خدا گل پسرتو حفظ کنه ♡ ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی ....