2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
سلام خانما امروز آزمایشمو تکرار کردم این حس خوب پر از شادی و اشک رو برا همه منتظرا از خدا میخوام ...

دوباره میگم که اون فندق جون مبارکت باشه..

خیلی خیلی التماس دعا دارم🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تایار چه خواهد و میلش به چه باشد  مرسی عزیزم

ایشالا که مثبته عزیزم.. کی آزمایش داری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مامان اينده شمام استراديولت قبل از پانكچر نرمال بود؟

عزیزم من از همون اول شروع آمپولا قراره بر فریز بود.برای همین هیچ آزمایشی ندادم قبل پانکچر.

دوستان در مورد مصرف بامیه و انار بعد از انتقال کسی میدونه خوبه یانه؟؟

انار نخور،چون باعث یبوست میشه یبوستم برا بارداری خطرناکه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

دوستای گلم🍀

دوباره به مامانامون تبریک میگم،همچنین به آنا جون و پرپر عزیز و ستاره جون.. فندقای نازتون مبارکتون باشه🌷🌹

لاله جونم هرجا هستن ایشالا که سلامت باشن همراه گل پسرش😚

ایشالا همه ما منتظراهم به زودی زود به خواستمون که نی نی جان هست برسیم💚🤗

الهی آمین☺

@تورک_آنا      

آناجوووون من غش کنم برای عکس پروفایلت😚😍🤗

خیلی خوشحالم که دوباره هستی💚

خدا هر دوتا دردونه ات رو حفظ کنه🌷

عزیزم منم مثل شما بودم.دکتراون ۵روز رو حساب نکرد گفت شما فرقی ندارین.البته گفت سن تو سونو مهمه.نرفتی ...

عزیزم میخواستم برم گفتم زوده.ساک حاملگی رو نشون داد؟ قلبو چی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم منم مثل شما بودم.دکتراون ۵روز رو حساب نکرد گفت شما فرقی ندارین.البته گفت سن تو سونو مهمه.نرفتی ...

راستی خونریزتون قطع شد؟ چیکار کردین.

من دیروز صبح و الان خون دیدم.کمم نبود.

امروز هم استراحت بودم بیشتر.فقط نیم ساعتی پیاده روی داشتم.

فردا میرم دکتر به امید خدا.

ولی خوب نمیدونم چه کنم.

راستی خونریزتون قطع شد؟ چیکار کردین. من دیروز صبح و الان خون دیدم.کمم نبود. امروز هم استراحت بودم ...

مرجان شما هم سطح استزايدوا و پروژسترون رو قبل از پانكچر آزمايش دادين؟ بالا بود استراديول؟

...
راستی خونریزتون قطع شد؟ چیکار کردین. من دیروز صبح و الان خون دیدم.کمم نبود. امروز هم استراحت بودم ...

سلام 

خب واسه چی پیاده روی میکنی ؟؟

تورو خدا الآن که مثبت شدی یکم رعایت کن !♡♡♡

مرجان شما هم سطح استزايدوا و پروژسترون رو قبل از پانكچر آزمايش دادين؟ بالا بود استراديول؟

نه عزیزم ندادم.

هنوزم دارم قرص استرادیول رو میخورم.

شاید چون میگن واسه ضخامت اندومتر هست شاید با سونو بررسی کرد؟

من اصلا دیگه آز ندادم.فقط سونو و ویزیت

سلام  خب واسه چی پیاده روی میکنی ؟؟   تورو خدا الآن که مثبت شدی یکم رعایت کن !♡♡♡

امضاتم واسه منه!!خخخخخ

از دست پسرم ،اصرار که با دوچرخه برم مهد. منم خب باید دنبالش راه میفتادم.باباشم ماموریت بود.

از فردا با ماشین میبرمش.