2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684596 پست
خدا از دهنت بشنوه ايشالا. اخه همه ميگن ده دوازده تا داشتن تازه از اونا چندتاش سالم بوده و جنين شده ب ...

نه بابا مگه شما جزئيات شرايط همه رو ميدوني كه مقايسه ميكني با خودت دختر خوب،،، خيالت راحت فكرشو نكن

...
نه بابا مگه شما جزئيات شرايط همه رو ميدوني كه مقايسه ميكني با خودت دختر خوب،،، خيالت راحت فكرشو نكن

عزيزم اميدوارم كردي خدا خيرت بده 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما ببخشید انقدر اذیتتون میکنم کسی بوده پی آر پی هم انجام داده باشه و نتیجه منفی شده باشه با جنین ۵ روزه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
اره باور كن خودم ديدم خانومي با پنج تا تخمك اولين انتقالشو داده بود دوتا، دوقلو هم شده بود سه ماهش ب ...

قربونت برم ايشالا همه به همه ارزوهاشون برسن همچنين تو عزيزم هرچي كه از خدا ميخواي بهت بده يكم دلم اميدوار شد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم شرمنده من اصلا اون صفحاتو نخوندم..... امروز سعی میکنم نگاه کنم..... الان باید برم دکتر....

فدات ...مواظب خودت باش و سلامتی شما مهمتره...

صفحه 5938اگه تونستی ...

چون  میخوام انتقال بدم ..میگم قبلش بدونم دارو کم نده این بار 

نه خب من آمپول تحریک کننده رو دارم.پیورگانه فقط.منظورم اینه امپول دیگه ای اون‌اول لازم نیست ؟؟

منم فقط یکی داشتم .اما اسمش این نبود.

و قرص تیروئید میخوردم چون کم کاری دارم و فک کنم اسید فولیک. 

یادم نیست اینو دکتر داد یا خودم میخوردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ای وای خیلی ناراحت شدم اصلا ناامید نشو مطمئن باش سری بعد مثبت میشی بار اولتون بود

نه هنوز انتقال ندادم.بايد پريود بشم تا برم.چون هايپر شدم.هنوز پريود نشدم.عقب انداختم.فكر كردم شايد فرجي شده باشه.خدا كنه اولين انتقالم مثبت شه😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم من پریود آذر تازه آمپولامو باید شروع‌کنم.تقریبا هنوز هیچجا _😆 میدونی چی شده؟دکتر به من هیچیی ...

خودت تقویتی بگیر از کلسیم گرفته تا رویال ژل از داروخانه بخز و کیوتن ویتامین ایی، و.... حتما اینا رو قبل پانکچر باید بخوری