2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047559 بازدید | 684609 پست
آنا جان دکتر ط ر از ی،،،خودشن موقع انتقال،جنین ها ر انتقال بدن یادکترجنین شناس خودش وارد اتاق عمل م ...

کلاهه. پیشنهاد میکنم موهات اگه بلنده ببافی که اصلا در نیاد. چون هیچ کش یا گل سری نمیذارن ببری داخل.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آنا حون این پنجمین باره واست میفرستم عزیزم ..یه نگاه به ازمایشات من صفحه 5938میندازی مشکلم چیه .. م ...

عزیزم شرمنده من اصلا اون صفحاتو نخوندم.....

امروز سعی میکنم نگاه کنم.....

الان باید برم دکتر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اول همین حس رو داشتم.اما این برای اونایی که طبیعی اقدام میکنن و نمیدونن کی لقاح صورت گرفته . ولی ...

نه ديگه فرقي نميكنه، سونو ها بر اساس اون مدل حساب كردنه،،، چون حتي اقدام طبيعيا هم كه لقاحو دقيق نميدونن ولي حداقل ينو ميدونن كه روزاي پري رو لقاحي نبوده با اين حال اونم حساب ميكنن،، شما م همينطور

...
نه ديگه فرقي نميكنه، سونو ها بر اساس اون مدل حساب كردنه،،، چون حتي اقدام طبيعيا هم كه لقاحو دقيق نمي ...

درسته حق باشماست. خودمم بعد از ارسال اون پست ، به این نتیجه رسیدم.

نه ديگه فرقي نميكنه، سونو ها بر اساس اون مدل حساب كردنه،،، چون حتي اقدام طبيعيا هم كه لقاحو دقيق نمي ...

در اصل باید طبق معمول حساب کرد فقط چون واسه من جنین ۵ روزه بوده ،پنج رو هم اضافه کرد.

در اصل باید طبق معمول حساب کرد فقط چون واسه من جنین ۵ روزه بوده ،پنج رو هم اضافه کرد.

فكر كنم ظاهراً درستش هم همون بود، پس تا سونو چيزي نمونده😍😍😍 ميخواين يه بار يه هفته بعد برين براي ساك و يك بارهم دو هفته بعد برا قلب؟؟ با صبر ميكنين يك بار تشريف ببرين؟؟؟

تيكرتونو درست كنين😍 آخرين پريود رو بزنين خودش درست شه فك كنم

...
فكر كنم ظاهراً درستش هم همون بود، پس تا سونو چيزي نمونده😍😍😍 ميخواين يه بار يه هفته بعد برين براي ...

درستش کردم. نمیدونم چیکار کنم. اینجام میگن خیلی  کتراش عالی نیستن . موندم خودم.

راستی اونایی که ابن سینا بودن و +شدن ،کلینیک باردلری هم همونجا رفتن؟

کسی تجربه داره؟

سلام گلفام جون تا حالا میکرو کردی تحت نظر چه مرکزی هستی ؟ خواهرانه بهت میگم عزیزم ما خودمون باید حوا ...

سلام عزيزم بار اوله بيمارستان لاله دارم ميرم البته دكترم اونجاست نه بابا ازمايش نداده بهم كه فقط ميدونم اسپرم عهمسرم بسيار ضعيفه خودم فقط ازمايش ذخيره تخمك دادم كه بد نبود ميدونم دكترا فقط دنبال پولن اينقدر تجربيات تلخ دارم كه نگو و اميدوارم كسي مثل من نباشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ملکه شجاع مطمئن باشششش که جواب این شجاعتت خیلی خیلی شیرینه...نی نیت دیگه سردش شده از بس فریز بوده و ...

قربونت برم تی تی جون با حرفات امیدوار میشم به امید خدا شما هم دی ماه انتقالت مثبت میشه عزیزم

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.