2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
چشم ممنونم ازت عزیزم.نمیدونم‌چرا یهو استرس افتاد به جونم گفتم بپرسم مطمئن شم.خیلی خیالمو راحت کردی.ا ...

ببين اصلا به عفونت فكر نكن چون به خاطر پانكچر يكي دو روز قبلش برات انتي بيوتيك شروع ميكنن و اگر عفونتي هم باشه برطرف شده رفته براي انتقال اماده اي

...
خوشگل خانوم دكتر گفته دو ماه شما چرا خودت ميكنيش سه ماه؟ خب برو كارتو انجام بده، بعدشم فوقش اگر حيلي ...

چه‌میدونم خواهری.گفتم شاید اینجوری بهتر باشه.چشم ممنونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شایدم سیکلت نچراله! منم تقویتی و .... اینا نداشتم.

خب ال دی که نداشتم.سیکل نچرال مگه‌چجوریه عزیزم؟یعنی فولیک هم نداشتی؟برای سیکل نچرال مکمل نمیدن یعنی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببين اصلا به عفونت فكر نكن چون به خاطر پانكچر يكي دو روز قبلش برات انتي بيوتيك شروع ميكنن و اگر عفون ...

مرسی عشقم.خیلی خوبی💚😍چشم

عزیزم به نظرم از هر دو دکتر وقت بگیر..... ط ر ا ز ی که برا دو ماه بعد اولین نوبت رو وقت میده..... ...

عزیزم از هر دو وقت گرفتیم امروز شوهرم رفته بود پیش امیرجنتی که گفت باید ivf کنید ولی قبلش دو تا آزمایش براش نوشته که نتیجشو نشونش بدیم تا بعد ببینیم چیکار میخواد بکنه منم ماهه دیگه با طرازی وقت دارم

راستی قدم نورسیدتون مبارک عزیز دلم  

خب ال دی که نداشتم.سیکل نچرال مگه‌چجوریه عزیزم؟یعنی فولیک هم نداشتی؟برای سیکل نچرال مکمل نمیدن یعنی؟

من چرا اسید فولیک داشتم.

من چون به طبیعی امیدوار بودم ،مدت ها میخوردم اسید فولیک.

من نچرال نبودم. اما دیدم نچرال ها داروهای کمتری دارن ،انگار این چیزایی ک میزنیم ما برای آماده سازی رحم رو ندارن زیاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اخه چرا باید فاصله بندازه؟فکرکنم برا کسی که ذخیرش پایینه فاصله نیفته بهتر باشه.قبل از اینکه برم پیش ...

عزيزم ميتوني فرتيل اي بخري البته براي زنانشو چون براي مردا هم داره اونو روزي دوتا بخور خيلي مكمل خوبيه منم نميدونستم وگرنه زودتر شروع ميكردم اگه همسرتم مشكل داره براي اونم بگير بخوره هيچ ضرري نداره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من چرا اسید فولیک داشتم. من چون به طبیعی امیدوار بودم ،مدت ها میخوردم اسید فولیک. من نچرال نبودم. ...

نه خب من آمپول تحریک کننده رو دارم.پیورگانه فقط.منظورم اینه امپول دیگه ای اون‌اول لازم نیست ؟؟

من با وجود ذخيره تخمداني كه زيادم بد نبود اما همش چهارتا تخمك داشتم تو سونوي روز ششم چرا اخه واقعا نگرانم ايا به نتيجه ميرسم با اين تعداد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيزم ميتوني فرتيل اي بخري البته براي زنانشو چون براي مردا هم داره اونو روزي دوتا بخور خيلي مكمل خوب ...

اره گلم.شوهرم خریده میخواد استفاده کنه.ولی خودم نه...‌چشم سعی میکنم بگیرم.بازم ممنون ازت

من با وجود ذخيره تخمداني كه زيادم بد نبود اما همش چهارتا تخمك داشتم تو سونوي روز ششم چرا اخه واقعا ن ...

خب داروهاتو شايد زياد نداده، اگر كه اينطوره كه كار بدي هم نكرده چون بيخودي هايپر نميشي بدنت به هم نميريزه و بعدشم فرش انتقال ميدي انشالله، بعدشم نتيجه گرفتن كه به تعداد تخمكت ربطي نداره، انشالله همون ٤تا برات نينياي تپل ميشن🌺

...
خب داروهاتو شايد زياد نداده، اگر كه اينطوره كه كار بدي هم نكرده چون بيخودي هايپر نميشي بدنت به هم نم ...

خدا از دهنت بشنوه ايشالا. اخه همه ميگن ده دوازده تا داشتن تازه از اونا چندتاش سالم بوده و جنين شده به خاطر همين نگرانم كه با شكست مواجه بشم هيچي برا انتقال نداشته باشم