2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
عزیزم منم دوقلو باردارم و هفته 14 رو پر کردم از اول هیچ حالت تهوع یا ویار نداشتم این چیزا عادیه به خ ...

خیالم راحت شد مرسی خدا دوقلوهات رو نگه داره برات انشالا که منم برم همه چیز خوب باشه

سلام خانما من روز دهممه اصلا امید ندارم که باردار باشم با اینکه بعضی علائمو دارم خیلی ناراحتم 

اینطوری نگو تو رو خدا. آدمایی مثل من چشم امیدمون به انتقال داده هاست. محکم باش. تو اینجور حال و احوال نا امیدی بهترین کار اینه اصلا فراموش کنی انتقالی داشتی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری نگو تو رو خدا. آدمایی مثل من چشم امیدمون به انتقال داده هاست. محکم باش. تو اینجور حال و احوا ...

اخه من ایندفعه اگه نگیره دیگه نمیرم کسی نیست ازم مراقبت کنه از مادر شوهرم دیگه خجالت میکشم بنده خدا همش بفکر منه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
نه عزیزم. اگه بخاد هایپر باشی و انتقال عقب بیفته نمیگیرن.اونایی ک فرش انتقال دارن انگار آز میدن. مث ...

عه،مرسي گفتي، يه سوي اميدي شد اون زير ميراي قلبم كه شايد هايپر نشدم چون نوشته دادم، البته دكا هم نوشته كه بچه ها گفتن با دكا انتقال ممنوعه گويا😟

...
بچه ها تو نت اينور اونور نوشته هركي دكا بزنه تا دو ماه پريود نميشه؟؟؟؟؟؟😳😳😳😳😳😳 وااااا، پس چرا ...

كى اينو گفته عزيزم؟

من كل سيكل ام دكا داشتم با گونال اف و وقتى قطع كردم پروژسترون رو بعد ١ هفته پريود شدم

اصلا هم با دكا انتقال ممنوع نيست اينترنت پره از اطلاعات اشتباه

خودتو اصلا نگران نكن

نفسي دكاپتيل هم داشتين شما؟

عزیزم من دکا داشتم پریود هم شدم هر خبری ک تو نت درست نیس؛اینکه با دکا انتقال نمیدن هم درست نیس تو همین تاپیک قبلا درموردش حرف زدن بچه ها ک انتقال داده بودن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
پرپر جون اگر یادتون باشه من و شما پارسال باهم بودیم تو اردیبهشت داشتیم آمپولای قبل از پانکچرو میزدیم ...

عزيزم بله خوب يادمه، من ارديبهشت انتقال دادم منفي شد، مرداد انتقال دادم منفي شد، شهريور رفتم تهران ديگه آزمايشاتمو كامل دادمو لاپرا هيسترو شدم و برگشتم، بهمن ماه به لطف خداي مهربون قرار بود پريود شدم وارد سيكل بشم كه ديگه نشدم و خدارو شكر باردار بودم. علت ناباروريمو اندومتريوز تشخيص داده بودن كه با عمل حل شد خدارو شكر

ميدوني چرا ميگيرن نفس جون؟؟ چرا چند بار؟هايپر بودي؟

من تادقبل پانکچر سه بار یک روز درمیون ازمایشاسترادیول ازم گرفتن چون استرادیولم بالا میرفت،دکتر میگف واس اینه دوز داروهات بدونم چقد تعیین کنم اره هایپرهم شدم من تو سونوها 37تا فولی داشتم ک 20تا تخمک کشیدن ازم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹