2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست

دوستان بازم بابت نبودم معذرت میخوام.....

امیدوارم لیاقت جبران داشته باشم.....

دوستون دارم.....

خیلی التماس دعا دارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان بازم بابت نبودم معذرت میخوام..... امیدوارم لیاقت جبران داشته باشم..... دوستون دارم..... خی ...

آنا جونم من احساس میکنم شکمم خیلی کش میاد بس بزرگ شده.۵ روز از پانکچرگذشته. هرچی میخورم یهو احساس پری بهم دست میده  بنظرت چیکار کنم؟ خیلی ترس برم داشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@samin11   ثمین جون من آزهامو که بردم برای دکتر طرازی ایمنی گفت خوبه و دارویی نداد.. شاید چون ...

نمیدونم والا .بعد از اونور رزاقی میگه لازم نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانوما تیتر بتا من شد ۴۸۰ 

مبارکه عزیز

میشه بگید پیش کدوم دکتر رفتید؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
تو اینقدر از هایپری میترسی من از دیروز یه ترس بدتر به جونم افتاده... همش با خودم میگم نکنه واسه سونو ...

خدا نكنه، شما كه بيشترم صبر كردي ديگه الان به لطف خدا همه چي آمادست انشالله، سابقه كيست داشتي؟

...
آخرش از دست اين دكترها و نظرهاى مختلفشون هممون خل مى شيم😖😖😖😩😩

آره والا.حالا همه  ی اینا یکطرف من  باید 8مهر پریود میشدم که نشدم و بیبی چکمم منفی.اصلا دوست ندارم پروژسترون بزنم از اونورم میخوام برم مشهد.اگر فردا هم پروژسترون بزنم 6روز دیگه پریود میشم موندم چه کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستان ی راه حل فوری برا پریود شدن ارائه بدید بی زحمت

خدا نكنه، شما كه بيشترم صبر كردي ديگه الان به لطف خدا همه چي آمادست انشالله، سابقه كيست داشتي؟

من از وقتی به سن بلوغ رسیدم تخمدانم پلی کیستیک بوده. یادم نمیاد دوره ای بدون دارو مثل آدمیزاد پریود شده باشم

نه لزیزم. آز اول روز ۱۴ ام ، ده هزار بود. سه برابر شده. اوووف ، بچه ها میشه سه قلو رو نگه داشت؟ یع ...

ان شالله که میتونی . شیر زنی. بعد انتقال این همه راه برگشتی خونه. کلی پله بالا رفتی. کاراتو خودت انجام دادی.... وقتی تو این شرایط تونستی نگهشون داری تا آخرشم میتونی به امید خدا. دوست داری دختر یاشن یا پسر؟؟😍 سه تاشون اگه پسر بشن خونه ات میشه پادگان😂

خانما من دارم هر روز ناشتا سیاهدونه و عسل میخورم حالا اگه فردا به ترکیب دارچین هم اضافه کنم شتک نمیش ...

رويا جون وسط سيكل از اين چيزا نخور،، آنا هم هميشه تاكيد ميكنه وسط سيكل چيزاي گياهي نخورين، اي كاش از فردا ديگه هيچ كدومو نخوري

...

سلام خانوما یه سوال من الان هفته هشتم هستم و دوقلو باردارم ولی اصلا اصلا ویار ندارم هیچی نه تهوع نه حساسیت به بو نه اینکه دلم چیز خاصی بخواد یا دلم از چیزی بره فقط چهار پنج روز داشتم اونم از وقتی خونریزی کزدم دیگه قطع شد شاید عجیب باشه و مسخره بیاد ولی ترس برم داشته کسی بوده اینجوری بوده باشه یعنی تو این بارداری فکری که به سراغ من نیومده باشه نیست