2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047808 بازدید | 684628 پست
گلم بیمارستان میدونن چه سرمی وصل کنن؟

سرمي نيست كه سر خود بشه استفاده كرد فكر كنم همون آلبومين باشه البته اصلا أبدا مطمئن نيستم

فقط شنيدم برا همون ميگن سفيده بخورين

...
گلم بیمارستان میدونن چه سرمی وصل کنن؟

کجا انجام دادین؟ همونجا برین، راستش اسم سرم رو نمیدونم.

منم سه روز بعد از پانکچر رفتم.یک کم احساس تنگی نفس و سرگیجه داشتم.ولی هیچ دردی نداشتم.

بهم توی مرکز ابن سینا ، سرم زدن یه دو ساعتی کشید.

حتی یادمه وقتی هایپر شدم گفتن سعی کن تا ۵  روز از تهران نری ، حالت بد شد بیای . و اینکه اگر رفتی حتما برو مرکز ناباروری که بفهمن هایپری چیه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط ستروتاید رو فک کنم داشتم.بقیه برام آشنا نیست اسماشون. ولی نه.شاید داری سرما میخوری. نگران ن ...

😩واي سرماخوردگي، خدا به خير كنه، حالا خداروشكر به خاطر پانكچر اجباراً داكسي دارم، ولي خب فك كنم كمه كمش دو سه روزي اين سوزش گلو رو مجبورم تحمل كنم😟 خدا كمك كنه تا پانكچر خوب شه

ميتونم بپرسم سيكلتون با چه داروهايي بود؟

...
سرمي نيست كه سر خود بشه استفاده كرد فكر كنم همون آلبومين باشه البته اصلا أبدا مطمئن نيستم فقط ...

منم حدس میزنم همونه.اما نباید سر خود بزنه.یا بره مرکزی ک انجام داده یا نهایتا تماس بگیره مطمئن بشه.

😩واي سرماخوردگي، خدا به خير كنه، حالا خداروشكر به خاطر پانكچر اجباراً داكسي دارم، ولي خب فك كنم كمه ...

پانکچر یا انتقال؟ 

سینافکت بود که بازویی بود.

یکی دیگم عضلانی چند روز بعد از اون شروع شد.الان یادم نیست.رفتم خونه میبینم ، میگم.

پانکچر یا انتقال؟  سینافکت بود که بازویی بود. یکی دیگم عضلانی چند روز بعد از اون شروع شد.الان ...

نه بابا من هنوز پانكچر نشدم برام دعا كن مرجان جون، راستش ميترسم، گويا ريسك هايپري هم هست

اوففف، خيلي سخته، بازم خداروشكر، چن تا تخمك داشتين؟ چن تا نيني شد؟

...
کجا انجام دادین؟ همونجا برین، راستش اسم سرم رو نمیدونم. منم سه روز بعد از پانکچر رفتم.یک کم احساس ت ...

گلم من تا مرکز دو ساعت شهرمون فاصله داره

یعنی اگه بعد ۵ روز از پانکچر علائم بد نداشتیم دیگه خطری تهدیدمون نمیکنه؟؟

گلم من تا مرکز دو ساعت شهرمون فاصله داره یعنی اگه بعد ۵ روز از پانکچر علائم بد نداشتیم دیگه خطری ته ...

کلا باید رعایت کنی .اونا به من اینجوری گفتن.شاید چون علایم هایپری ام خیلی کم بود.اصلا درد نداشتم.

ولی کسی رو یادمه گفت انتقالم داده بودن بعد شکمش آب اورده بود. یعنی باید چند ماه استراحت میدادن که ندادن.

نه بابا من هنوز پانكچر نشدم برام دعا كن مرجان جون، راستش ميترسم، گويا ريسك هايپري هم هست اوففف، خيل ...

اصلا بهش فکر نکن.پس اگر احتمالش هست ، از الان رژیمی که آناجون میگفت رو رعایت کن.من اصلا فکرشم نمیکردم ، خیلی هم ریلکس بودم. حوی حالمم بد نبود.گفتن انتقولت عقب افتاد تازه فهمیدم هایپریه.

بد نیست هایپری اگر کنترل بشه.

من ۲۵ تا تخمک داشتم.

۱۴ تا جنین شد.

۴ تاش رو باز کردن ، سه تاش بلاست شد .

که انتقال دادن.

عه ژله چه جالب، منظورتون از هميناس كه ميريزيم تو اب جوش دسر درست ميكنيم؟ يا ژل خاصي منظورتون بود؟ ...

اره همون ژله های لرزون ووخوشمزه...منم برام جالب بود...حالم دیگه از سفیده بددشده بود ولی ژله خیلی خوبه.

والا گلودردو نمیدونم...تا حالا نشنیدم...شاید سرما خوردین