2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047808 بازدید | 684627 پست
آب هويج رو قبل از پانكچر هم نبايد خورد؟ آخه مايعات بايد زياد بخورم آب ديگه حالمو بد ميكنه از بس خورد ...

چرا میتونین بخورین...کلا هرچیزی که نفخ نیاره بخور...راستی ژله هم برای هایپرا عالیه...دکتر به من گفت زیاد بخورم

چرا میتونین بخورین...کلا هرچیزی که نفخ نیاره بخور...راستی ژله هم برای هایپرا عالیه...دکتر به من گفت ...

عه ژله چه جالب، منظورتون از هميناس كه ميريزيم تو اب جوش دسر درست ميكنيم؟ يا ژل خاصي منظورتون بود؟

گلو درد هم ميتونه به خاطر گونال يا منوگون يا ستروتايد باشه؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون من چهار روز از پانکچرم میگذره . شکمم خیلی بزرگ شده و احساس میکنم داره وا میره . تخمدونامم درد مبهمی دارن. طبیعیه؟ نترکن 🙁

راستی ۲۰ تا تخمک داشتم که میگفتن خوبن

چهار بسته جنین شد الحمدلله

سلام دوستان 

توي ازمابش ادرارم كمي عفونت نشون داده خودمم حس ميكنم وازنمم عفونت داره دوازده هفتمه ميخاستم ببرسم دارو ميشه خورد ضرر نداره اكه نخورم براي جنين ضرر نداره اخه انتي بيوتيك ميدن😖

سلام دوستان  توي ازمابش ادرارم كمي عفونت نشون داده خودمم حس ميكنم وازنمم عفونت داره دوازده هفت ...

داروي مجاز در بارداري ميدن اصولاً 

رفتي دكتر حتما تاكيد كن كه بارداري

و اينكه حتما پيگير باش چون عفونت خودش بدتر از دارو مضرّه واس جنين

و در آخر اينكه اگر به موقع درمان كني جاي نگراني نيست

...
آب هويج رو قبل از پانكچر هم نبايد خورد؟ آخه مايعات بايد زياد بخورم آب ديگه حالمو بد ميكنه از بس خورد ...

چرا الان اشکال نداره.بعد از انتقال دیگه نخور یا خیلی خیلی کم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آنا جون من چهار روز از پانکچرم میگذره . شکمم خیلی بزرگ شده و احساس میکنم داره وا میره . تخمدونامم در ...

دوست عزيز من اطلاعات دقيقي ندارم ولي از اناجون همين قدر شنيدم كه ميگفتن كسي كه بيس تا تخمك داره هايپر شده و يعني سطح بعضي هورمونا كه نميدونم كدوماس توي بدنتون  بالاست، سفيده تخم مرغ ميخورين روزي چهار پنج تا؟؟ ميگن ألبومين داره و عوارض هايپري كه همون ورم شكم هست و يه سري حالات ديگه، كم ميكنه،، روزي سه چهار ليتر آب اناجون ميگفتن حداقل بايد بخورين و اگر انتقال فرش ندارين ميتونين دوغ هم ميل كنين، سريع اين كارا رو انجام بدين تا به بدنتون كمك كنين

اين كارا رو انجام بدين و با دكترتون هم تماس بگيرين 

...
آنا جون من چهار روز از پانکچرم میگذره . شکمم خیلی بزرگ شده و احساس میکنم داره وا میره . تخمدونامم در ...

عزیزم شما هایپر شدی.

به دکترت گفتی؟ 

اضافه وزن یهویی هم داشتی؟

حتما با دکترت در تماس باش ، شاید باید سرم بزنی.

چیز خاصی هم نیست نگران نشو.

درد تخمدان طبیعیه .و اینکه رژیم هایپری رو رعایت کن.

مرسي مرجان جون، شمام وقتي گونال و منوگون و ستروتايد داشتين  سوزش گلو احساس ميكردين؟

من فقط ستروتاید رو فک کنم داشتم.بقیه برام آشنا نیست اسماشون.

ولی نه.شاید داری سرما میخوری.

نگران نشباش. آب جوش و ابلیمو و عسل بخور.

ان شاالله رد میکنیش.