2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
😍😍😍😍😍😍آخي عزيزم  خدا بهت فرشته داده براي منم دعا كن  علايم داشتي؟

من هر لحظه برا همه ی دوستان منتظر دعا میکنم خودم خیلی سختی کشیدم 

عزیزم من به خاطر شرایط همسرم اصلا فکر هم نمیکردم که باردار بشم ولی اشتهام زیادتر شده بود و حالتای تهوع .من به اصرار همسرم آزمایش دادم روز ۲۷ مرداد و آزمایشم مثبت شد و همون شبم قلب نازنیش رو دیدم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
من هر لحظه برا همه ی دوستان منتظر دعا میکنم خودم خیلی سختی کشیدم  عزیزم من به خاطر شرایط همسرم ...

اي جونم حال اون روزتو ميفهمم اشك تو چشمام جمع ميشه،اگه خدا بخواد هيچ چيز نشد نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه منم بخرم؟ یا مثله اپیلیدی میمونه و موهارو با موچینش میکنه؟ بعد مگع لیزر دائم نیس؟ پس چرا هردوهف ...

من خیلی راضی ام. نه مثل اپی لیدی نیست. بار اول و دوم باید صورت رو شیو کنی و بعد لیزر بزنی. دفعات بعد اگر بند هم بندازی مشکل نداره بازم میتونی لیزر کنی. هیچ لیزری دائم نیست. تو‌ کاتالوگش نوشته ۸ جلسه اول باید با فاصله دو هفته باشه تا تمام موها سیکل رشدشون تموم بشه. بعد فاصله زمانی میتونه یک ماه هم بشه. ولی واسه من بعد ۴ جلسه دیگه در نیومد تا دو ماه

سلام توروخدا دوستان امضامو بخونید،ایشالا حاجت را شید

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
مرسی مامان آینده جون راستی تونستی فمیبیون یکو پیدا کنی؟

نه عزیزم.. حالا باز فردا میخام برم دنبالش.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خانما واسه استراحت بعد انتقال حتما باید به پشت خوابید؟ به پهلو خوابیدن مشکل داره؟ من مهر های کمرم در ...

نه عزیزم به پهلو هم میشه.. یه بالشت بزار وسط پات  یا زیر شکمت که خیلی خم نشی.پهلوی چپم بهتره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من گویا دچار اشتباه شدم. متفورمین داروی مامانم بود من فکر کردم منم داشتم. رفتم توی نسخه هام د ...

متفورمين براي اونايي هست كه تنبلي تخمدان دارن،دفعه قبلي كه من مركز نويد بودم بهم گفتن كه هميشه بايد مصرف كنم حتي تو بارداري ولي من ديگه بعد منفي نخوردم، براي كساني كه قند هم دارن تجويز ميشه

پس فقط براي مشكل قند نيست عزيزم

ببخشید شما آزمایش‌های ایمنی و انعقادی تو شیراز انجام دادین؟ خواستم بدونم کدوم آزمایشگاه رفتین، ممنون

بله عزیزم پیوند انجام دادم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شايد معجزه بشه😍😍😍😍😍 خودم مشكلي ندارم ولي همسرم اسپرمش خيلي ضعيفه واااي اگه خدا از دهنت بشنوه ...

عزیز دلی همین که بشنویم بارداری خودش ی دنیاست 😙😙😙😙😍😍😍😍

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
من الان زنگ زدم گفتم به فرتیژست حساسیت دارم و مریض رستمی هستم و خونریزی دارم گفتش خیلی وقته نداریم ی ...

عزیزم‌من ی مدل خارجی دارم اوندفعه دکتر بهم داد ایندفعه ایرانی استفاده میکنم میخوای بهت بدم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
مرسی مامان آینده جون راستی تونستی فمیبیون یکو پیدا کنی؟

عزیزم من از داروخانه جودی توی گیشا گرفتم فمیبیون یک رو

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!