2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
لاله جون برا عدد ذخیره پایین ستروتاید زودتر شرو میشه یا دیرتر؟کار ستروتاید چیه؟

اصولا دیر تر
چون کسی که عدد ذخیره بالا داره زودتر تعداد زیادی فولیکول فعال میشه
اما عدد ذخیره های پایین ممکنه بیشتر طول بکشه
البته یه چیز دقیق و 100 درصد نیست اما خب اصولا این حجوریه

ستروتاید ال اچ رو مهار میکنه
ال اچ کارش به بلوغ رسوندن فولیکول های تولید شده اس

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام آناجون من هفته پیش رفتم سونوغربالگری ولی نمیدونم چرا نه طول سرویکس برام زده ن موقعیت جفت سه شنبه پیش دکتروقت گرفتم چون دکترموعوض کردم جنسیتم قطعی گفت پسره حالاعکس آزمایش وسونوموبراتون بفرستم فک میکنم بااینکه کلی هزینه دادم کامل نیستن دکترم ک وقت گرفتم تواستانمونه توشهرمون نیس میترسم بگه کامل نیستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من توی سایت کلینیک ابن سینا خوندم هزینه عملشو بیمه تکمیلی پوشش نمیده فقط آزمایشات و ویزیت و چو ...

عزیزم ابن سینا شاید پوشش نده ولی خوب هزینه هارو میتونی بگیری اگه بیمه تکمیلیت ساپورت کنه میتونی هزینه هارو بگیری....

برا من که اینطور بود.....

تازه اگه با خ ز ع ل ی که بخوایی عمل کنی معمولا عملهای پیشرفته شو غیر ابن سینا انجام میده.....

اون زمان مثلا محب یاس عمل میکرد که تقریبا با خیلی از بیمه ها قرارداد داشت چه پایه چه تکمیلی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهترین جراح آندومتریوز توی ایرانه چه خوب که اون موقع ایران بوده

عزیزم ایشون سالی چند بار برا عملهای ابن سینا میان ایران....

واقعا تو این زمینه از بهتریناست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شیاف از همون روز اول دوتا ۴۰۰ داشتم. یکی صبح یکی شب. الان میرم دستشویی شیافای دیشب قهوه ای خارج میشن ...

نگران نباش.....

بازم تماس بگیر احتمالا شیافاتو سه تا بکنن.....

برای ضخامت رحم چی بخورم؟ راستی ی برگه دادن که روش برای عمل توضیحات نوشته  پایین برگه EL:A_8/4 ...

عزیزم داروهایی که تجویز میشن کفایت میکنن.....

این توضیحم متوجه نشدم.....

برای من هرکدوم حدود ۱۰ تا یا بیشتر . ولی باید مثبت فک کنیم من که منفی باشم میمیرم 

خوب شمام هایپر بودین.....

امروز جمعه اس نیستن متاسفانه

کدوم مرکزه؟

معمولا اکثر مراکز تو موارد اورژانسی کسی هست جواب بده.....

من همش نگران اینهمه هورمونیم که وارد بدنم شده. چجوری پاکسازیش کنم؟

نگران نباش به مرور از بدنت خارج میشه....

سلام آناجون من هفته پیش رفتم سونوغربالگری ولی نمیدونم چرا نه طول سرویکس برام زده ن موقعیت جفت سه شنب ...

بفرست عزیزم منم نتونم لاله جون و بقیه دوستان هستن.....

عزیزم به دکترت خبر بده شاید امپول و شیاف رو زیاد کرد یا اگه اسپرین و انوکسا داری قطعش کرد

زنگ زدم ابن سینا ، ماما گفت آسپرین رو نخور دیگه و یه شیاف دیگم بذار.

راستش من آمپولم رو شبش فراموش کردم و صبح بجاش زدم.گفت شاید بخاطد اونم بوده‌

خدا رو شکر از چهارشنبه شب و سحر ۵شنبه ، دیگه ندیدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار