2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست
سری اول مثبت شدم با بتای ۱۰۹۸ ولی تو سونوی قلب قلبش تشکیل نشد اول ۹ هفته هم سقطش کردم  دوباره ...

الهی بمیرم...چقدر غصه خوردی که دختر

در عوض من دلم روشنه که این دفعه یه کوالاش به دلت میچسبه...از اینا که دلتو بگیرن دیگه ول کن نیستنا...میدونم به زودی مامانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیخورم من.. حالا دکترم گفت جوابو گرفتی زنگ بزن بگو لازم بود بگم بری دکتر غدد.. حالا میگم اگه رفت ...

ال دی و آمپول دیفرلین برای چی ؟

به من فقط گفتن سومین پریود برم 

ولی خیلیا یه ماه قبل مثل شما آمپول دیفرلین میزنن

خداجونم شکرت       
ال دی و آمپول دیفرلین برای چی ؟ به من فقط گفتن سومین پریود برم  ولی خیلیا یه ماه قبل مثل شما ...

من  سری قبلم داشتم.. ال دی رو همیشه داده بهم سیکلم لانگه. آمپولم بخاطر جلوگیری از تخمک گذاریه ماه بعدشه ک انتقاله.. فک کنم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه نمیخورم من.. حالا دکترم گفت جوابو گرفتی زنگ بزن بگو لازم بود بگم بری دکتر غدد.. حالا میگم اگه رفت ...

نگران نباش...با قرص تا اذر درست میشی...یدوفولیک و مکملای بارداری هم هستن...منفی فکر نکن.

ال دی و آمپول دیفرلین برای چی ؟ به من فقط گفتن سومین پریود برم  ولی خیلیا یه ماه قبل مثل شما ...

وای این دیفرلین چیه دیگه؟ دوباره باید هر روز زد...من که دیگه از این امپولای روزانه متنفررررررم

الهی بمیرم...چقدر غصه خوردی که دختر در عوض من دلم روشنه که این دفعه یه کوالاش به دلت میچسبه...از ای ...

خدانکنه عزیزم دیگه خواست خدا بوده 

ولی مطمئنم خدا برای هممون بهترین و میخواد 

انشالله شماهم بزودی زود مامانی بشی 😘😘😘😘

خداجونم شکرت       
وای این دیفرلین چیه دیگه؟ دوباره باید هر روز زد...من که دیگه از این امپولای روزانه متنفررررررم

من سری پیش قبل انتقال فقط ال دی داشتم اونم برای کیست 

سیکل هرکس با دیگری متفاوته عزیزم 

نگران نباش

آمپول روزانه خستگی نداره که اینو بدون با زدن هردونه یه قدم به نی نی نزدیک تر میشی

خداجونم شکرت       

نه عزیزم یدونه اس.من ۱۹ سیکل زدم.سیکل بعدشم انتقال.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من ذخیره تخمکم ۱۴.۵ رنج آزمایشگاه ۷ بود وزنم نرماله فقط یک کم شکم دارم موهای زائدم چونه دارم ولی الا ...

پاییز جان شما با مورفو صفر باردار شدی میکروکردی؟ 

همسرت ازمایش دی ان ای داد که تونستن به بارداریت کمک کنن؟ 

ممنون میشم جواب بدی

بچه ها كمك و راهنمايي نياز دارم

رفتم سونو سه روز بعد وقت پانكچر داد انشالله

فقط مشكل اينجاس كه احتمال زياد هايپر شدم😭😭😭

گفت قطعيش روز پانكچر معلوم ميشه ولي ٩٠ درصد شدي😭

دكا داد پس فردا بزنم

حالا يه سوال

اگر يه وقت معجزه شد و روز پانكچر ديدن انشالله هايپر نشدم اونوقت بتونن انتقال بدن اين دكا مشكلي ايجاد نكنه؟؟؟

آخه اينجا از بچه ها شنيدم هركي دكا بزنه نبايد انتقال بده

@تورک_آنا    

...
عزیزم شمارشو میدی... من دنبال فمیبیونم..

88262069

من حضوری رفتم گرفتم ولی اونجا دیدم ارسال تلفنی هم دارند

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!