2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
منوپور اما داروی خوبیه...فولیهای منو اون تپل کرده بود

چقدر خوب ولی نمیدونم چرا برای من فولیها ریز مونده بودن و مایع در رحم دیدن کنسل کردن گفتن خطرناکه نمیتونیم پیس بریم توکل برخدا ببینم ایندفعه چی میشه

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم برای همون تحریک تخمدان هاست من صبحا میزدم بعدازظهرام گونال اف داشتم 

الان شما نتیجه گرفتی گلم؟؟

چقدر خوب ولی نمیدونم چرا برای من فولیها ریز مونده بودن و مایع در رحم دیدن کنسل کردن گفتن خطرناکه نمی ...

منوپور رو منم خوب جواب نداد مرداد ماه کلا سیکلمو با منوپور شروع کردن با اینکه ذخیره بالایی دارم فقط یه فولیکول سایزش به ۱۷ رسید بقیه رو ۷ .۸ موند آخرشم سیکل کنسل شد 

خداجونم شکرت       
منوپور رو منم خوب جواب نداد مرداد ماه کلا سیکلمو با منوپور شروع کردن با اینکه ذخیره بالایی دارم فقط ...

منم از همین میترسم میبینن جواب  نمیده بازم تجویز میکنن ای کاش هزینه اش کم باشه

الان شما نتیجه گرفتی گلم؟؟

سری اول مثبت شدم با بتای ۱۰۹۸ ولی تو سونوی قلب قلبش تشکیل نشد اول ۹ هفته هم سقطش کردم 

دوباره شروع کردم الان جنینام فریزن هایپر شدم اگه خدا بخواد دوماه دیگه میرم برای انتقال 

اگه نی نیم میموند اواسط آبان دنیا میومد 😢😢😢

خداجونم شکرت       
آها موفق باشی عزیزم خوردن شیرینی فک کنم ربطی به تیروئید نداره روز آزمایش باید ناشتا باشی ولی دکترم گ ...

من اوندفعه دکتر گفت ده روز بخوری حله دیگه نپرسیدم ادامش بدم یا نه دیگه نخوردم بعد ده روز من خل😁.فردام نمیشه که یهو یدونه بخورم برم‌همون میرم ببینم چی شده این تیروئید.از قبل عید نخوردم دیگه.

منم پریود آذر ایشالا انتقال میدم باهمیم پس...

خب اگه لازم باشه همونا تجویز میکنن برات دیگه استرس نگیر🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم از همین میترسم میبینن جواب  نمیده بازم تجویز میکنن ای کاش هزینه اش کم باشه

آره میدونم عزیزم درکت میکنم برای منو میدیدن که فقط یه فولی بزرگ شده و بقیه ریزن اینم میدونن که فولی سایز ۷ هیچ وقت به اونیکه ۱۷ هستش نمیرسه دوباره برام منوپور نوشت همونجا خودم گفتم سیکلمو کنسل کنین وقتی میدونین آخرشم قراره کنسل شه اصلا توجه نمیکنن هزینه ها بالاست

خداجونم شکرت       
سری اول مثبت شدم با بتای ۱۰۹۸ ولی تو سونوی قلب قلبش تشکیل نشد اول ۹ هفته هم سقطش کردم  دوباره ...

گلم میدونم هرچی بگم تسکینی برای دردهات نمیشه ولی از خدا برات بهترین هارو میخوام انشالله ایندفعه به مراد دلت برسی 🤲🤲🤲🤲🌹🍀

من اوندفعه دکتر گفت ده روز بخوری حله دیگه نپرسیدم ادامش بدم یا نه دیگه نخوردم بعد ده روز من خل😁.فرد ...

آره عزیزم خودمم همین فکرو میکنم انشالله عزیزم انشالله 

آها پس اگه قرص تیروئید نمیخوری که دیگه هیچ 

من هرروز میخورم 

خداجونم شکرت       
آره میدونم عزیزم درکت میکنم برای منو میدیدن که فقط یه فولی بزرگ شده و بقیه ریزن اینم میدونن که فولی ...

اصلا توجه به بیماران ندارن ولی ایندفعه دزش رو بالا بردن خداکنه جواب بده دیگه تحمل درد رو ندارم 😔

امروز اشتباهی نخسه بیمار دیگه بهم داده بود خوب شد متوجه شدم وگرنه باید راه دور رو میرفتم

گلم میدونم هرچی بگم تسکینی برای دردهات نمیشه ولی از خدا برات بهترین هارو میخوام انشالله ایندفعه به م ...

انشالله عزیزم همچنین برای شما و بقیه دوستان 

خداجونم شکرت       
آره عزیزم خودمم همین فکرو میکنم انشالله عزیزم انشالله  آها پس اگه قرص تیروئید نمیخوری که دیگه ...

نه نمیخورم من.. حالا دکترم گفت جوابو گرفتی زنگ بزن بگو لازم بود بگم بری دکتر غدد.. حالا میگم اگه رفتم دکتر غدد خداکنه بگه زیاد حاد نیستو تا اذر درست میشه.. البته حل شدنی ک نیست.میزون شه.. چون ابان ک ال دی میده بهم و امپول دیفرلین..اذرم انتقال

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘