2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست

عزیزان امروز دکتر بودم بهم رژیم دادن چه غذاهایی رو استفاده کنم و اسید فولیک استفاده میکنم ولی گفتن باید عوضش کنم  

منتظر پریود هستم تا داروها رو شروع کنم !!سوالم اینه قبل از سیکل چه خوراکیهای خوبه ؟

ورزش مشکلی نداره ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

داروهاش خیلی گرونه 😔نمیدونم میتونیم از پسش بیاییم یانه منوپور خیلی هزینه اش بلاست 😔اول خوده بیمارستان میدادن الان هیچی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مونده اگه شوهرت زیاد ضعیف نباشه ای یو ای جواب میده ...ولی بازم دکترت باید نظر بده ..سونو هم واسه ضخا ...

نه عریزم نرماله اندومترمم ۷ بود اون ماه ....خودمم عکس رنگی گرفتم مشکل ندارم این ماه فولیکول ۲۵ و ۲۷ داشتم ک کیست شده بود انشالله ایو ای میکنم این ماه ....دو دل بودم برم یا نه ؟ 

خدا جونم شکرررت  
دکتر غدد اگه برات اورژانسی بزنه دوساعته آماده میشه  بهتر که داری چک میکنی منم میخوام اوایل ماه ...

نه دکتر غدد ننوشته دکتر زنانم نوشته.. حالا فردا میرم.امیدوارم تا اول ابان اماده شه‌.

اوندفعه که از دادم یکم بالا بود دکتر گفت موردی نداره قرصت رو بخور وارد سیکلم شو.ایندفعه هم ایشالا چیزی نباشه.پریود ابان میرم تو سیکل، اذر انتقال میدم.

میگم من شله زرد خوردم الان، تاثیر میزاره شیرینی رو جواب آز؟؟😁😁😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام گلم منم دوچرخه ثابت استفاده میکنم وزن رو پایین میاره ولی اینکه برای رحم بد باشه نشنیدم الانم در ...

کار خوبی... چقد کم کردی... هرروز چقد پا میزنی؟

منم شرو میکنم از امشب...🍀🍀🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اگر 12 ساعت قبل از از باشه تاثیری نداره عزیزم

من ی دوساعتی هست خوردم.فردام صب میرم آز.. تقریبا نه اینا میرسم‌.

نه دکتر غدد ننوشته دکتر زنانم نوشته.. حالا فردا میرم.امیدوارم تا اول ابان اماده شه‌. اوندفعه که از ...

آها موفق باشی عزیزم خوردن شیرینی فک کنم ربطی به تیروئید نداره روز آزمایش باید ناشتا باشی ولی دکترم گفته صبح آزمایش قرص لووتیروکسینمو قطع نکنم و بخورم بعد آزمایش بدم 

منم انشالله اگه خدا بخواد پریود آذر ماه انتقال میدم جنینامو 

من فقط نگران آزمایش انعقادی که خودم دادم هستم دکترای رویان با اینکه این آزمایشو سر خود دادم ناراحت شدن ولی گفتند موردی نداره ولی تو تاپیک سقط مکرر گفتن نیاز به پرنیزولون و آنوکسا دارم نمیدونم چیکار کنم 🤕🤕🤕😓😓😓😓😔

خداجونم شکرت       
عزیزم من از داروخانه جودی توی گیشا گرفتم فمیبیون یک رو

عزیزم شمارشو میدی... من دنبال فمیبیونم..

کار خوبی... چقد کم کردی... هرروز چقد پا میزنی؟ منم شرو میکنم از امشب...🍀🍀🍀

یک شب درمیون بستگی داره چقدر سریع پا بزنی مثلا من نیم ساعت ۳۰۰کالری میسوزونم من وزنم ۴۸ برای متعادل نهگداشتنش ورزش میکنم !!

خیلی تاثیر چون چندماه پیش هرشب دوچرخه میزدم وزنم به پنجاه رسیده بود خودمو وزن کردم ۴۶😣شده بودم ۱/نیم ماه 

بچه ها من رفتم سونو سه روز بعد وقت پانكچر داد انشالله

فقط مشكل اينجاس كه احتمال زياد هايپر شدم😭😭😭

گفت قطعيش روز پانكچر معلوم ميشه ولي ٩٠ درصد شدي😭

دكا داد پس فردا بزنم

حالا يه سوال

اگر يه وقت معجزه شد و روز پانكچر ديدن انشالله هايپر نشدم اونوقت بتونن انتقال بدن اين دكا مشكلي ايجاد نكنه؟؟؟

آخه اينجا از بچه ها شنيدم هركي دكا بزنه نبايد انتقال بده

@لاله_سرخ      

@مرجانوآسمان    

...