2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
مرسی عزیزم میشه یه زحمتی بکشین شمارشو از روی پاکت داروها بهم بدین زنگ میزنم 118 میگه شمارش ثبت نشده ...

36282455 من دیشب زنگ زدم تلفتی گفت یه مدل دیگه خارجی دارم ولی حضوری ک رفتم ببینه مریض رستمی هستی بهم داد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
36282455 من دیشب زنگ زدم تلفتی گفت یه مدل دیگه خارجی دارم ولی حضوری ک رفتم ببینه مریض رستمی هستی بهم ...

من الان زنگ زدم گفتم به فرتیژست حساسیت دارم و مریض رستمی هستم و خونریزی دارم گفتش خیلی وقته نداریم یکی مثل من که حساسیت دارم باید چکار کنم پس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=71950076]شما هم جنين فريز انتقال داده بودي؟ چند روز بعد پريود دومت دير شد،اخه پريود اولم سرموقع شد، واااي ي ...[/Q

بله قبلا انتقال دادم ولی الان دقیقا یادم نمیاد چند روز با تاخیر پریود شدم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
خیلی لطف کردین مرسی 

حضوری برو شاید بهت داد.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من از این لیزرهای خونگی فیلیپس گرفتم. حوصله نداشتم هر چند وقت برم کلینیک برای لیزر. الان خیلی راحت ش ...

خوبه منم بخرم؟ یا مثله اپیلیدی میمونه و موهارو با موچینش میکنه؟ بعد مگع لیزر دائم نیس؟ پس چرا هردوهفته تمدید میکنین؟

دوستایی که انتقال داشتین روز فردای انتقال درد زیر دل طبیعیه ؟یا خطرناکه ؟ و اینکه نشستن زیاد هم ضرر داره؟ 

کلا از این حالت های نشسته ایستاده و راه رفتن کدومش صرر بیشتر داره؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
پاييز جون موي زايد روي چونه چقدر داري؟ مثلا ٥تا دونه هم حسابه؟؟

عزیز من چونم افتضاح بود دائما در حال بند انداختن و وکس و موچینو اپیلیدی بودم لیزر خیلی بهترش کرد و قصد دارم بعد از بارداری هم سالی دو بار تمدیدش کنم مال من یه چیز وحشتناک بود

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
عزیز من چونم افتضاح بود دائما در حال بند انداختن و وکس و موچینو اپیلیدی بودم لیزر خیلی بهترش کرد و ق ...

معجزه ي خدا رو خيلي بهت تبريك ميگم، انشالله قدمش مبارك، سلامت و شاد باشي🌹🌹🌹

...