2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
ذخیرم ۶.۴ البته اینو بگم که پریودام مرتبه.تاقبل سیکل. بعد سیکل یکی دوروزی عقب جلو شد که خب تاثیر هم ...

بنظرم ذخیره بالای 5 دیگه پلی کیستیکه چون طبیعیش 2 و 3 هست.عقب انداختن تو سیکل درمانی عادیه گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من ابن سینا میرم...مرکز ناباروریه...ببین هربار یه دکتر که خیلی معروفه ویزتت میکنه...ولی ویزیت واقعی ...

اخه من اصلا نميخوام اي يو اي كنم پول دور ريختنه و ميخوام يكراست برم سراغ اي وي اف اما ابن سينا گفته اول سه بار اي يو اي

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم این نیست یه آزمایش جداست که مقاومت به انسولین رو نشوننشون میده الان دقیق یادم نیست ولی فکر ...

پاییز جون دکتر طرازی خودش برات نوشت ازمایشو...؟؟

بمن نداده همچین ازمایشی.

دست گلت درد نکنه🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اخه من اصلا نميخوام اي يو اي كنم پول دور ريختنه و ميخوام يكراست برم سراغ اي وي اف اما ابن سينا گفته ...

پس برو مطب عزیزم..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
رنج آزمایشگاه بین ۷۰ تا صده.. از من ۹۷.. Fasting blood glucose  

خداروشكر زير ١٠٠ هست براى منم ٩٥ بود البته اشتباه كردم روز قبلش اصلا حواسم نبود شيرينى خورده بودم اما نگران نباش مراعات كنى هم بهتره

و حتما دكترت طى باردارى حواسشبه قند و بقيه آزمايشهاى ديگه هست

شما الان باردارين درسته؟

پاییز جون دکتر طرازی خودش برات نوشت ازمایشو...؟؟ بمن نداده همچین ازمایشی. دست گلت درد نکنه🍀

آره خانم دکتر خودش نوشت شب دقیقش رو بهت اطلاع میدم من گلوکوفاژ خوردم حتی الانم که باردارم باید بخورم حتی به من گفتن بعد از بارداری هم باید بخوری با این که قند ناشتا من همیشه پایینه

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
بنظرم ذخیره بالای 5 دیگه پلی کیستیکه چون طبیعیش 2 و 3 هست.عقب انداختن تو سیکل درمانی عادیه گلم

اون ک اره پلیکیستیکم..

اما منظورم خودم پریود میشم و ترشحات تخمک گذاریم دارم..

اینجوری نشده ک امپول بزنم برا پریودی.

دکترم که والا این ازمایش مقاومت انسولین رو ک نداده بهم.. متفورمین هم نخوردم تا حالا.‌تجویز نشده بهم‌.

مطمعنا لازم نبوده دیگه.. اگه بود حتما دکترم تجویز میکرد..

آره خانم دکتر خودش نوشت شب دقیقش رو بهت اطلاع میدم من گلوکوفاژ خوردم حتی الانم که باردارم باید بخورم ...

خب دلیلش چی بود ک نوشت.. منظورم نشانه خاصی داشتی؟؟

چه حرفی شد ک برات نوشت؟؟

خداروشكر زير ١٠٠ هست براى منم ٩٥ بود البته اشتباه كردم روز قبلش اصلا حواسم نبود شيرينى خورده بودم ام ...

نه عزیز دلم...

من بتام ۲۶۶ شد روز ۱۴.. اما افت بتا پیدا کردم.

دوستان در مورد متفورمین برا کسانی هست ک مقاومت ب انسولین دارن و چون در مقابل انسولین ک هورمون تنظیم ...

عزیزم من گویا دچار اشتباه شدم. متفورمین داروی مامانم بود من فکر کردم منم داشتم.

رفتم توی نسخه هام دیدم نبود هیچ جا.

زنگ زدم مرکز پرسیدم‌گفت تو پروندت این اواخرش که دست منه نیست .نداشتی احتمالا.

ولی گفت به دلایل مختلف میدن و .....

حالا سوالم اینه ، اونایی که متفورمین دارن کجای سیکل دارن؟ 

قبل پانکچر؟ یا انتقال؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اخه من اصلا نميخوام اي يو اي كنم پول دور ريختنه و ميخوام يكراست برم سراغ اي وي اف اما ابن سينا گفته ...

منم ای یو ای نمیخواستم ...و با توجه به مشکل همسرم که مرفولوژی بدی داشت خود ابن سینا گفت از همون اول باید برین میکرو...اینطوری نیست که بگن حتماااا ای یو ای ...با توجه به مشکلت راه درمانی میدن.

مشاور میگفت اگر ای یو ای نخواین برگه رضایت پر کنو ای وی اف شو...گفت واسه ما فرقی نداره...ولی بعدا که دکتر پرونده همسرمو دید گفت میکرو

خب دلیلش چی بود ک نوشت.. منظورم نشانه خاصی داشتی؟؟ چه حرفی شد ک برات نوشت؟؟

ذخیره تخمک بالا و داشتن موهای زائد و من تنها چاقی شکمی دارم همون اولین ویزیت برام نوشت

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
ايشالا به زودى زود باردار مى شى🙏🏼🌸

فدات عزیزم.🍀 ایشالا باهم..

من بعد اون افت بتا و منفی شدن رفتم سونو کیست اورده بودم.که داروخوردم رفع شد.

آزهای ایمنی انعقادیم دادم.که ایمنی خوب بود.انعقادیم فولیک۵ و ب۶ و ب۱۲ و اسپرین نوشت برام.

شرو کردم به استفاده چون دقیقا سروز بود پریودم تموم شده بود لک اوردم با اسپرین.

گفت قطع کن اسپرینو.بقیه رو بخور.

ایشالا پریود ابان میرم برا ال دی و امپول دیفرلین.پریود اذرم استرادیول و انتقال.🍀

عزیزم من گویا دچار اشتباه شدم. متفورمین داروی مامانم بود من فکر کردم منم داشتم. رفتم توی نسخه هام د ...

من متفورمین داشتم...قبل از پانکچر...بعد پانکچر دکتر گفت قطع کن...البته من انتقالمم واسه هایپری تاخیر افتاده دیگه.

من پلی کیستیکم و واسه این بهم متفورمین داده بودن ..روزی دوتا