2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ميشه سوال منو جواب بدين

ساناز جان باتوجه به اینکه کلی داروی هورمونی گرفتی طبیعیه برای منم اینجوری بود، البته بد نیست یه بی بی چکم بزنی

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
بچه ها يه سوال من ماه پيش انتقال (جنين فريز)داشتم براي دومين بار كه منفي شد و شهريور پريود شدم حالا ...

انشاالله که بارداریرعزیزم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
بچه ها بعد از پانكچر خوردن انتي بيوتيك إلزامي هس؟ @مرجانوآسمان     @لاله_سرخ   ...

عزیزم فک کنم برا اینه ک بخاطر زخمی ک با سوزن تو رحم ایجاد شده دچار عفونت نشی.اگه دادن حتما استفاده کن.ضمنا لوراتادین فک نکنم تاثیری تو این یکی دو روز رو اسپرم بزاره ولی اگه میتونن مصرف نکنن بهتره.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام به همگی دوستان من شنبه انتقال دارم اگه امروز موهام رو رنگ کنم مشکلی داره؟؟

عزیزم اگه امکانش هست نکنی بهتره چون بهر حال ماده شیمیایی هست و رو بدن تاثیر میزاره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام به همگی دوستان من شنبه انتقال دارم اگه امروز موهام رو رنگ کنم مشکلی داره؟؟

من خودم آخرین بار ، یک هفته مونده به انتقال برای عروسی دخترعموم رنگ کردم، دیگه از میزان ضررش خبر ندارم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
انشالا که جیزی نیست خیلیا لکه بینی دارن چارش استراحته منم دکترم رستمی بود شیاف سیکلوژیست که توی بازا ...

داروخونه دکتر دهقانی داشت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دوستان در مورد متفورمین برا کسانی هست ک مقاومت ب انسولین دارن و چون در مقابل انسولین ک هورمون تنظیم قند خون هست مقاومت داره بدنشون قندشون بالاس.متفورمین رو ب افرادیکه قندشون بالاس اعم از کساییکه قصد بارداری دارن یا نه میدن ک قندشون تنظیم شه.و افراد پلی کیستیک هم مقاومت ب انسولین دارن و برا همین قندشون بالا میره و متفورمین ک داروی افراد دیابتی هست رو برا تنظیم قند خون ب اونا هم میدن

سلام ...یه سوال داشتم.من هم فمیبیون و هم فولیک اسید 800میکرو گرم میخورم ...اینا جبران فولیک 5 رو میکنه ؟

نمیدونین دکتر ط ر ا زی برای اونایی که مشکل انعقادی دارن فولیک چندو تجویز میکنه؟

مرسی از جواباتون😚😚😚😚😚

ممنون

عزیزم شما که یه زایمان زودرس داشتید میتونید همراه نسخه و مدارک پزشکیتون برید دفاتر بیمه و نسختون رو تایید کنید دفتر بیمه روبرو داروخانه سیزده آبان هستش

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم