2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
دوستان داروهای انتقال معمولا از چند پریودی شروع میشه یکبار پرسیدم کسی جواب نداد.ممنون میشم اگه کسی ب ...

اگه بین پانکچر و انتقال فاصله افتاده باشه اول ی دوره ال دی مصرف میشه روزای اخر قرص دکتر میگه از چه روزی سینال فکت میزنی تا پریود بشی و داروهای انتقال شروع میشه برای من که اینجوری بود

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان داروهای انتقال معمولا از چند پریودی شروع میشه یکبار پرسیدم کسی جواب نداد.ممنون میشم اگه کسی ب ...

سلام

از روز سوم پری شروع میشه( البته بسته به دکتر هم هست ولی اکثریت از روز سوم هست. ولی بعضی از روز دوم یاچهارم هم بودن ولی خیل کم اتفاق میفته)

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها هايپري قبل از پانكچر خودشو نشون نميده؟؟ هركي پانكچر بشه بعدش معلوم ميشه؟ مثلا آخرين روز دار ...

من تا روز پانکچر مشکلی نداشتم. حتی روز قبلش که سونو شدم کسی در مورد هایپر شدن چیزی بهم نگفت. ههایور یعنی فولیکولات زیاد باشن که اینم واسه ما خوبه یعنی تخمک بیشتر و جنین بیشتر. ولی بعد عمل که بهوش اومدم و تا دو سه روز بعدش شکمم طوری ورم کرده بود و درد میکرد که حتی نمیتونستم راحت بشینم. احتمالا بعد عمل مایع فولیکولی زیادی وارد حفره شکم میشه که دیگه انتقال رو انجام نمیدن تا ورم برطرف بشه

سلام نيوا خوبي؟ دارهاتو شروع كردي؟ نه فعلا علامتي ندارم ولي نگرانم،، فقط محل تخمدانهارو قشششنگ ...

قربونت برم عزیزم خودت خوبی؟ن شرو نکردم دیشب آخرین ال دی رو خوردم ببینم کی پری میشم.دوشنبه قبل ی بسته ال دی تموم شد ولی گفتن تا یک هفته دیگه هم باید مصرف کنم و دیشب کامل شد.مهیا جون شما چند روز بعد از قطع ال دی پری شدی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام از روز سوم پری شروع میشه( البته بسته به دکتر هم هست ولی اکثریت از روز سوم هست. ولی بعضی از روز ...

برا منم از روز دوم پری گفتن شرو کنم داروها رو

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
رفقا آزمایش تیتر بتا ، رو آزمایشگاه چند گرفت ازتون؟ شب گفتن جواب رو میدن.🤨😏

انتقال اول رو من آزمایشگاه سرکوچمون انجام دادم با دفترچه بیمه شد۲۸ تومن

انتقال دوم رو هر دوبار تو بیمارستان بهمن انجام دادم که بیمه قبول نمیکرد، هربار۴۶ تومن

منتظر خبرای خوبیم😍

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام نيوا خوبي؟ دارهاتو شروع كردي؟ نه فعلا علامتي ندارم ولي نگرانم،، فقط محل تخمدانهارو قشششنگ ...

اینا عادیه گلم خب تخمدونا بزرگ شدن دیگه.کی میری سونو؟

بستگی به دارو داره اما معمولا از روز۲-۳ پریود شروع میشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

دوستان ممنون ک جواب دادین اره من انتقال فریز منظورم بود؛بچه ها یکی دوستام گفت ب من دارو نداده فقط از روز ده آسپرین داده و سه روز قبل انتقال هم امپول پروژسترون؛من تعجب کردم چطوراز دوم پریودی نداده مگه واس ضخامت رحم.نمیدن دارو  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها هايپري قبل از پانكچر خودشو نشون نميده؟؟ هركي پانكچر بشه بعدش معلوم ميشه؟ مثلا آخرين روز دار ...

من اخرین.روزا تخمدونام بشدت دردمیکرد خودم.حس میکردم ک چقد تخمدونام سنگینه وحالت تهوع ک امونم.رو بریده بود.من هایپر شدم ولی ب گفته لاله جون خداروشکر عوارضش دامن گیرم.نشد وبادارو و پروتئین ودوغ ک خوردم درمان شد و خداروشکر کارم ب بیمارستان وسرم واینا نکشید

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انتقال اول رو من آزمایشگاه سرکوچمون انجام دادم با دفترچه بیمه شد۲۸ تومن انتقال دوم رو هر دوبار تو ب ...

پس درسته.اینجام ۴۷ ت بود که با بیمه شد ۳۳ تومن.

تیتر بتا گرونتره کلا .تا فقط مثبت و منفی بارداری.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان ممنون ک جواب دادین اره من انتقال فریز منظورم بود؛بچه ها یکی دوستام گفت ب من دارو نداده فقط از ...

به من استرادیول داد. نمیدونم دقیق برای چیه.هنوزم میخورم. 

اگه بین پانکچر و انتقال فاصله افتاده باشه اول ی دوره ال دی مصرف میشه روزای اخر قرص دکتر میگه از چه ر ...

منم اینجوری بود جز سینال فکتش. خودم پری شدم.البته فک کنم بعد از ۵ یا ۶ روز بعد از اتمام ال دی.شایدم ۷ ، ۸ روز