2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
عزیزم ببخشید.... خیلی معذرت میخوام..  من دستشویی رفتم هنرا ادرار یه ماده های زرد رنگ همراهش بود ...

عزیزم ببخشید دراین مورداطلاعی ندارم.دوستان بیان کمک میکنن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بچه نداره.. خواهر خودمم دوبار ivf کرده نشده... الان 13 ساله ازدواج کردن... مشکل از اسپرم شوهرشه.. ...

برو گلم با خیال راحت فقط بگو کمرت رگ به رگ شده کار سنگین نکن، یه کمربندی چیزی هم ببند تا واقعی باشه😂😂😂

والا خوب کاری میکنین به هیشکی نمیگین.من همیشه سر این قضیه با شوهرم مشکل دارم.اون طاقت‌نمیاره و سریع به خانوادش میگه.منم دوست ندارم کسی بفهمه.ولی خب از یه نظرم وقتی بفهمن مراعات حال و شرایطتو میکنن خوبه.تازه شوهر‌من‌گیر داده که باید مامانتو با خودمون ببریم واسه کارای میکرو پیشت باشه تنها نری برای عمل😐بیچاره مامانم خودشم میگه میام تنهات نمیذارم اصلا.هرچی‌بهشون‌میگم بخدا نیازی به همراه نیست قبول نمیکنن.میگه اونجا نمیخوام تنها باشی😐چیکار کنم.البته من دارم از شهرستان میرم یزد و اگه‌مامانم باشه مسلما من استراحتم تا چند روزو.ولی خب واقعا حس میکنم نیازی نیست.من نهایتا پنج روز بعد انتقال میمونم اونجا و بعدش برمیگردم شهرمون.بنظرتون با مامانم برم؟😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان خوبین،من مجدد اومدم اینبار دیگه تصمیم قطعی گرفتم برم دنبال میکرو فقط چندتا سوال دارم: ...

عزیزم اول برو پیش متخصص زنانت اون خودش اورولوژی رو میگه کی همسرتون باید برن.

صارم ازش خوب نشنیدم. 

دکتر نصر توی دکترای جدا از مراکز میگن توی میکرو شماره یکه...من خودم خواستم پیشش برم ولی چون دیر وقت داد رفتم ابن سینا...کلا دربند دکتر نباش چون پروسه ها دقیقااا مشابه

والا خوب کاری میکنین به هیشکی نمیگین.من همیشه سر این قضیه با شوهرم مشکل دارم.اون طاقت‌نمیاره و سریع ...

اگر مامان براتون دلگرمین اره ببرشون....ولی اگر مثله من برات نیومدنشون اسایش بیشتر داره خوب نبرشون...من امروز پانکچر شدم...چون هایپر بودم سه ساعت بیشتر موندم واسه سرمام وگرنه که یک ساعت بعد مرخص بودم...بیهوشت میکنن وقتی بهوش میای میارنت بخشو بعدشم یکمی خوراکی میخوری و میگن برو خونتون...واقعا مامان بیان لزومی نداره...اکثرا هم چون بخشا عمومین جای همراه نیستو نمیتونن پیشت باشن...ولی بازم اگر یه ریزهذمیترسی و استرس داری ببرشون...تا بهت دلگرمی بدن

دقیقا.... آرامش بیشتزی داشتم... اصلا دوس ندارم بدونن. فقط یه چیزی که نگرانم میکته اینه که مادرشوهرم ...

وا باید از خداشون باشه که...ببخشیدااااا داری واسه اونا نوه میاریااااا...دعای چی بگیرن

بعدشم این کاره علمه...و این خرافاتو چرتو پرتا روش اثر نمیکنه...اصلا به این حرفا فکر نکن...نی نی های گردو کپلو بگو که دارن میچسبن به دلت...فقط به اونا فکر کنو باهاشون حرف بزنو اصلا به خودت با این خرافه ها استرس نده

ببخشید اون خانومی گه باردار بودن لک بینی شون خوب شد؟

من امروز سونو تشکیل ساک رفتم خداروشکر خوب بود ولی واسه لک که گفتم چیزی نگفتن. یکم نگرانم.

خوراکی ای هست مفید باشه برای این قضیه؟بخورم که بند بیاد

خدایا شکرت🙏
اگر مامان براتون دلگرمین اره ببرشون....ولی اگر مثله من برات نیومدنشون اسایش بیشتر داره خوب نبرشون... ...

نمیدونم گلم.منم‌احساس میکنم لزومی نداره بیاد.اخه مامانه دیگه.هرچی باشه نگرانی‌توی وجودشه.میدونم خودشم رضایت نمیده تنها برم!تمام تلاشمو‌میکنم شوهرم و مامانمو متقاعد کنم.ولی اگه اصرار کرد میبرمش دیگه!چیکار میشه کرد...

عزیزم به سلامتی

چندتا تخمک داشتی؟؟

باید کی بری برای انتقال؟مشکل از شوهرته یا خودت؟

ان شاالله میای همینجا خبر مثبت شدنتو‌‌ بهمون میدی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوبه چسب جنین؟  چی هست؟ چند میشه؟ من به دکتر گفتم قبل انتقال گفت چسب جنین رو تائید نمیکنیم، ام ...

دوستایی که توی این تاپیک بودن که این آمپول و زدن مثبت شدن البته این یه راهی واسه بالابردن شانس مثبت شدن،یه آمپولیه چند ساعت قبل انتقال یا بعد انتقال میزنن یا زیر جلدیه یا داخل رحم تزریق میشه،هزینش زیاد نیست فک کنم بیشتر از ۶۰ تومن نباشه،این دکتر ها نمیدونم چرا زورشون میاد کاری واسه مریض انجام بدن ما عمر و جونمون میذاریم توی این راه