2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047489 بازدید | 684604 پست
بچه ها کدوماتون آسپرین میخورن ؟کمکم کنینننن

عزیزم دکتر من گفت همیشه آسپرین بخور حتی پری

ولی چون با خوردنش من بعد پری لک بینی پیدا می کردم تا ۱۲ دوره اینا گفت از آسپرینه موقع پری قطعش کن وبعدش دوباره بخور که باعث شد لک بینیم ازبین بره

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
مرسی عزیزم جواب دادی از دیروز همش دراز کشیدم و مراقبم اگه مثبت بشه حتما میرم مطبشون توکل به خدا شیاف ...

انشاالله مثبتى 

فقط استراحت و اينكه شيافاتو سر موقع بزار

اگر اسپيرين مصرف مى كنى ممكنه بخاطر آسپيرين هم باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انجام دادم با اين كه ضخامتمخوب بود اصلا هم درد نداره و فكر مى كنم به خاطر پى ار پى مثبت شدم&nbs ...

ممنون عزیزم به دکترم پیشنهاد بدم ببینم چی میگه

یکی از دوستان انجام داده بود کلی مراحل می گفت داره ونمی دونم نمونه خون رو فرستادن آلمان ودوماه می گفت طول کشید و... 

اونم پی ار پی کرده وبعدش آی وی اف وشکر خدا بعد ۸ سال باردا رشده

اینجوری که شما میگید باشه که راحته انجامش

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
انشاالله به زودى نتيجه بگيرى

دعا می کنم بارداری راحتی داشته باشی وبه سلامت گلت روبغل بگیری🤗

سلام دوستان  من خيلي سوزش سر دل دارم دارم چيكار كنم  هر چي ميخورم اذيت ميكنه  كسي ...

عزیزم یکمی اسفرزه بریز توی آب بزار یک ساعت بمونه بعد بخور میتونی یکم عسلم داخلش بریزی خیلی برای معده خوبه حتما امتحان کن

دوستان عزیز من ازینکه به دخترم فقط شیر خشک میدم خیلی ناراحتم چون دل درد داره دفعش با زور هست میگم شا ...

اتی جون خوشحالم نی نی تو  سالم بغل کردی. برای منم دعا کن 

من تازه واردم میخوام انتققال بدم ان شاالله . ماهه دیگه . چی کار باید بکنم ک احتمالش بره بالا . راهنماییم کنین عزیزان

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
واي دقيقا كُپ مني 😀 منم همين بودم  تازه وقتي رفتيم دكتر بهمون گفتن آزو اسپرم ك اصلا نميدونست ...

ای جوووونم💚🍃

تنت سلامت مهربون🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام یه سوال اورژانسی دارممم ، اگه امپول سینال اف رو یه روز نتونم بزنم چی میشه ؟ ماه دیگه باید برم انتقال جنین فریز ،یه شرایطی شده فردا شاید نتونم برم امپول بزنم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘