2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
خواهرای گلم،خاستم اینجا یه مطلبی رو که تجربه شخصی خودم هست باهاتون درمیون بزارم...🤗 من از وقتی که ...

واي دقيقا كُپ مني 😀

منم همين بودم 

تازه وقتي رفتيم دكتر بهمون گفتن آزو اسپرم ك اصلا نميدونستيم يعني چي ، يعني مشكل تا چ حد هـيچ هيچ 

خلاصه از اين دكتر و اون دكتر ٤ سال شد

تا بالاخره رفتيم و گفتن بايد شوشو واريگوسل عمل بشه چند دكتر رفتيم همه نظرا يكي بود و انجام داديم 

بعد از ٥ سال هم پيشنهاد ميكرو 

فكر كنيد من اصلا تو نت هم نميرفتم ك ببينم مشكلمون يعني چه ، اما هميشه دعا ميكردم و ماهي نبود ك منتظر نباشى 

خلاصه لاپرا شدم ك نميدونستم كجام عمل شده فقط ديدم دكمه شلوارم بازه در اين حد هيچي حاليم نبود😄

و واقعا ب دكتر اعتماد داشتيم 

پيش خودمون فكر ميكرديم هر مرحله اي بريم جلو يعني يه قدم داريم نزديكتر ميشيم 

خلاصه وقت انتقال رسيد و انجام شد 

اما من استراحت كردم كلا تا آزمايش 

ك مثبت شد بعدشم ك خوشحاااال 

و اصلا اصلا ب چيزاي منفي فكر نميكردم 

يه كتاب زنداداشم داشت برا رشد جنين هر روز اونو ميخوندم 

خلاصه خوشحال بودم و منتظر روزا بودم ك بگذره 

اماااا سري قبل تا انتقال خوب بودم بعدش خيلي منفي گرا شدم ك نتيجه ش رو ديدم 

در كل تقدير و قسمت دست خدا هستش در 

اما آرامش خيلي تاثيير داره حداقل منفي بشه تحملش راحت تر ميشه  

گفتم ديگه نميرم خسته شدم ٢ سال گذشت

ك دلم باز بچه خواست با وجود مشكل آزو بودن و حاد بودن آز هورموني امااا اميد داشتم 

خيلي روي خودم كار كردم از همون اول ك هر قدمم رو بدون استرس و فكر منفي شروع كنم و تسليم سرنوشت باشم 

بالاخره ٣٥ درصد شانس موفقيت هست و بايد آماده باشم براي منفي يا مثبت شدن

ك الحمدالله خدا منو لايق دونست و دوباره رحمتش رو قسمتم كرد 

بعضي وقتا وقتي ميبينم بعضي از دوستان استرس دارن اونم برا چيزي ك دست خودشون نيست واقعا افسوس ميخورم ك چرا ، چرا اينقدر خودشون رو اذيت ميكنند 

ميدونم سخته اما بايد باهاش روبه رو بشيم 

خدا بزرگه اگر قسمت باشه دير يا زود بهش ميرسين 

يقين داشته باشين 

هميشه براتون دعاااا ميكنم 

شااااد باشيد 😘❤️❤️

راستي من اينبار خودم رو سرگرم كردم با ختم قرآن و ذكر گفتن خيلي روي روحيم تاثيير داشت 

دوستتون دارم 😘

ان شاالله سروقتش بغلت میاد سالم و سلامت😍😍

فدات عزیزم.....

ممنون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به اینافک نکن.هرچی هم علائم داشته باشی جواب ازمایش مهمه.استراحت کن

عزیزم شما که قبل از ازمایش لک داشتین تا چند روز ادامه داشت؟  من  دیروز که ده انتقالم بود از ظهر خون رو دستمال دیدم که پد گذاشتم تا شب ادامه داشت اما امروز لک قهوه ایی کمرنگ دارم که زیاده هشت ساعت یک شیاف میزارم اس پرین هم ندارم سابقه یه زایمان زودرایو ای وی اف خارج ازرحمی دارم شما چطور بودین؟

عزیزم شما که قبل از ازمایش لک داشتین تا چند روز ادامه داشت؟  من  دیروز که ده انتقالم بود ا ...

عزیزم من روز۱۵ خون تیره دیدم لک نبود  که رفتم ازمایش.دیگه نداشتم تایک هفته بعد که خونریزی افتادم باز قطع شد تایک هفته دوباره خونریزی افتادم که معلوم شد هماتومه.استراحت کن.بسپار به خدا شیافتو زیاد کن.دیگه کاری نه ازدست شمابرمیادنه دکتر

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
دقیقا زبونم مو درآورد انقدر گفتم برو کاری نداره میگه نه منو بیهوش میکنن بیهوشی هم کلی عوارض داره،بخا ...

عزيزم پس من چي بگم تا الان ٨ بار بيهوش شدم ؟؟؟

وقتي هدف برات مهم باشه اين مسائل برات كمرنگ ميشن 

و اينكه شوهر من براي بيوپسي بي حس شد هر سه بار قبل از انتقال 

حتما از مركزتون بپرسين و ازشون بخواين بي حس كنند اگه از بيهوشي ميترسه 

ببين عزيزم از تجربه م ميگم  چون شوهرم همين مشكل رو داره

اگر مشكل كبد چرب داره حتما رفعش كنه 

تغذيه ي سالم داشته باشه حالا اگه طبق طبع باشه ك چ بهتر 

كپرس يخ خيلي خوبه يك ربع قبل از خواب بزاره غير مستقيم 

و اينكه از س ماه قبل مكمل استفاده كنه زير نظر پزشك  

ان شاءالله ك اس هست و با اولين انتقال مادر ميشي عزيزم 

خدا پشت و پناهتون باشه 😘

فدات عزیزم..... ممنون....

اناجون من روز سوم داروها رو پشت سر گذاشتم، نه كه اب زياد ميخورم زياد احتياج به دستشويي پيدا ميكنم، از امروز وقتي احساس پُر بودن مثانه ميكنم در ان واحد خيييلي به تخمدانها فشار مياد سريع بايد بدو بدو خودمو برسونم دستشويي،، اين احساس فشار روي تخمدان طبيعيه؟؟ دكتر گفته ٤ روز بعد برم سونو،، ميتونم ايا دو روز بعد برم احتياطاً؟ تا اگه لازم شد داروهارو يكي دو روز زودتر قطع كنم؟؟

...
انا جون صفحه 6 نوشته 90درجه !!  شما هم 90درجه تزریق میکردی ؟؟ کیشانی گفت درجه خاصی نداره دور ...

سلام شاينا جان 

من انوكساپارين دارم 

نود درجه ميزنم سمت چپ و راست ناف ب فاصله ٥ سانت 

ببين دفترچه راهنما نداره؟؟

واسه من داشت و توضيح داده بود ب همين صورت 

عزيزم مرسى كه گفتى  به شما هم گفتن ١ هفته قبل انتقال قطع كن و هفته دوم انتقال دوباره شروع كنى؟ ...

خواهش ميكنم وظيفه م هستش 

نه من از روز دو پريود شروع كردم تا الان و قطع نكرد  

فقط بعد از مثبت شدن شد روزي يكي 

[QUOTE=71613699] خواهش ميكنم وظيفه م هستش  نه من از روز دو پريود شروع كردم تا الان و قطع نكرد   فقط بعد ا ... [/QUOTE

چرا دكتر براتون تجويز كرد؟؟مشكل ايمنى داشتى عزيزم؟؟يعنى همه دوران انتقال هم روزى دو تا مى خوردى؟نگفتن تا كى بايد بخورى؟؟؟ممنون مى شم هر وقت دكترت بهت گفت بهم بگى عزيزم🙏🏼🌸

خواهش ميكنم وظيفه م هستش  نه من از روز دو پريود شروع كردم تا الان و قطع نكرد   فقط بعد ا ...

سوال ديگه ام اينه از ١ ماه قبل انتقال اين قرص رو شروع كردى؟ يا اينكه از روز دوم پريود شروع كردى همون ماه هم انتقال دادى؟

عزیزم خدارو شکررررررررر..... خدارو به خاطر این معجزه شیرین خیلی شکر میکنم..... عزیزم تا وقتی خدا ر ...

قربونت انا عزیزم 

اره خدا خیلی دوستم داره مادرمو بهم بخشید خدارو هر چ قدر شکر کنم بازم کم 

قربونت انا عزیزم  اره خدا خیلی دوستم داره مادرمو بهم بخشید خدارو هر چ قدر شکر کنم بازم کم  ...

خداروشكر عزيزم🙏🏼🌸🌸الهى كه اين معجزه نصيب همه بيمارها بشه و همگى به آرامش برسن

از ته دل از شنيدن اين خبر خوشحال شدم چون خودم هم بينهايت روزاى سختى رو مى گذرونم در رابطه با يكى از عزيزترين فرد زندگيم و كاملا مى فهممت كه چه كشيدى

الهى كه هميشه آرامش داشته باشى🙏🏼🌸

خداروشكر عزيزم🙏🏼🌸🌸الهى كه اين معجزه نصيب همه بيمارها بشه و همگى به آرامش برسن از ته دل از شنيدن ...

مرسی عزیزم الاهی آمین

انشالله زودتر مشکلت رفع بشه دلت اروم بشه عزیزم 🙏🙏❤️❤️