2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
عزيزم شما آزمايشهاى ايمنى هم انجام داده بودين؟مشكلى نداشتين؟بهتون نگفتن چرا منفى مى شد دفعات قب ...

من تمام ازمايش هاى ايمنى انعقادى رو انجام دادم

ژنتيك هم همينطور

هيستروسكپى هم شدم

گفتن مشكلى ندارى

من آندومتريوز هم داشتم كه باعث شد ذخيره تخمدونم پايين بياد

دفعه آخر كه انتقال دادم هم جنين بلاست گذاشتم هم پى ار پى كردم 

بله همون بيمارستان طالقانى انجام دادم ٣٠٠شد هزينش من آسپيرين رو از روز ٨انتقال شروع كردم

سلام نانیما خانوم انتقال منم خانم دکتر سحر خیز انجام داد بیمارستان طالقانی از دیروز که روز دهم بود لکه رو دستمال میبینم بهم گفتن دوتا شیافو بکن سه تا امروز روز ۱۱ انتقالمه بی بی مثبت شد فکر کنم اثر آمپوله و کاذبه شما اصلا بی بی زدید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتقالتون منفي شد يا قبل انتقال خواستين؟ مشكلي نبود؟

نه من آی وی اف و اینها نیستم.یعنی ظاهرا فعلا نیستم.بار اول سفط خواستم ازشون

الان تکرار شده ولی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام نانیما خانوم انتقال منم خانم دکتر سحر خیز انجام داد بیمارستان طالقانی از دیروز که روز دهم بود ل ...

اگه مثبتت پر رنگه مبارکه.چون ۱۰ روز گذشته اثر آمپول کم شده

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
از اول دادم کم دددم شیرمم خیلی زیاد بود بدنم یه حساسیت زد بیرون تمام بدنم میخارید ترسیدم دهنش بزارم ...

عزيزم يه سري چيزا هست كه ميگن خيلي تو زياد شدن شيز تاثير داره، كشك و بادوم درختي من شنيدم كه خيلي خوبه باز خودتون يه تحقيقي بكنيد بد نيست

من رفتم تنها بیمارستان شهرمون.دولتی است. کادر خیلی خوبی داشت.مهربون بودن. هزینه هم صفر تومان. بله بخ ...

خدارو شكر كه اينقدر راضي بودين از زايمانتون، والا يكي ميگه طبيعي خيلي خوبه سزارين بعدش سخته يكي ديگه ميگه يزارين خيلي خوبه درده بعدشم اصلا اونقدري نيست طبيعي ادمو خيلي اذيت ميكنن و تو ايران از نا واردي برش زيادي ميزنن

اگه كسي تجربه اي داره خيلي خوب ميشه كه بگه

سلام دوستان  من خيلي سوزش سر دل دارم دارم چيكار كنم  هر چي ميخورم اذيت ميكنه  كسي ...

پیداکردین به منم بگین ازاول همین بودم قرص هم میخورم داغونم اصلا ازمعده درد نمیخوابم هیچ اشتهابه غذاندارم لاغرشدم غذاهیچی نمیتونم بخورم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
خدارو شكر كه اينقدر راضي بودين از زايمانتون، والا يكي ميگه طبيعي خيلي خوبه سزارين بعدش سخته يكي ...

عزیزم خوبی؟شماهم تو استراحت مطلقین؟عزیزم برای من سواله که شماتو هفته۱۴ متوجه شدین یک قول ازدست رفته وهماتوم دارین تو سونو ntنشون نداده بودیعنی۱۲هفته منظورمه؟

عزیزم خوبی؟شماهم تو استراحت مطلقین؟عزیزم برای من سواله که شماتو هفته۱۴ متوجه شدین یک قول ازدست رفته ...

خدارو شكر،بله استراحتم ولي همش درازكش نيستم چون كمر درد ميگيرم ، شما بهتري ؟! من همش دل دردو كمو بيش دارم

نه من سونو ان تي متوجه شدم يكي از بين رفته، ميخواستم ١٢ هفتم بشه بعد برم ولي ديگه از دردي كه گرفتمو خون ابه اي كه ازم اومد ٢ روز زودتر رفتم سونو ان تي كه معلوم شد ولي اون موقع هماتوم نداشتم تو ١٤ هفته باز از دل درد رفتم سونو كه گفتن حتي اوني كه از بينرفته هم هماتوم داره 

خدارو شكر،بله استراحتم ولي همش درازكش نيستم چون كمر درد ميگيرم ، شما بهتري ؟! من همش دل دردو كمو بيش ...

من کلا استراحت مطلقم فقط واسه دستشویی بلندمیشم.منم هردوقل داره.الان لک شده ولی خوب هفته های قبل مثلا یکروز خونریزی بود دوروز لک قطع میشد باز چندروز دیگه تکرار خونریزی.من وقتی درد بگیره خونریزی میفتم یعنی میفهمم که علامت داره میده. خدابخیر کنه دیگه.الان ۱۰روزحموم نرفتم میترسم.حسابی خسته وکلافه ام.معده دردم هم داغونم کرده