2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
پس متن اولیم نیومده من 33 سالمه و 2سال 3 ماه ازدواج کردم از ابتدا پریود نمیشدم و با استروژن و پرژست ...

عزیزم بهتره علت منفی رو پیدا کنی بعد وارد سیکل مجدد بشی.....

لااقل از نظر ایمنی و خصوصا انعقادی بررسی بشی خوبه.....

عزیزم طبعتم بشناسی خوبه تغذیتو طبق اون تنظیم میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه برای تغذیه بعد از انتقال جنین خیلیا گفتنسوپ قلم مصرف کردن، قلم گوساله یا گوسفند باید با ...

والا من گوساله گرفتم آخه گوسفند قلم درست در مون نداره که عملا ماهیچه باید بذاری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آناجون دوتا دکتر طب سنتی ک رفتم گفتن سرد

ولی میگن اصولا اونایی که سردن هم رنگ پوستشون سفید و هم اینکه دست و پاشون سرد

ولی من هم پوستم سبزس و هم اینکه کف دست و پام آتیشه 

حالا نمیدونم

مرکز که رفتم که چرا بتا اومد پایین و سقط شد گفتن طبیعیه جنینا نتونستن خوب بچسبن همینو گفت

انا جون قلم رو همینجوری انداختی داخل مواد سوپ؟ چیا مجازه بریزیم مثلا هویچ و جو ...

آنا جون چند بار اومدم سایت یه چیزی ازت میخواستم روم نشد بگم، میشه سر زایمانت اگه یادت بود منو دعا کنی ایندفه بخاطره حرفای دکتر خیلی خیلی استرس دارم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

مرسی آنا جوننن

بچه ها یه چیزی خارح از بحث 

..من خیلی دلم میخواس برم کربلا ...تا حالا هم نرفتم.دیشب خانواده شوهرم گفتن که عازمن که برن ..اونا میرن اونجل خودشون موکب میزنن اونم دو هفته..چون دومادشون کلا توی این کاراس

من گفنم نمیامممم  فک کردم از عهده دو هفته زندگی سخت برنمیام ...خیلی دلم میخواس میرفتم اونجاو واسه هممون دعا میکردم....ولی انگاز قسمت نبود😢😢😢

سلام به همه برای تغذیه بعد از انتقال جنین خیلیا گفتنسوپ قلم مصرف کردن، قلم گوساله یا گوسفند باید با ...

عزیزم میگن سوپ ماهیچه گوسفندم خیلی خوبه...ماهیچه رو میذاری میپزه آبشو با یکمی لیموترش مزه دار کن بخور...ایشالله نی نی ها محکم دلتو بغل میکنن

۴۸ چه ربطی داره؟ والا من پن نداشتم اما طبق تجربه دوستان میدونم هر واحدی که گفتن تزریق باید بشه رو ا ...

انا جان من سينال اف كه داشتم روزانه ١٥٠ واحد و بايد روي  عدد ٢٤ تنظيمش ميكردم توي جدول بروشورش هم همين رو نوشته بود

فك كنم دوستمون كه ٣٠٠ واحد داره روزانه، عدد ٤٨ درسته

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نارنين جون كلا اروپاييها با دارو شديدا مخالفن من دو بار انتقال دادم يه بار فرش يه جنين ٣ روزه و يه ...

عزیزم من بیمارستان پارسیان پیش  دکترزارعیان قراره انتقال بدم 

به من از اول پریود گفته بود دوتا پردنیزولون یکی صبح ویکی شب بخورم که تاروز پانکچر خوردم وچون هایپر شدم وانتقال نداشتم گفتن چهارروز یکی بخور وبعد قطع کن

ولی دیدم که تیم پزشکی اونجا به همه ی ivfایها می دادن یعنی روی برگه ای که دادن  یه سری داروهای روتین ivfمثل پروژسترون و آسپرین وآنوکسان واینا تایپ شده بود وفقط برای هر مریض تعدادش رو می نوشتن یکی از دارو ها هم پردنیزولون بود ولی نمی دونم که بعد مثبت شدن تا کی باید می خوردن

از بین دکترهای اونجا فقط اسم دکتر یونسی به گوشم خورده بود 

والا من دوستم پیش دکترم ivfکرده و همین داروها رو مصرف کرده والان شکر خدا دوقلوهاش ۴سالشونه سالم وباهوش 

دکترهای اونجا می گن عوارض برای مادر داره یا بچه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آناجون دوتا دکتر طب سنتی ک رفتم گفتن سرد ولی میگن اصولا اونایی که سردن هم رنگ پوستشون سفید و هم این ...

عزیزم منم سفید نیستم و گندمگونم شایدم سبزه هستم تا حالا بهش فکر نکردم.....

اما دست و پاهام یخ بودن همیشه.....

زیر شکمم همیشه یخ بود.....

بابت سقطتم خوب تا سه ماه باردار بودی درسته؟

یا با یه دوست دیگه قاطی کردم؟

خوب بعید میدونم از جنین باشه البته ممکنه از جنینم باشه اما خوب احتمالات دیگه بیشترن.....

آناجون دوتا دکتر طب سنتی ک رفتم گفتن سرد ولی میگن اصولا اونایی که سردن هم رنگ پوستشون سفید و هم این ...

حواسم نبود شما زودتر بتاتون پایین اومده.....

اما خوب علاوه بر جنین ایمنی و انعقادیم میتونه دخیل باشه.....