2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047817 بازدید | 684628 پست
آخه دکتر گفت رو عدد 48 بزار نمیدونم چرا؟😞

۴۸ چه ربطی داره؟

والا من پن نداشتم اما طبق تجربه دوستان میدونم هر واحدی که گفتن تزریق باید بشه رو اون میذارن و تهش باید صفر بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هركسي، يعني منظورم سوالم اين بود كه بعد از انتقال منفي سيكل بعدش پي در پي نميشه انتقال داد؟ بايد وسط ...

خوب به هر حال هورمون وارد بدنت میشه لهتره استراحت کنه بدنت مگه اینکه سیکلت نچرال باشه و هورموتراپی نداشته باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سونو برای اولین بار  ک میگه ۳ پری بیا شکمی یا واژن؟؟

معمولا واژینالن سونوها.....

با خونریزی چجوری؟؟

نگران نباش برا اونا عادیه.....

تازه میتونی لباس زیرتو در نیاری از کنار پدت پروب رو هدایت میکنه.....

سلام دوستان عزیز نوشته من نیومد؟

من چیزی ندیدم.....

شایدم به اسم دقت نکردم...

مرسی آنا جون پس تب بدتر از عوارص داروهاس

عزیزم نگفتم بده گفتم باید پیگیر علتش بشی.....

نگران نکن خودتو.....

ایشالله چیزی نیست......

انا جون گلم ببخشید من که فردا پانکچرمه میدونین علت درد سینه هام که مثل همون درد گرفتن قبل پریود هامه ...

خوب به خاطر هورنتراپیاست......

بدنت الان چندین برابر روال عادی هورمون داره.....

یعنی برا پریود زود رس نیست؟ نگرانم میکروم خراب نشه

نه عزیزم.....

نگران نکن خودتو الکی....

ممنون که جوابم را دادین چیزی بابت علت سقط نگفتن.بعد من بعد ازهیسترو پولیپ رحم میکرو کردم که باردار ش ...

عزیزم کاش برات علت رو بررسی میکردن سه ماه کم نیست.....

جنینتو بعد سقط بررسی نکردن ببینن سالمه یا نه؟

کاش لااقل از نظر انعقادی بررسی میکردن....

عزیزم ایشالله این دفعه تا آخرش پیش میره عزیزم.....

تستهای قبل بارداری همه رو نه اما هورمونیارو تیروئید و پرولاکتیمو بهتره چک کنن چون مهمن.....

پس متن اولیم نیومده

من 33 سالمه و 2سال 3 ماه ازدواج کردم از ابتدا پریود نمیشدم و با استروژن و پرژسترون پریود میشدم بعد از ازدواج دکتر بهم گفت بایدivf بشم پارسال اقدام کردم که شکرخدا 8تاجنین داشتم فریز کردن و 3 ماه بعدش تو مرداد 2تاشو انتقال دادن روز 13 رفتم آزمایش مثبت شد روز 15 هم بالا رفته بود روز 18 که روز پریودیم بود خونریزی داشتم که با مرکز تماس گرفتم یه شیاف اضافه کرد و گفت 2 روز یکبار آزمایش بده که کم کم پایین اومد بتا تا منفی شد

انشاله میخام ماه آینده برم واسه انتقال

دوستان و آناجون میشه طبق تجربیاتتون راهنماییم کنید چیکار کنم که رحمم آماده و قوی باشه که جنینا محکم بچسبن.مرسی از لطفتون

سلام به همه

برای تغذیه بعد از انتقال جنین خیلیا گفتنسوپ قلم مصرف کردن، قلم گوساله یا گوسفند باید باشه؟ لطفا اگه کسی طرز پختشم میدونه بهم بگه؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت