2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047789 بازدید | 684625 پست
مال روز پنجشنبه بود.. یکشنبه یعنی فردا ام پانکچرمه... راستب انا جون به من تو مشاوره بیهوشی پرسیدن سر ...

عزیزم والا بهتره کمترین دارو رو بخوری.....

برا سردردم فقط استامینوفن ساده که اونم نخوری بهتره.....

قرص خوابم نه سر خود نخور زنگ بزن ببین صلاح میدونن بخوری یا نه.....

سرماخوردگیتم بگو ببین چی میگن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میترسم موفق نشیم دور نافیا درد نداره میتونم خودم بزنم

عزیزم صفحه ۶ رو یه نگاه بنداز قلق تزریق بعضی آمپولا هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مال روز پنجشنبه بود.. یکشنبه یعنی فردا ام پانکچرمه... راستب انا جون به من تو مشاوره بیهوشی پرسیدن سر ...

تو سه روزم ایشالله فولیکولات رشد میکنن نگران نکن خودتو.....

ولي داروي پرولاكتينتو حتما بخور،، روزي چه دوزي دادن بروموكريپتينو؟

روزی یه دونه.. ولی خیلی دیر فهمیدم.. یعنی همین یه روز دوروز قبل پانکچر میترسم  خرابکاری شه

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
بچه ها گونال پن برا روزانه 300 واحد کسی میدونه باید رو چ عددی بزاریم؟

رو ۳۰۰ واحد عزیزم.....

هر چقدر روزانه تزریقته رو اون میذاری و تهش باید صفر بشه تا تزریق کامل بشه.....

انا جون ایسالا به سلامتی و دل خوش .. ایشالا خدش روزی باشه و مایه روشتی چشمت... الهی خیر بچه هاتو ببی ...

فدات عزیزم.....

کمترین کاریه که میکنم....

روزی یه دونه.. ولی خیلی دیر فهمیدم.. یعنی همین یه روز دوروز قبل پانکچر میترسم  خرابکاری شه

نه انشالله زودم پايين مياد، داروتو بخور فكرشو نكن، يه ملّت با پرولاكتين بالا باردار هم شدن طبيعي تازه، ببين فقط خدا بخواد والسلام خب شمام كه دارو رو شروع كردي ديگه، چن تا بالا بود؟ چه قد دارو ميخوري؟

...
نه انشالله زودم پايين مياد، داروتو بخور فكرشو نكن، يه ملّت با پرولاكتين بالا باردار هم شدن طبيعي تاز ...

حد مجاز 400 بود مال من 700 و خورده ای.. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
چقدر خوب که با این تاپیک آشنا شدم آخه منو وشوهرمم مشکل نازایی داریم دکتر گفته حتما باید بریم رویان ت ...

عزیزم خوب آزواسپرمی نوعش چیه؟

اگه انسدادی باشه میشه با عملی چیزی حلش کرد و طبیعی باردار شد ولی خوب غیر اون اگه نیازه از بیضه نمونه بگیرن که راهش فقط همین میکرو هست....

ضمنا به خونه خودت خوش اومدی عزیزم.....

فعلا همون نصف رو استفاده کن تا پیدا کنی..... بگو خوب دنبالشم تهیه کنم نصف باز بهتر از اینه کلا نذار ...

راست ميگي پس همينكار ميكنم  

س شنبه بايد برم پيش دكترم  تا اون موقع نصف استفاده ميكنم تا ببينم چي ميگه 

مرسي عزيزم 😘

[QUOTE=] پس چرا ماچندتا مرکز رفتیم گفتن نمونه باید بدون نزدیکی وحتی راههای دیگه باشه.فقط تحریک کننده ...

نه اصلا ازاین نشاسته اینقد بدم میاد هیچ کاری نکردم عزیزم تغذیه معمولی

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
مگه چند قلوعه؟؟

عزیزم منظورت بارداری منه؟

اگه منظورت منم خوب یه قلو هست ولی خوب دو سال پیشم خدا دخترمو بهمون بخشید.....

الانم داداشش تو راهه.....

آنا جون چند وقته یه سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده،بسلامتی شما زایمان کنی کی جواب سوالای پشت سر هم ما رو ...

عزیز دلم همونطور که بعد دخترم خدا بهم این فرصتو داد ایشالله بعد پسرمم لایق بدونه در خدمت باشم.....

اوایل شاید سخت باشه بتونم تند تند آنلاین بشم اما سعی میکنم در حد توانم در خدمت باشم.....

تازه لاله جون و بقیه دوستانم کم نیستم که چراغ این خونه رو روشن نگه داشتن......

ماهیتابمم همیشه بالا سرتونه پس شیطونی نکنین....

رو اتومات تنظیمش میکنم......

خخخخخخخخ.....