2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047740 بازدید | 684623 پست
بچه ها تو اینستا به یه موضوع جدید برخورد کردم. یه خانوم میگفن تخمک و از بدن خانوم دیگه به کسی که بچه ...

عزیزم نمیدونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان همينكار رو كردم  اما الان تماس گرفتم مركز اما دكتر نيست  فقط يكي هست ك پاسخگو با ...

فعلا همون نصف رو استفاده کن تا پیدا کنی.....

بگو خوب دنبالشم تهیه کنم نصف باز بهتر از اینه کلا نذارم که!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.من ۲ ماپیش سقط داشتم با میکرو باردار شده بودم.امروز پریود شدم ووسط سیکل انتقال جنین فریز شده دا ...

عزیزم خوب چون سابقه سقط داری بهتره حتما قبلش چک کنی.....

تیروئید و پرولاکتین مهمن.....

علت سقطت معلوم شده؟

منم تعریفش رو شنیدم رفتم داروخونه دقیقا کنارشه و داروهاش رو داره من داروهای ivf  برام ۱ میلیو ...

خوب پس خیلی تا پارسال فرقی نکرده. من یزد انجام دادم همین قدر بود. 

از کرمان میام عزیز

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
من این ماه باید برای شروع در مان برای میکرو برم ولی الان ۵ روز ب موعدم مونده عفونت شدم کلوتریمازول&n ...

نه عزیزم نگران نباش.....

من دقیقا از روز انتقال پماد کلوتریمازول محبور شدم استفاده کنم ولی + شدم.....

داروهاتون چیا بود عزیزم 

گونال و منوگان و ستروتاید

فقط ۲تاجنین تشکیل شد برام

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
دیدم..... شکر خدا خوب بود ولی به نظرم سونوی معمولی بوده..... فقط با اندازه ان تی.....

احساس میکنم دکترم کم کاری کرده چون تودفترچمودیدم فقط زده بودسونوی ان تی وتعیین جنسیت فقط همین منم دکترموعوض کردم 

دوستای گلی که تازه به این خونه اومدین قدمتون سر چشم.....

به خونه خودتون خوش اومدین......

ببخشین جدا جدا خوش اومد نگفتم......

دیگه آخراشه و چیزی به زایمانم نمونده زود خسته میشم.....

ایشالله قسمت تک تکتون بشه.....

برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام.....

نیوا‌جان واسه دارو داروخانه های پارکینگ برین اگه نبود یه داروخانه تازه باز شده هست روبرو سی متری دوم ...

مرسی عزیزم شوهرم رفته داروخونه دکتر شهبازی گیر آورده بود خدا رو شکر

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

من ۲۲ سالمه همسرم ۲۵ سالش ۲۵ مهر باید پری بشم ۳ پری  برم پژوهشکده رویان تهران برای پروسه درمان  چقدر امپول  داره همه کار میکنم ولی از امپول لامصب میترسم دست خودمم نیست چندتا امپول داره میدونین کجا باید تزریق بشه وهر چند وقت