2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
عزیزم کدوم مرکزی؟ چرا جدا؟ توی ابن سینا اتاق و تخت ایزوله داره.همسر هم با شوهر میره اونجا. تازه جا ...

عزیزم یعنی منظورتون اینه آزمایش اسپرمی که با نزدیکی باشه بهتره؟پس‌چرا توی اون کاغذ شرایط نوشته سعی کنید بدون نزدیکی ارضا بشین!من که همیشه‌شوهرم خودش تنها میره.درواقع خوشش نمیاد من برم😑شنیدم اگه بدون نزدیکی باشه ازمایش معتبرتره که!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم یعنی منظورتون اینه آزمایش اسپرمی که با نزدیکی باشه بهتره؟پس‌چرا توی اون کاغذ شرایط نوشته سعی ک ...

من نمیگم بهتره لزوما.

اما برای روز پانکچر ننوشته بودن که نزدیکی نباشه.

من خودم حدس میزنم که بهتره چون شبیه سازی لقاح واقعی میشه😎😅

ولی کلا دیدم بعد از اینکه نمونه رو آوردین تحویل دادین ، مسئولش میپرسه.

شاید بهتره بدونن بخاطر هر دلیلی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مرجان آسمان عزيز  آزمايش دادم منفي بود متاسفانه  خيلي ناراحتم 😔😔

سلام عزیزم.

خیلی متاسفم.

شما قرار نبود یکشنبه آز بدین؟

منم اصلا هیچ علائمی ندارم.

حس میکنم منفیه.

اما چه میشه کرد.باید صبر کنم تا یک شنبه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من دوبار تا حالا پانکچر داشتم و هیچوقت شوهرم تنهایی نرفته.سعی کردیم صبح زودتر اونجا باشیم تا بتونم ک ...

یعنی برای اسپرم مشکلی پیش نمیاد تو اون مدت تا پانکچر انجام بشه؟

سلام عزیز. شما نوین تازه شروع کردین؟ مرکز خوبی هست ؟ من هن اونجا نوبت دارم هنوز میخوام برم برا دارو. ...

منم تعریفش رو شنیدم رفتم

داروخونه دقیقا کنارشه و داروهاش رو داره

من داروهای ivf  برام ۱ میلیون و ۲۵ تومن دراومد

دوباره باید آمپول میزدم ۵۷ تومن دیگه خریدم

پانکچر ۳۸۰۰

جنین فریز ۵۰۰

از کدوم شهر میاین؟

عزیزم کدوم مرکزی؟ چرا جدا؟ توی ابن سینا اتاق و تخت ایزوله داره.همسر هم با شوهر میره اونجا. تازه جا ...

من نمیتونم نزدیکی کنم ولی خودم ارضاش میکنم. میگم جدا چون من پانکچر دارم فک کردم نمیشه اول اون اسپرم بده

ی سوال؟؟؟؟  کیا شوهراشون مشکل داشتن تو دادن آز اسپرم؟ شوهرم خودارضایی بلد نیس . ببخشید اینو م ...

عزیزم همسر منم همین مشکل و داشت هفته پیش جراحی شد 

خدا جونم شکرت...
نیوا جان شما سری قبل چندتا تخمک داشتید؟داروهات و دوزشون چطوری بود؟

عزیزم من سری پیش برا آی یو آی دو آمپول تا گونال اف با لتروزول داشتم.سه تا فولی ک گفتن سایزشون خوب بوده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام دوستان من هر چی میگردم گونال900 پیدا نمیشه.فقط 600 و 450 و 300 هست ک بعضیاش 75 میل یا 5.میل یا 1.5 میل هست.باید جای گونال 900 کدومو بگیرم؟بعدش منوگون و منوتروپین و منوپور و پیورگان و اینا همش یکی هست؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ازون موقع داروهاتو قطع کردی؟

اره عزيزم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
شاید میخوای عادت بشی واسه اون باشه ...و گرنه فکر نکنم مال امپول و داروها باشه عزیزم...مسکن بخور..الب ...

عادتم شدم تموم شد رفت اخه چقدر اثر دارو ميمونه☹️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام دوستان من هر چی میگردم گونال900 پیدا نمیشه.فقط 600 و 450 و 300 هست ک بعضیاش 75 میل یا 5.میل یا ...

واسه منم ی دارویی دادن نداشت داروخونه بعد دارومو عوض کردن پیورگان ۷۵ میل دادن روزی سه تا که دوتا تویک سرنگ و یکی تو یک سرنگ

اورگالترون هم از روز سونو و فرداش استفاده کردم 

بعدش دو تا دکا واسه دوشب قبل پانکچر دادن