2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
خوب شما هایپر بودی زمان میبره خوب..... خونریزیت خوب بود؟

نه هايپر نشدم☹️ 

اره خوب بود ٤ روزه هم تموم شد

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من هنوز پانکچر نشدم..احتمالا دوشنبه اینا بشم...ولی هایپر میشم و انتقالم سه ماه دیگه میشه ایشالله دو ...

مرسي عزيز دلم انشالله شما با اولين انتقالت ماماني

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون منوگون و منوتروپین فرق میکنن یا یکین؟

نیوا‌جان واسه دارو داروخانه های پارکینگ برین اگه نبود یه داروخانه تازه باز شده هست روبرو سی متری دوم داروخانه بزرگی هم هست نوشته تخصصی وفوق تخصصی

آنا جون منوگون و منوتروپین فرق میکنن یا یکین؟

یکین عزیزم فقط شرکتاشون فرق داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.صبح بخیر❤ انا جون من این ماه باید میرفتم داروهای پانکچرو میگرفتم و سیکلم شروع میشد ولی همسرم د ...

عزیزم با دکترت مشورت کن.....

برا ال دی.....

مکملم والا من سلیقم اینه بدون تجویز دکتر حتی مکملم نخورم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان و آناحون شوهرم سرما خورده..دو سه هفته دیگم باید آز بده ......حالا اگه ببریمش دکتر و آمپ ...

عزیزم به هر حال بهتره دکتر بره....

چون تب و سرماخوردگیم بیتاثیر نیست.....

۱۹۶تومن جواب آزمایشمم براتون گذاشتم

دیدم.....

شکر خدا خوب بود ولی به نظرم سونوی معمولی بوده.....

فقط با اندازه ان تی.....

نه هايپر نشدم☹️  اره خوب بود ٤ روزه هم تموم شد

مگه تعداد فولیات زیاد نبودن؟

بچه ها تو اینستا به یه موضوع جدید برخورد کردم. یه خانوم میگفن تخمک و از بدن خانوم دیگه به کسی که بچه دار نمیشه طی عمل منتقل می کنن. این و تا بحال شنیدید؟ این دیگه محرمیت هم نمیخواد حتی اون خانوم میتونه متاهل باشه

سلام.صبح بخیر❤ انا جون من این ماه باید میرفتم داروهای پانکچرو میگرفتم و سیکلم شروع میشد ولی همسرم د ...

ساراجون چه ميزان د قبلا خورده بودي؟ قبلا چن بود؟ يعني خود ب خود رفته بالا؟

...
مرسي عزيز دلم انشالله شما با اولين انتقالت ماماني

سارا سلام، ببين نميشه همين سيكل انتقال داد؟ بايد يه پري ديگه هم بگذره بعد؟

سارايي اين امپول گونالا رو ميزدي درد تخمدان داشتي؟؟

شمام روزي گونال و منوگون داشتي؟؟

...
منظورم مادر شدنه فقط. این داستان تمام میشه

خدا بخواد مامانم میشی عزیزم.....

مگه به حرف دکتره؟

تا وقتی خدا دست رد به سینت نزده امید برا مامان شدنتم هست.....

سلام.من ۲ ماپیش سقط داشتم با میکرو باردار شده بودم.امروز پریود شدم ووسط سیکل انتقال جنین فریز شده دارم.میشه لطف کنید لهم بگید ایا دوباره باید ارمایش تیرویید وپرولاکتین وچیزاهای دیگه را قبل انتقال بدم.خواهش مکنم راهنماییم کنید کسانی که تجربه انتقال جنین فریز را دارن.خیلی خسته ام