2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047790 بازدید | 684625 پست
واسه منم ی دارویی دادن نداشت داروخونه بعد دارومو عوض کردن پیورگان ۷۵ میل دادن روزی سه تا که دوتا توی ...

ای خداااااا خو چی کنیم با کمبود داروها؟بخدا من دیشب تا صب نخوابیدم اینقد ک تو فکر داروهام تو فکر باقی سیکل نیستم نمیدونم چیکار کنم گوشی دستمه همش شماره داروخونه ها رو میگیرم😯😯😣😣😣

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام آناجون من هفته پیش رفتم سونوغربالگری ولی نمیدونم چرا نه طول سرویکس برام زده ن موقعیت جفت سه شنب ...

عزیزم انصافا سونوی معمولی از این کاملتره.....

چقدر ازت گرفتن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون لاله جون ببخشید  میشه توروخدا بهم بگین... شما بلدین...  اونجا اصلا هیشکی چیزی نمی ...

عزیزم این اندازه ها مال چه تاریخی بودن؟

میخوام بدونم فاصله آخرین سونو و یکشنبه چند روزه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نوین مشهد. نه متاسفانه

عزیزم همیشه تو این جور مواقع هم پاسخگویی داره.....

مثلا ابن سینا من جمعه هم زنگ میزدم مناظر میشدم وصل بشه اپراتور بعد میگفتم من سوال اورژانسی پزشکی دارم وصل میکردن به کسی که بتونه کمکم کنه!!!!!

تو هم حداقل یه بار امتحان کن شاید کسی باشه شبانه روزیم جواب بده.....

عزیزم خیلی خیلی ممنونم بابت این دعای دلنشین...پیام های شما همیشه سرشار از انرژیه💗💗💗ببخشید که باعث ...

عزیزم میفهمت.....

فعلا اولویت خودتی و همسرت.....

بعدشم معجزه فقط بارداری طبیعی نیست.....

معجزه معجزست....

به وقتش که بخواد بیاد یه جوری خودشو برات تعریف میکنه!!!!!!

آنا جون سلام خوبى من پهلوى سمت راستم بعنى خودم در واقع فكر مى كنم تخدونم هست درد ميگيره و اينكه توى ...

عزیزم آره خیلی از این دردا و تیر کشیدنارو خواهیم داشت.....

بازم رفتی به دکترت بگو اما به نظرم جای نگرانی نیست....

آنا جون من همیشه همین وضعیت بوده برام .دارو روی من خیلی دیر جواب میده اصلا نمیدونم چرا

عزیزم من هنوز آزتو ندیدما.....

دستت رسید بذار....

اونی که گذاشتی اصلا واضح نبود.....

من از دیروزکه آزمایشم منفی شد دیگه پروژسترون نزدم, از امروز پاهام بشدت شروع به درد کرده . آیا کسی بع ...

عزیزم کلا این دردا به خاطر داروهان.....

علایم بارداری معمولا بخوان بیانم بعد شش هفته تشریف میارن.....

اگه تا نهایت ده روز دو هفته پری خانوم تشریف نیاورد حتما یه آز مجدد بده.....

ولی کلا تحریک نکن پریود بشی یعنی جوشونده موشونده نخور، بذار همه چی به روال طبیعی پیش بره.....

تهران ی داروخونه هس خیلی خوبه اکثر داروها پیدا میشه Www.darykade.com

مرسی عزیزم من کرمانشاهم.😧

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
گلم منم امروز سفیده ی تخم مرغ سه تا خوردم زرده ها رو دادم همسری 😊 شما کجا میکرو میکنی؟ کدوم شهر؟

عزیزم زرده هارو ندی به همسرت.....

میخوایی کلسترولشو المپیکی کنی؟

عزیزم ببخشید بازم انقد سوال مسپزسم من الان قرص سرماخوردگی و قرص خواب و اینا بخدرم ضررنداره؟ یکشنبه پ ...

ببین در کل بهتره داروی اضافی خورده نشه مگر اینکه دکترت تجویز کنه.....

ی سوال؟؟؟؟  کیا شوهراشون مشکل داشتن تو دادن آز اسپرم؟ شوهرم خودارضایی بلد نیس . ببخشید اینو م ...

عزیزم اولا معمولا روز پانکچر تو میتونی همراهیش کنی لااقل خیلی از مراکز این امکانو میدن.....

ابن سینا و آبان که میتونستی خودت همراهش باشی.....

در مورد مشکلم والا چند تایی از دوستان بودن.....

فکر کنم یه قرصی بود کمک میکرد راحت نمونه بدن اما حالا برا روز پانکچر خوب باشه یا نه نمیدونم.....

باز با دکتر مشورت کنین از قبل.....