2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
هانا جان دکترهای اونجا چی میگن در مورد پردنیزولون ؟ دکتر من به همه ی ivfایها میده

نارنين جون كلا اروپاييها با دارو شديدا مخالفن

من دو بار انتقال دادم يه بار فرش يه جنين ٣ روزه و يه بار نچرال يه جنين فريز بلاست اما هر دو بار منفى شدم

آزمايشهامو هم براشون كه ايران انجام دادم آوردم و نسخه دكتر ايران در مورد پردنيزولون 

اما به هيچوجه با تيمى كه در موردم تشكيل دادن راضى نشدن و نمى شن كه كورتون درمانى قبل انتقال جنين بعديمو شروع كنن

از نظر اينا اين قرص بينهايت قوى هست و عوارض جانبى داره وبهم گفتن اگه مى خواى با اين روش ادامه بدى بايد از كشوراى ديگه اقدام كنى

چند روز پيش دكترى رو تو آلمان پيدا كردم و مى خواستم نظرشو بدونم كه تو آلمان برام انجام مى دن و يا نه

كه گفت ما هم امكان نداره اين كارو كنيم اما فقط بهت پيشنهاد پى آرپى و تزريق امگان اف داخل رحمى رو مى ديم

كه هفته ديگه وقت دارم برم ببينم چى مى شه

اما تا جاييكه متوجه شدم حداقل دور و اطراف خودم بلژيك و هلند و آلمان اين قرص رو تجويز نمى كنن

دكتر شما مى تونم بدونم كى هست؟به همه از اول مى دن اين قرص رو؟

علامت دیگه ای بعداز قطع نداشتی؟ مثل پادرد و درد زیردل ؟

عزیزم منم درد زیر دل رو داشتم. پریود که اومد ، کم کم برگشتم به حالت نرمال همیشگی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نارنين جون كلا اروپاييها با دارو شديدا مخالفن من دو بار انتقال دادم يه بار فرش يه جنين ٣ روزه و يه ...

هانا جون،اتفاقا چندشب پیش با همسرم در همین رابطه صحبت میکردیم... و گفتم که دوستانی که اونطرف هستن انگار زیاد دارو و آمپول ندارن.. خیلی سخت میگیرن اونور... 

حالا این کارشون بخاطر اینکه مخالفن با وارد شدن هورمون زیادی به بدن یا علت دیگه ای داره؟

تو سیکل قبلت،قبل نچرال.. دارو داشتی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
هانا جون،اتفاقا چندشب پیش با همسرم در همین رابطه صحبت میکردیم... و گفتم که دوستانی که اونطرف هستن ان ...

نه عزيزم به خاطر وارد شدن به داروهاى هورمونى نيست

اصلا اين آزمايشهاى ايمنى رو قبول ندارن و مى گن اين آزمايشها بى ربط هست و از طرفى قرص پردنيزولون رو بينهايت قوى مى دونن و مى گن عوارض جانبى بسيار بالايى داره

مثل بالا بردن قند و....كلا اين مساله كوتورن درمانى قبل انتقال جنين براشون تعريف شده نيست 

و اينجورى هم نيست مثلا اين مركز بگه قبول ندارم نمى دم

هر شهر ديگه اين كشور و دكتر ديگه برم همينه و اجازه دادن اين قرص رو ندارن

تنها قرصى رو كه بهم پيشنهاد دادن قبل پانكچر فقط فوليك اسيد بود همين

فدات بشم..اصلا نگران نشو...ایشالله جفتمون نی نی هامونو خداحفظ کنه و بعد از انتقال بچسبن به دلامون... ...

گلم منم امروز سفیده ی تخم مرغ سه تا خوردم زرده ها رو دادم همسری 😊 شما کجا میکرو میکنی؟ کدوم شهر؟

عزیزم اگه مرکز تجویز کرده نگران نباش..... سایز فولیکولها معمولا به ۱۷-۱۸ برسه دیگه زمان پانکچر تعیی ...

عزیزم ببخشید بازم انقد سوال مسپزسم من الان قرص سرماخوردگی و قرص خواب و اینا بخدرم ضررنداره؟ یکشنبه پانکچرمه. ببخشید توروخدا اذیت کردم با سوالام.. الان حالم بد شده لرز و عرق سرد دارم... و ضعف نمیدونم سرماخوردم یا نه... اخه ازم پرسیدن سرما خوردی یا نه؟ قرص سرماخوردگی یعنی ضرر داره قبل پانکچر ؟

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
عزیزم ببخشید بازم انقد سوال مسپزسم من الان قرص سرماخوردگی و قرص خواب و اینا بخدرم ضررنداره؟ یکشنبه پ ...

خانومی این علائم از عوارض قرص هاس انگار چون منم یهو احساس سردرد یا سرما میکنم .گاهی لرز که اینا رو از وقتی داروهای تحریک تخمکگذاری مصرف کردم دارم

کیلینیک ارمغان مشهد چطوره؟

سلام 

من با توجه به تحقیقی که کردم  هم از نوین نتیجه گرفتن هم ارمغان 

من خودم رفتم مطب دکتر نیره خادم که ایشون کلینیک ارمغان هستن 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

ی سوال؟؟؟؟ 

کیا شوهراشون مشکل داشتن تو دادن آز اسپرم؟

شوهرم خودارضایی بلد نیس . ببخشید اینو میگم ولی درست وقتی ک باید اسپرم بده آ ل ت ش بی حس میشه و خودمونم میکشیم نعوظ نمیشه

حالا نگرانم واسه روز پانکچر چون اون باید خودش بره اسپرم بده تنهایی