2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست

انا جون لاله جون ببخشید  میشه توروخدا بهم بگین... شما بلدین... 

اونجا اصلا هیشکی چیزی نمیگه..  من میکرویی ام. 

که خوبه بده انذازه هاش و تعدادش... 

من یکشنبه پانکچرمه... 

تخمدان راست 18 15 16 15 14 12  

تخمدان چپ 15  و    15.5

اینا وزارش اخرین سونو برا اتاق عمله. 

توروخدا میگین چه جوریه ؟ 

شانسم چقده؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هممون به امید زنده ایم.. ایشالا روزی برسه که دلت لبریز از شادی باشه💚 دلم خیلی گرفته امشب پست شمار ...

عزیزم خیلی خیلی ممنونم بابت این دعای دلنشین...پیام های شما همیشه سرشار از انرژیه💗💗💗ببخشید که باعث ناراحتی شدم ....انشاا....که به زودی از سر شوق و شعف باشه و همیشه تن تون سلامت باشه ..من سعی میکنم اینجا کمتر بگم از دلواپسی هام که همیشه جو تاپیک خوب و پر انرژی باشه

من که دیگه هیچوقت نصیبم نمیشه بارداری طبیعی...اما گاهی اوقات میگم حالا شاید یه تیکه از لوله مبارک موجود باشه  یهویی باردار بشم.. آخه سخته فقط یک راه باشه اینطوری شانس خیلی کمتره و نهایتا محدود به دو سه تا ای وی اف دیگه بشه تازه اگه بخت یار باشه ...دیگه من فول شدم 5 بار با شرایط من خیلی هم زیاد بوده...خلاصه که پرونده بارداریه من هم دیگه کم کم. ...اوه دوباره که شد شکایت...بگذریم خدایا شکرت بابت همه چیز🌼🌸🌹

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
نمیگم صد در صد  ولی من تو اکثر کسایی که افت بتا دیدم این بوده میگیره همه چی خوبه بعد پس میزنه ...

آخه اونایی که افت بتا دارن خیلی سریع متوجه میشن من تا هفته ۷ که سونو شدمو قلب تشکیل نشده بود دو هفته بعد سونو قلب گفتن آمپولارو قطع کنم تا جنین سقط بشه کیسه زرده و جفت بود فقط قلب نداشت 

بازم بااین شرایط ممکنه بدن من جنینو پس زده باشه ؟؟؟

واینکه من دوهفته بعد سونو واژینال برای قلب سونو داپلر شدم اگه مشکل از من یا خونرسانی به جنین بود تو سونو داپلر معلوم میشد ؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
حالا تو کسایی که میکرو میکنن و منفی میشن بعد چندبار  سرمو حتما میدن که بدن جنین رو پس نزنه

من منفی نشده بودم اولین بار بود که مثبت شد و به دلیل نداشتم ضربان قلب سقط کردم 

خداجونم شکرت       
آره دارم. نخورم؟؟؟

من زنگ زدم گفتن نخور. و یه شیافم اضافه کن.دیگم ندیدم.

اینجام هم انا جون هم لاله جون توصیه کردن به نخوردن.

به نظرم امروز نخور.

چقدر خون دیدی؟

از مال من بیشتر از لک بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
هانا جان کاش همین جا دستور داروییت رو میگرفتی از دکترا دارو هم میخریدی با خودت میبردی 

دستور دارويى رو گرفتم عزيزم نظرش اين بود دكتر ظهيرى پردنيزولون بخورم و سرم داشته باشم

نهايتش قرص رو مى تونستم بيارم سرم رو كه نمى تونستم لاله جون

از طرفى اينقدر اينجا منو از اين قرص ترسوندن جرات ندارم سرخود كارى كنم مخصوصا در مورد ديابت 

با يه دكتر ديگه اى آلمان صحبت كردم اونم اصلا موافق اين قرص نبود فقط بهم پيشنهاد پى آرپى قبل انتقال بعديم داد

به نظرم فقط نبرش جواب ازمایشتو دکتر طرازی، ببر زرنانی هم ببینه

فردا پیش رزاقی نوبت دارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....