2777
2789
عنوان

خانما اون تاپیک پربازدید

112 بازدید | 25 پست

من تاپیک تازه دیدم تن بدنم شروع کرده ب لرزیدن 

پسرم ۵سالشه میره مهدکودک تومهدکودک یه پسری همش بچه هارو میزنه هول میده چندباری تذکر دادیم خدایا امشب من دیگه خواب ندارم چیکار کنم یا قمربنی هاشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دوتا بچه تو‌مدرسه دعواشون شده بود؟؟؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منم داداشم بچه های مدرسشون خیلی وحشین یه بار زدن تو دلش بهش زور گفتن نمیدونم اینامنم بهش یاد دادم اگ ...

بچه های ما توی محیط اروم بزرگ شدن نمیتونن مثل اونا وحشی باشن زور بگن یا کسیو بزنن

اره همونا

وا

اینهمه تو خیابون تصادف میشه،دیگه ماشین سوار نشیم؟

اینهمه مسمومیت غذایی پیش میاد دیگه غذا نخوریم؟

و

و

و

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بچه های ما توی محیط اروم بزرگ شدن نمیتونن مثل اونا وحشی باشن زور بگن یا کسیو بزنن

عزیزم الان داری تیکه میندازی؟

پسره دیگه تو مهد کودکو رد کنه دبستانو رد کنه فردا یه جایی دعواش میشه دیگه

وااینهمه تو خیابون تصادف میشه،دیگه ماشین سوار نشیم؟اینهمه مسمومیت غذایی پیش میاد دیگه غذا نخوریم؟ووو

این فرق میکنه یه وسوسه افتاد تودلم مثل وقتی که اون زن وشوهری بودن که پسرکارگردانشون مثله کردن من تا مدتها مریض بودم 

این فرق میکنه یه وسوسه افتاد تودلم مثل وقتی که اون زن وشوهری بودن که پسرکارگردانشون مثله کردن من تا ...

بعضی وقتا ترس تو دل آدم میوفته،با اینکه میبینی اتفاقا شبیه به همه،

همه رو باید سپرد به خدا

بعضی وقتا ترس تو دل آدم میوفته،با اینکه میبینی اتفاقا شبیه به همه،همه رو باید سپرد به خدا

همیشه سپردم بخدا صبح که بچه هام میبزم مهد ومدرسه ایت الکرسی میخونم هرروز صبح ولی الان دلم اشوب شد